Don JohnsonI

Donnie Wayne Johnson

7,6
12 227 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Don Johnson

śWIETNIE WCZUWA SIE W ROLE
ma wyjatkowy urok
w Policjantach z miami wyglądał, grał = super
nadal dobrze sie trzyma
bardzo go lubie i chciałabym kiedys w tv zoabczyć film z jego udziałem pt.Bicie serca Heartbeat (1987)

kivinka

No ja też chciałabym zobaczyć.
Eh.. teraz już Don poszedł w zapomnienie...
Teraz jest Orlando Bloom, Johnny Deep, itp.
których nienawidzę. ;/. ;/. ;/.

W latach '80 Don był Bogiem wśród aktorów...
dla mnie nadal jest. ; ]].

karolciajohnson

Przecętny aktor, przeciętne seriale...
A Johnny Depp jest conajmniej 2 klasy lepszym aktorem...

muchomorek

ja uwielbiam gre aktorska-Johnsona a Ty-Deppa (którego równiez bardzo cenie jako artystę) ale ja Dona uwielbiam i kazdy ma prawo miec swojego ulubionego aktora jednemu podoba sie bardziej ten... innemu tamten...
a określenie "klasowość" jest jakies takie wg mnie nie bardzo.........
co to znaczy klase lepszy? kazdy z nich jest bardzo dobry w swoich gatunkach filmowych i rolach!
pozdrawiam
p.s mam kilka filmów które uwielbiam z Deppem..:)

kivinka

Don Johnson miał swego rodzaju urok, za który większość kobiet go kochało, a faceci chcieli być tacy jak on. Z pewnością nie ma takiego talentu aktorskiego jak Depp (choć gdybym miał go porównać do Bloom'a no to sam nie wiem kto jest lepszym aktorem), ale nadrabiał swym urokiem, którego brakuje Depp'owi. Pewnych rzeczy nie da się zagrać, trzeba je po prostu mieć.
Znam jeden film, w którym Johnson mimo wszystko zagrał naprawdę świetnie i przekonywująco - chodzi o "Honor Kawalerzysty" w którym daje popis swoich umiejętności aktorskich. I choć historia w nim opowiedziana jest fikcyjna, sprawia wrażenie autentycznej.

wit_85

akurat do Blooma bym go nie porównała ale zgadzam się z Tobą!!!
Don Johnson mam niesamowity urok i kamera go kocha!
uwielbiam go!:P
i jestem wierną fanką od wielu lat ;)))
Don ma ten czar i to coś co podoba się wielu kobietom :)))))