Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 251 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

No cóż. Widziałam ją na żywo. Zwykła kobieta. Niska, pomalowana tak, że szpachelką puder można "wytrzeć" ale też sympatyczna dla swoich fanów. Z buzi jest taka sobie bez makijażu ale figurkę ma naprawdę fajną :) Cenię jej głos bo naprawdę ma talent do śpiewania. Potrafi to robić i niech to kontynuuje, bo fani w końcu lubią jej piosenki ;-)

Owszem jest wulgarna, ma głupi śmiech ale to też człowiek ;-) Nie znacie jej osobiście tak naprawdę ale wiem jedno, dla fanów by się raczej poświęciła ;-)

Mówi się, że można ją kochać albo nienawidzić. Ja jestem po środku. Jak już wcześniej wspomniałam, ma piękny głos i fajne piosenki wpadające w ucho ale już mnie podoba mi się, że pokazuje cycki i dupę przez internecik, żeby więcej kasy zarobić...wg mnie to jest sposb sprzedawania swojego ciałka ale...jej sprawa.

Dziwne z jej strony jest to, że ona niby taka rockowa panna ;-) rockowe panny zazwyczaj nie noszą koloru różowego a ona to robi... no cóż każdy ma jakiś swój styl. Ogólnie do Dody nic nie mam, ma swój gust, talent i życie i niech sobie żyje! Nie będę jej mieszać z błotem bo jej nie znam tak super dobrze jak Radziu Majdan ;P pozdrawiam fanów i antyfanów ;)