Hey! Przed chwilą czytałam sobię filmografię Dominica i zauwazyłam że grał w filmie/serialu John Doe. (Nie wiem co to bo nie oglądałam) i Przypomniałam sobie że tak był nazwany jeden z odcinków II serii Prison Break. Ciekawe co ?? ;D
a jeszcze dziwniejsz jest to, ze jak wpiszesz tu w okienko szukaj: John Doe -(osoba)- to wyskoczy ci oczywiscie profil JOhna Doe ale z fotka Dominica.... to dopiero ciekawostka.... moze ktos wie czemu tak jest?
Poczytajcie sobie
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe
:)
John Doe to taki nasz Jan Nowak lub Kowalski, a w UK typowy John Smith czyli określenie NN, tak naprawdę każdego z nas.
no to to jest odpowiedz na ciekawostke nati rubi... a dlaczego zdjecie Dominica jest przy profilu Johna Doe.... w dodatku ten John do urodzil sie w 1954roku... Dom jest bodajze 16 lat mlodszy....
Przecież on grał w serialu "John Doe" więc czemu ma nie być tam jego fotki? (chociaż to zadna fotka a plakat).
Mimo wszystko jest pewna ciekawostka. W obsadzie "John Doe" mamy takie postacie jak Lisa Burrows czy Kristin Burrows. Brzmi znajomie :P.
jesli w miejsce szukaj wpiszesz: John Doe i wybierzesz ludzie filmu a nie tytuly filmu to dowiesz sie o czym rozmawiamy... mowimy o osobie a nie tytule
W X-Files też jest odcinek o takim tytule. Dużo lepszy od tego z PB, i generalnie najlepszy w 9 sezonie. I co z tego?
John Doe odnośnik w Polsce Jan Kowalski, a co do odcinka to był taki, było w nim o bracie prezydenta (prezydentki :)) Że jeśli zginie to będzie to kolejny John Doe... ;)
Ludzie! Wy nie łapiecie o co mi chodzi. Nie chodzi o żadne odcinki...
Chodzi mi, że pod nazwiskiem John Doe jest fotka Dominica ( to tak jakby John Doe był aktorem i wyglada jak Dominic).... albo powiem to inaczej... to tak jakby obok takich nazwisk jak Robert Redford, Jesicca Alba, Borys Szyc... itp itd ktos dodal profil Michael Scofield i dołaczyl fotke Wentwortha Millera.... mam nadzieje ze pojmiecie teraz o co mi chodzi.... jasniej juz nie potrafie. Pozdrawiam.