Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

kto sie ze mna zgadza niech podniesie reke;) pzdr dla fanow!

evkaDM

ZGADZAM-SIĘ-W-STU-PROCENTACH!!!!!!!!! ..uwielbiam go;)

evkaDM

W takim razie ja podnoszę rękę. :)

Katsy

Ja mam w górze obie ręce i nogi:D

Ariadne

Ja mam w górze ręce, nogi i coś jeszcze;) Edward Norton jest rewelacyjny!!!

helga2

Ja także się z Wami zgadzam. Edward jest najlepszy. Kocham go;p;p;p

.......Edward Norton 4 ever......

evkaDM

jakbym byl dziewczyna to bym mial chyba sny erotyczne z nim buahahahaha:D:D:D ten jego niesmialy usmiech och ach :D:D EDZIU KOZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuckenwolf

Ciekawym okazem jesteś. No, ale nic, ważne, że Edwarda lubisz i szanujesz, bo Edward ma w sobie seks...:D

Jessie

w porzo zgadzam sie, i podnosze ręke :DDDDDDD

sikorka06

Ja też bardzo lubię Eda bo jest świetny!:):) Dlatego podnioszę rękę z wami!

sikorka06

Ja też bardzo lubię Eda bo jest świetny!:):) Dlatego podnoszę rękę z wami!

Sylwka

chciqałabym być stonogą bo wtedy bym mogła podnieść aż sto...jak nie rąk to nóg...:)) Zresztą co za różnica. Ed jest po prostu fantastyczny. Podnoszę rękę razem z wami!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

luciana_malfoy

Edziu to debeściak ;) ja tez podnoszę rękę :) Pozdro

Holly_Blue

Ech, mnie już mineły te czasy kiedy byłem zagorzałym wielbicielem Nortona. Całe moje życie kręciło się wokół niego. Byłem jego drugim ja. Przeszło mi więc i już mam go dość, ale oczywiście nie zmienia to faktu, że jest z niego porządny aktor. Dlatego też podnosze rekę:)

Holly_Blue

Ech, mnie już mineły te czasy kiedy byłem zagorzałym wielbicielem Nortona. Całe moje życie kręciło się wokół niego. Byłem jego drugim ja. Przeszło mi więc i już mam go dość, ale oczywiście nie zmienia to faktu, że jest z niego porządny aktor. Dlatego też podnosze rekę:)

Holly_Blue

Holly_Blue

movie_maniak

I ja
I ja :*

cobra666444

3mam kciuk w górze na TAK dla Eda:-)

evkaDM

EDI jest rewelacyny, wspanialy, jego gra aktorska jest fascynujaca... Mistrz w kazdym calu... Podnosze z Wami rece!!!!!!!!
:-*

evkaDM

ja też się przyłączam;)) Edward jest jedyny:)) a w Zakazanym owocu wyglądał przesłodko;))