No cóż. Widziałam ją na żywo. Zwykła kobieta. Niska, pomalowana tak, że szpachelką puder można "wytrzeć" ale też sympatyczna dla swoich fanów. Z buzi jest taka sobie bez makijażu ale figurkę ma naprawdę fajną :) Cenię jej głos bo naprawdę ma talent do śpiewania. Potrafi to robić i niech to kontynuuje, bo fani w końcu lubią jej piosenki ;-)
Owszem jest wulgarna, ma głupi śmiech ale to też człowiek ;-) Nie znacie jej osobiście tak naprawdę ale wiem jedno, dla fanów by się raczej poświęciła ;-)
Mówi się, że można ją kochać albo nienawidzić. Ja jestem po środku. Jak już wcześniej wspomniałam, ma piękny głos i fajne piosenki wpadające w ucho ale już mnie podoba mi się, że pokazuje cycki i dupę przez internecik, żeby więcej kasy zarobić...wg mnie to jest sposb sprzedawania swojego ciałka ale...jej sprawa.
Dziwne z jej strony jest to, że ona niby taka rockowa panna ;-) rockowe panny zazwyczaj nie noszą koloru różowego a ona to robi... no cóż każdy ma jakiś swój styl. Ogólnie do Dody nic nie mam, ma swój gust, talent i życie i niech sobie żyje! Nie będę jej mieszać z błotem bo jej nie znam tak super dobrze jak Radziu Majdan ;P pozdrawiam fanów i antyfanów ;)