Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 239 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

ją wyzywać ile tylko chcecie, nazywać ją pustą i tępą kretynką, różową, silikonową lalką, ale prawda jest prawdą: każdego z osobna z was zmieszałaby z błotem. Swoją ciętą ripostą potrafi wbić w podłogę każdego. W dodatku ma rewelacyjny, silny głos i jest bardzo pewna siebie co sprawia, że jest niepokonana. Nie jestem jej fanką, ja tylko stwierdzam fakty, które zaraz 3/4 debilnej społeczności skomentuje 'głośnym', internetowym śmiechem. Cwaniacy za klawiaturą.

użytkownik usunięty
JustFurious

Haaaaahaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah żałosna jesteś kobitko.

Ahahahahaha! I ty myślisz, że przejmę się twoimi słowami? Ahahahaha! A to dopiero dowcip ;]. Aczkolwiek kiepskie masz te dowcipy.

JustFurious

No i napisałaś, że każdego z nas zmieszałaby z błotem, i co to ma być argument przemawiający za tym, że jest inteligentna? Nie, to świadczy o tym, że jest chamska, i nie ma szacunku do ludzi. A ludzie mają o niej takie zdanie, na jakie sobie zapracowała.
Głos ma dobry i mocny, z tym się zgodzę.

Camilla3

Tak, jest chamska i nie ma szacunku do ludzi, to fakt. Jednakże mieszanie z błotem nie było dowodem na jej inteligencję. Myślę, że jej wysokie IQ potwierdza tylko moją tezę, jak i również fakt, że na miejscu, w dyskusji z kimś, potrafi wymyślić ciętą ripostę. Nie oszukujmy się, to również przemawia za faktem, iż jest inteligentna. A głos ma naprawdę rewelacyjny, niestety teksty piosenek słabe.

JustFurious

Dobrze, ale zauważ, że inteligencja to także umiejętność zachowania się w każdej sytuacji, a ona nieważne, czy prowadzi program, czy jest w jury, czy śpiewa, zawsze musi błyszczeć, i pokazać wszystkim dookoła, że są nikim. Doda może i jest inteligentna, tylko nie pokazuje tego w tym czym potrzeba. A co do ripost, owszem, sypie nimi jak z rękawa, ale nie pomyśli nigdy, że może kogoś urazić. I wiele osób ma niestety o niej po prostu zdanie, że jest głupią dziewczyną, bo to, że ona w szkole się dobrze uczyła, i ma na papierku napisane to swoje IQ, nie znaczy, że może się zachowywać tak jak się zachowuje. Wielce mówi, że nie jest wpływowa, szkoda tylko, że od momentu związania się z Nergalem, całkiem zmieniła swój styl. To też jest takie puste gadanie z jej strony.

Camilla3

Doda to pusta, tępa kretynka i różowa silikonowa lala. Dawaj doda zjedź mnie tu i teraz!

Camilla3

Puste gadanie, które ma pokazać ludziom, że nie interesuje jej opinia ludzka, jak i to, że może kogoś urazić. Swoją drogą, akurat fakt, że człowiekowi może sprawić przykrość jakoś do mnie nie przemawia. Ludzie mordują zwierzęta, łamią ich prawa, znęcają się nad nimi, są podli i zawistni, ale jakoś na ten fakt nikt nie zważa.
Zresztą, nie napisałam nigdzie , że mając "papierek" z wynikiem swojego IQ, ma przyzwolenie na robienie tego, co jej się rzewnie podoba. Zdania nie zmienię. Jest cwana, bystra i ma rewelacyjny głos. Niestety jednak jej nie lubię, ale potrafię zachować trzeźwy umysł.

użytkownik usunięty
JustFurious

Coz,zgadzam sie z kolezanka :)
Nic dodac,nic ujac

JustFurious

To, że jest zerem i niekulturalnym babochłopem z męskim głosem uważasz za atut tejże osóbki? Współczuję Ci :)

butryk_2

Dzięki :). Ale nie komplementuj mnie kretynie aż tak, bo się zarumienię :)).
Ps. Umyj włosy.

JustFurious

Ps. Widzę, że kiepsko u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem :). Czyżbym gdziekolwiek napisała, że jej atutem jest męski wygląd i brak kultury? Cóż, jak to powiadają w typowym slangu młodzieżowym: są ludzie i parapety...

JustFurious

Zgadza się. Ma mocny głos i umie się wybić. To są jak dla mnie jej zalety. Tylko szkoda, że nie wykorzystuje ich jak trzeba. Wystarczyłoby nie robić z siebie upośledzonej. Aaa, no i oprócz tego nie urodziła się artystką.

użytkownik usunięty
Ekranizacja

Na coś takiego jak Doda nie ma słów, ten wybryk natury trzeba na własne oczy zobaczyć, żeby się przekonać z jakim zbędnym ogniwem ewolucji ma się doczynienia :D A tak przy okazji- jaki ona ma dobry i mocny głos- wy to chyba dobrych i mocnych głosów nie słyszeliście- cóz, tak to jest jak się nie widzi innej muzyki poza radio zet, RMF, viva i 4funTV- hehe.

Wiesz, nie słyszałam, żeby specjalnie fałszowała:-)
Ale co z tego? Na naszej scenie muzycznej w ogóle nie powinno jej być.

JustFurious

Jeżeli naprawdę imponuje ci "cięta" riposta Dody i jej styl bycia to życzę ci grubego sznura i mocnego żyrandola ponieważ to właśnie przez takie kretynki jak ty, ta pusta k*rwa zrobiła taką karierę. Głosu może i nie ma koszmarnego, ale prawdziwy artysta potrafi sprzedać swoją muzykę bez machania dupą przed kamerą i byciem "buntownikiem bez powodu" tak więc fakt że ten pustak nie potrafi sprzedać ani jednej płyty na okładce której nie ma wywalonych cycków utwierdza mnie w przekonaniu że artystka z niej żadna i fakt że robi karierę jest najlepszym dowodem na to że wielu Polaków musi wytrzeźwieć i przestać gówna kupywać.

użytkownik usunięty
marobot_2

Dokładnie ech szkoda że ni promuje się naprawde ambitnej muzy kiedyś było inaczej choćby teledyski na vive dzis jakieś lady gagi,dody kiedyś Paktofonika,Kaliber 44,WWO,O.S.T.R. a dziś taka muzyka puściutka muzyka. Zresztą poz wykonawcami muzyki rap w Polsce jest jeszcze kilku innych artystów ale w ogóle o nich się mówi ani nie piszę Dobrze że jest jeszcze net bo przez niego widać że,ludzie wciąż szanują te składy i wykonawców a Tv t wszystkie Mtv ,vivy itd zrobiły ludzią sieczkę z mózgu irishfolkfan już to zresztą sam opisał.Na podejście takich ludzi jak JustFurious brak mi słów.

JustFurious

Zgadzam się z marobot. Ciekawe jaką karierę by zrobiła bez skandali, stawiając tylko na głos. Żadnej.

Do autorki: Gusta są różne ale nie wiem skąd się biorą takie dziewczyny... (fanki Dodzi i Joli)