Hehe Doda jest super laską, ślicznie śpiewa i jest bardzo ładna :) Chyba sie ze mną zgodzicie ? ;-)
Ja bym raczej nawet powiedział "skuteczność". To jej trzeba przyznać - widownię ma dużą, a to zasługa m.in umiejętnego manipulowania ludźmi. Ja tam ją szanuję, jak każdego artystę i nic do niej nie mam. Pozdrawiam :-).
Wystawiając ten temat sama wystawiłaś się na pośmiewisko. Ech... normalnie chyba mi się szkoda robi ciebie. A po obejrzeniu twojego profilku... nie dobra może to akurat sobie daruje i nie będę komentował...
śmieszna?
Tak, mam baaaardzo duże poczucie humorku i lubiem być zabawna :)
A co do pana wyżej to co ma pan do mojego profilku??
Coś nie nie podoba bo zupełnie nie wiem co! :)
Przy okazji to wstompcie do mnie, skomentujcie zapraszam w szystkich!!
A Doda jest super. Dlaje tak sondze.
Dla mnie Doda to polska Paris Hilton. Jak ją widzę to robię dziwną minę jak usłysze to haftować mi się chce. "A byłem sobiem na profilku słodziutkiej13 pozdróffki:p" i może jednak nie bede komentował bo po co, to i tak pewnie dziecko specjalnej troski. Martwie się o dzisiejszą młodzież o te ich wzorce i ścieżki życiowe, jak tak dalej pójdzie to rodzaj ludzki przestanie istnieć albo będzie trzeba w jakieś probówki zainwestować żeby normalnych ludzi robić:p
Do matt60 : aż szkoda, że nazwałeś ją młodzieżą przecież to jeszcze dziecko
Teraz do słodziusi13 : Twój poziom wypowiedzi przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Ja w ogóle nie zrozumiałam twojej wypowiedzi co ty napisałaś? Takie pytanko Co nie umiesz? Albo ja jestem jakaś zacofana i dzisiejsze dzieci nie potrafią zbudować zdania albo ty pisałaś urywkami, jakimś szyfrem. No po prostu bez komentarza. Ograniczę się do tej wypowiedzi. Pozdro dla anty fanów Silikona :P
heh mogłeś chociaż troszkę ocenzurować bo zablokują ci posta :P:P no ale nic na takie nicoś brak słów i same takie słowa podchodzą. Czy ja wiem by ona miała 12-13lat - myślę, że w tym wieku zdania buduje się poprawnie, a ona nawet zdania źle buduje. Może ma nawet z 10 lat :P:P albo jest taka ciemna, że nie potrafi zdania zbudować lub powtarza 4 klasę bo innego wytłumaczenia nie ma :P:P
Słodziusia13 <--to co piszesz jest poprostu żałosne. Ile mamy latek dzieciaczku, bo chyba mniej niż 13 :)
I ty u siebie na na profilu masz napisane, że jesteś mądra <haha> dobre sobie. Nawet wysławiać się nie potrafisz. Przed napisaniem czegoś w internecie weź kochanie słownik do ręki, bo się kompromitujesz ;)