Nie wiem czemu mój poprzeni temat zablokowano bo nie było w nim zadnych przekleńst itp,widać niektorzy moderatorzy nie są w stanie pełnic tej funkcji bo nie bardzo wiedzą co blokować a co nie......
Doda kiedyś była fajną,seksowną laską,naturalna buzka,ciałko a nawet chrakter miala inny bo pamiętam pierwsze wywiady z nią.Dzisiaj prezentuje poziom poniżej jakiejkolwiek krytyki,niemalże satanistyczny image,wkładanie sobie rąk w krocze,obsceniczne gesty i słownictwo oraz lizanie sztucznych (chyba) zwierzęcych narządów wszystko to na oczach nastoletniej publiki.Do tego wygląd,jej twarz wygląda nienaturalnie,sztucne cycki,a teraz zaczyna odpierdzielać numery z doklejaniem sobie sztucznych uszu a'la elf! (kobita 27 lat!)
Parodiuje Lady gagę,szuka sposobu na wywołanie skandalu,ale to wszystko już gdzieś widzieliśmy i po prostu nas to nudzi
http://www.pudelek.pl/artykul/32670/doda_z_penisem_na_okladce_plyty_oblesne/
a to jej sposób na zdobycie rozgłosu,dla mnie żenada,bo ani to ciekawe,ani obleśne,po prostu próba wywołania skandalu za wszelką cenę,ale jak wcześniej wspomniałem,chyba na nikim nie robi to wrażenia.Doda się kończy,ona dobrze o tym wie dlatego szuka sposobu na zyskanie rozgłosu.Kiedyś fajne rockowe kawałki,dzisiaj niemalże popowe numery pozbawione jakiejkolwiek głębi i przesłania.
Doda-dość
100% racji,nawet tytuł tematu napisałem taki sam jak twój,bo w sumie tylko takie słowo przychodzi mi na myśl kiedy o tej dziewce myslę.
Dodam od siebie, że gdy śpiewa to jeszcze ujdzie, ale gdy gada to brzmi jakby była cofnięta w rozwoju - zarówno głos jak i merytoryka wypowiedzi leżą. I do tego te irytujące końskie rżenie zamiast śmiechu.
I ten jej przygłupi smiech,poza tym jakis czas temu nagminnie uzywała słowa "ambiwalentny",często w zdaniach które są niemalże zaprzeczeniem tego słowa.
To jej wysokie IQ to pic na wodę.
Jej 5 minut już minęło, fanki dorosły a kasa się powoli kończy. Teraz "Dodzia" stara się podtrzymać zainteresowanie mediów poprzez próbę wywołania jakiegoś skandalu. Jak na razie z mizernym skutkiem. Formułka się wyczerpała i nic tego nie zmieni. A pokazanie "dupy" i doklejenie penisa na okładce płyty nikogo dziś nie szokuje.
Doda wielokrotnie obiecywała, że jeśli ktoś jej udowodni, że kiedykolwiek kogoś zaczepiała/obrażała jako pierwsza, to przeleje 100 000 złotych na jakiś cel charytatywny. Nie ukrywam, że podjąłem się tego wyzwania i spróbowałem to zrobić :D Dajcie znać, jak mi poszło, jeśli możecie. Czy Doda powinna przelać pieniądze na jakiś cel charytatywny, tak jak obiecała, czy może jednak przedstawione przeze mnie dowody są słabe? A może wy macie lepsze przykłady?
youtube com/watch?v=bLaMQFiqhGg
(jak będziecie kopiować link, to przed "com" zamieńcie spację na kropkę)