Dylan O'BrienII

Dylan Rhodes O'Brien

8,6
36 653 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dylan O'Brien

9/10? To jakiś żart? Przecież ten chłopiec się tylko do MTV nadaje i hitów sci-fi jak Więzień Labiryntu. Nigdy nie będzie dobrym aktorem na miarę DeNiro albo Eastwooda jak wmawiają sobie jego fanki... Kiedy w końcu przestaniecie oceniać ludzi po samym wyglądzie (chociaż wcale ładny nie jest, ale jak kto lubi), tylko w końcu po talencie? I nie wmawiajcie sobie, że jest dobrym aktorem, wystarczy obejrzeć jeden dobry film z naprawdę dobrym aktorem i sobie porównać. Może mimiką przypomina Carreya, ale ciekawe czy dałby taki dobry popis umiejętności aktorskich jak Jim w "Zakochanym bez pamięci" czy "Truman Show"...

manon334

zgadzam się z Tobą w 100 procentach! DeNiro ma 8,6 a Marlon Brando na przykład 8,4 ??? Gdzie tu konsekwencja? Takich młodych aktorów powinno móc się oceniać po dłużej trwającej karierze i wtedy by wyszło szydło z worka :P

manon334

Po części się zgadzam, po części nie. Ocenianie po wyglądzie - wątpię. Dylan zbytnio klaty nie pokazuje, ani nic w ten desen. W Teen Wolf (serial w którym gra) grał REWELACYJNIE Nogitsune. W reszcie filmach również grał nieźle. Ale 9,0? Jak dla mnie przesada całkowita. Tom Hiddleston ma średnią 8,9 (mała różnica, ale jednak) a biję w grze aktorskiej O'Briena na głowę. Sama się zdziwiłam, gdy zauważyłam ocenę Dylana.

manon334

Nigdy nie mów nigdy :)