Mówcie co chcecie ale to jeden z najlepszych wolkali w Polsce. Jak się zachowuje tak się zachowuje ale głos ma świetny.
To raczej nie żart.
Cieszę się że Doda jest Polką bo takich Dód w Ameryce jest pełno.
Ona jedna ma taki wulgarny styl,gdyby jej nie było Polska by była nudna.
Oczywiście nie mówię że ją uwielbiam ale tak,to jeden z lepszych wokali.Ma fajny głos...
zgadzam sie ...a co do jej stylu ubierania sie...w USA to jest normalne... spojrzcie na jakas Britney, Christine czy nawet Paris...tam to jest na porzadku dziennym-wyzywajace ubrania, gesty....w takim "poboznym i katolickim" kraju jak Polska oczywiscie jest to nieodpowiednie...kompletny zacof
Tak bo Stany to przedsionek piekla!Tam ta lubieznica Doda by sie nadawala!A tak gorszy nas wiernych Najwyzszemu.Dobrze, ze mamy choc Radio Maryja, ktore nie puszcza dibelskiej muzyki tego pomiotu szatana...
wiecie co?!
jesteście żałośni!!!
jak patrze na te wpisy typu: "nie mówie, że jej lubię, ale ma fajny głos", czy "fuuu... ona jest okropna, jak można jej słuchać".
jeśli kotś się tylko rzuci w oczy to zaraz z glebą zrównać, bo nie może wystawac ponad przecietną.
k***a, gdzie ja żyje?!
te wasze sumienia, które mówie co mają słuchać, czy oglądać!
ja lubie na przykład numer britney spears "toxic", a połowa z was jak to przeczyta, skręci morde w bok, bo jak można lubić jej piosenke?!
psychoza - chcecie wyjść na tych lubianych, niepozornych ludzi, którzy pokazują tylko to co dobre dla wielu,a reszta siedzi w zamknięciu, bo przeciez jak ktoś to zobaczy to wstyd!!!
powiem tylko tyle do was - (lol)
doda z wami i te plastiki, które lubicie, ale to ukrywacie
idę po piwo, bo mnie zaraz coś strzeli...