Ludzie, po co wy się kłócicie? Każdy ma swoje własne zdanie i trzeba je uszanować. Jedna osoba uważa, ze Doda to idiotka i bezmózgie, puste dziewuszysko , a inni, że to fajna i zdolna kobieta. Ja jej zresztą nie lubię, według mnie jest za bardzo wyzywająca i wulgarna, ale to jest moje zdanie i nie chciałabym , żeby z tego powodu mnie obrażano. Inni też na pewno tego nie chcą.
Może Doda i jest głupią idiotka, ale ma talent, bo potrafi się sprzedać, wie jak zarobić hajs na swoim wizerunku !
Nie potrafiłbym uszanować osoby, która sprzedaje się jak dziwka. Nie jest bogata, bo tyle samo pieniędzy zarobiłaby dobra dziwka rocznie. Nie rozumiem, jak można tak się zniszczyć dla głupiej forsy, zatracić, wszystko co w życiu najważniejsze. Wszystko byleby tylko więcej hajsu zbić na idiotycznych piosenkach i rozbierankach. Ludzie nie udowadniajmy że polska muzyka przesitacza się w polski burdel. Nie tędy droga.
Doda - chyba zapomniałaś, że media łatwo dają ci pozycje, ale i łatwo moga cię zniszczyć. To od nich zależy twoja przeyszłość, a nie wróżę ci z takiej nastawieniem najlepszej.