hahahahahahahahahaha http://img.hotjpg.pl/2006-04/5e9b92f28821706d81ef412ef2441c95.jpg
Tak się składa, że "MY" nie kreujemy się na najpiękniejszą i najfajniejszą dupę w Polsce, a i kultury NAM też nie brakuje.
Święte słowa "siostro"!:P Ale to tylko dowodzi, że mając odpowiednie "środki", można zrobić "gwiazdę" z największego nawet "paszteta":P
Sorry pib2 to nie do Ciebie miało być, myślalam że do mnie piszesz:) peace:) ale zagorzałą fanką to jesteś nie?;D
z makijażem czy bez - zawsze wygląda jak suka. A, i koleżanko Vesper, no nie wiem. Skąd możesz wiedzieć czy gorzej wyjdziemy jeżeli nas nie widziałaś?
Beznadziejne te nastolatki...
:/
żal...
Panna Vesper zapewne też jest różową kretynką?
No to życzymy panno Vesper powodzenia... :DD
A w te zdjęcie na górze na pewno wpatrujesz się godzinami żeby tylko wyglądać tak bosko i uroczo jak pani Dorotka Rabczewska.?
Oj...
żal...
Hm, tragicznie nie jest... jak to określiła moja koleżanka: "O, jak miło, jaka zwykła!". No właśnie. Zwykła. Wiadomo, że bez makijażu wygląda się gorzej niż w. Poza tym zostaje jeszcze ładne ciało :) (dobra, dobra, cycki z silikonu, ale nie wszystko można mieć od natury...).
To zjebane stare foto Doda jest ladna sliczna piekna tak jak Bill i Tom
pozdrawiam wszystkich zazdrosnych ciulowwww
A ja myślałam, że 17 lat to wiek, w którym wyrasta się, z takich "idolów" i zaczyna myśleć...cóż widocznie jestem wyjątkiem:), szkoda mi niektórych ludzi
Jaka tam piękna?????
Toś ty chyba pięknych ludzi nie widziała....
Widziałam ją kiedyś gdzieś tam (w szansie na sukces-nie pamiętam) i jeszcze nie miała ufarbowanych włosów, była ubrana we wlanelową koszule i nie miała tak mocnego makijażu. Wyglądała wtedy jak zwykła dziewczyna-małozauważalna. Więc każdy kto by się tak wykreował jak ona był by "piękny".
ja ją widziałam na żywo. Niziutka, pomalowana baaardzo (full pudru miała) ale chętnie pozowała do fotek z fanami :D
Na Rany Chrystusa, a cóż to jest!? jakbyscie mi nie powiedzieli ze to ona to bym za cholere nie poznala! jest okropna ale moze to tez byc wynikiem kontrasu pomiedzy tym co na jej mordzie widzimy na codzien... tyle ze szpachlą pewnie wieczorem zdrapuje...
wcale nie wyglada najgorzej...widzialam gorsze zdjecia znanych aktorek np...a co do tego ze w makijazu wyglada sie lepiej iz bez to sie nie zgodze bo jezeli makijaz jest zle dobrany to mozna wygladac jak kretynka...a poza tym niektorym osobom ladniej jest bez makijazu...
I ja się również z Tobą w pełni zgadzam.
A Doda bez makijaż wygląda poprostu normalnie, tak jak każda z nas.
Nie rozumiem dlaczego ludzie tak po niej jadą.
Wygląda lepiej z makijażem, bo ma go zawsze perfekcyjnie wykonany i pasuje jej taki mocny.
to zdjęcie jest tragicznie zrobione- patrzcie jaki radziu czerwony. a ja sądze, że doda wyglada całkiem dobrze