Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 230 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Hehe Doda jest super laską, ślicznie śpiewa i jest bardzo ładna :) Chyba sie ze mną zgodzicie ? ;-)

slodziusia13

Nie :/:/:/:/:/ chyba sztuczność a nie piękność

wiola_0708

Ja bym raczej nawet powiedział "skuteczność". To jej trzeba przyznać - widownię ma dużą, a to zasługa m.in umiejętnego manipulowania ludźmi. Ja tam ją szanuję, jak każdego artystę i nic do niej nie mam. Pozdrawiam :-).

slodziusia13

Wystawiając ten temat sama wystawiłaś się na pośmiewisko. Ech... normalnie chyba mi się szkoda robi ciebie. A po obejrzeniu twojego profilku... nie dobra może to akurat sobie daruje i nie będę komentował...

slodziusia13

śmieszna jesteś "słodziusia" dziewczynko.

pirania_5

śmieszna?
Tak, mam baaaardzo duże poczucie humorku i lubiem być zabawna :)
A co do pana wyżej to co ma pan do mojego profilku??
Coś nie nie podoba bo zupełnie nie wiem co! :)
Przy okazji to wstompcie do mnie, skomentujcie zapraszam w szystkich!!

A Doda jest super. Dlaje tak sondze.

slodziusia13

"wstompcie" - hmm jaka poprawna polszczyzna. Udowodniłaś, że fani dody mają po 10 lat (góra) :/:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Anusia_

Dla mnie Doda to polska Paris Hilton. Jak ją widzę to robię dziwną minę jak usłysze to haftować mi się chce. "A byłem sobiem na profilku słodziutkiej13 pozdróffki:p" i może jednak nie bede komentował bo po co, to i tak pewnie dziecko specjalnej troski. Martwie się o dzisiejszą młodzież o te ich wzorce i ścieżki życiowe, jak tak dalej pójdzie to rodzaj ludzki przestanie istnieć albo będzie trzeba w jakieś probówki zainwestować żeby normalnych ludzi robić:p

slodziusia13

Do matt60 : aż szkoda, że nazwałeś ją młodzieżą przecież to jeszcze dziecko
Teraz do słodziusi13 : Twój poziom wypowiedzi przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Ja w ogóle nie zrozumiałam twojej wypowiedzi co ty napisałaś? Takie pytanko Co nie umiesz? Albo ja jestem jakaś zacofana i dzisiejsze dzieci nie potrafią zbudować zdania albo ty pisałaś urywkami, jakimś szyfrem. No po prostu bez komentarza. Ograniczę się do tej wypowiedzi. Pozdro dla anty fanów Silikona :P

Mateo_SF

heh mogłeś chociaż troszkę ocenzurować bo zablokują ci posta :P:P no ale nic na takie nicoś brak słów i same takie słowa podchodzą. Czy ja wiem by ona miała 12-13lat - myślę, że w tym wieku zdania buduje się poprawnie, a ona nawet zdania źle buduje. Może ma nawet z 10 lat :P:P albo jest taka ciemna, że nie potrafi zdania zbudować lub powtarza 4 klasę bo innego wytłumaczenia nie ma :P:P

slodziusia13

Słodziusia13 <--to co piszesz jest poprostu żałosne. Ile mamy latek dzieciaczku, bo chyba mniej niż 13 :)
I ty u siebie na na profilu masz napisane, że jesteś mądra <haha> dobre sobie. Nawet wysławiać się nie potrafisz. Przed napisaniem czegoś w internecie weź kochanie słownik do ręki, bo się kompromitujesz ;)

wiola_0708

O raaany... W tej chwili to WY, ludzie jesteście głupsi nawet od Dody. Kiedy zrozumiecie, że Słodziusia13 to jedna wielka prowokacja?