Drea de Matteo

Andrea Donna de Matteo

7,5
3 997 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Drea de Matteo

Właśnie obejrzałem pierwsze dwa odcinki 6 sezonu Gotowych na Wszystko i jestem zaskoczony jak świetnie wkomponowała się w ten serial zastępując uśmierconą Edie Britt choć na pewno nie będzie nią .

użytkownik usunięty
EHNATON2

Ja też od pierwszego jej obejrzenia zapałałam do niej sympatią. Jest fantastyczna, wprost stworzona do gry w tym serialu. Wpasowała się w towarzystwo zdesperowanych gospodyń i właściwie z miejsca zapomniałam o Edie.

Ja też nie mogłem wybaczyć twórcom, że uśmiercili Edie, ale jak tylko pojawiła się Angie, od razu im wybaczyłem ;) Już ponad połowa 6 sezonu i mogę śmiało stwierdzić, że Drea de Matteo ukaradła go niemal w całości dla siebie ;D Jedynie Felicity Huffman udaje się dorównać jej kroku.. Momentami swoje chwile miała też Dana Delany. Ale w cieniu de Matteo zginęły Longoria, Hatcher i (co najbardziej zaskakujące) nawet Marcia Cross!

Mam nadzieję, że Drea de Matteo pozostanie w serialu na stałe i nie zniknie wraz z ostatnim odcinkiem 6. sezonu...

EHNATON2

Też bym ją chętnie obejrzał w następnym sezonie ale chyba jest to mało prawdopodobne choć jeszcze do końca nie wiadomo jak to będzie?

EHNATON2

w 2-gim sezonie tajemnica była związana z Betty i pod koniec sezonu Betty wyjechała z obsady
w 4-tym sezonie tajemnica była związana z Katherin, ale ona została w serialu...
mam nadzieję, że z Angie będzie tak samo jak z Katherin, bo jest po prostu za*ebista ;)

EHNATON2

Świetnie grała w Rodzinie Soprano, w DH też się doskonale wpasowała - uwielbiam sceny z jej udziałem. Zdziwiła mnie jej data urodzenia - prawie 40 lat a wygląda zabójczo. Pozazdrościć tak długich włosów, choc zapewne niemało czasu schodzi żeby je tak ładnie ułożyć ;)
Mam nadzieję że nie będzie postacią tylko na jeden sezon. Ale mam przeczucie że w końcu kogoś znokautuje i nie skończy się to dla Niej dobrze...

Sharis

moim zdaniem tym sezonem Gotowych tylko i wylacznie Drea rzadzi! Felicity Huffman ma mocne sceny ale De Matteo przyciaga wieksza uwage, natomiast Marcia Cross zupelnie nie ma materialu by sie wykazac w tym sezonie, jest to jej najslabszy sezon do tej pory! Delany miala dobre scenki natomiast chce zeby ona odeszla juz, uwielbialem i byla to moja ulubiona desperatka w 4tym sezonie ale juz nadszedl czas by powiedziela "adios". Drea de Matteo ma nikle szanse by zostac bo zapewne jest za droga, byl to tez jeden z powodow dlaczego usmiercili Edie Britt, a de Matteo jest zdobywczynia nagrody EMMY, najwaznieszej nagrody telewizji, wiec tania napewno nie jest!

M_Weaver

Nie zawsze aktor po otrzymaniu nagrody staje się nagle drogim aktorem, jest też sporo aktorów co nie liczą wyłącznie na wielkie pieniądze a dobrą role. W Gotowych na Wszystko ma na pewno ogromne korzyści pod względem popularności i chyba oto chodziło, jak będzie dalej jej kariera się toczyć to czas pokaże i z radością przyjmę informacje że będzie w 7 sezonie G.N.W:)

EHNATON2

ooj, nagroda Emmy, Zloty Glob a szczegolnie Oscar daje wielkie korzysci finansowe! spojrz na James-a Gandolfini..3 wygrane nagrody Emmy i zarabial w ostatnim sezonie 1 mln dolarow za kazdy epizod! Sarah Jessica Parker, zdobywczynia 4 zlotych globow i nagrode emmy i dostala 15 mln$ za kinowa wersje Sex and the City...Dre de Matteo naaapewno tania nie jest, oczywiscie, ze popularnosc grala tu wielka role ale poloze reke twierdzac, ze daja jej wiecej niz Nicollette Sheridan!