kto sie ze mna zgadza niech podniesie reke;) pzdr dla fanow!
Ja także się z Wami zgadzam. Edward jest najlepszy. Kocham go;p;p;p
.......Edward Norton 4 ever......
jakbym byl dziewczyna to bym mial chyba sny erotyczne z nim buahahahaha:D:D:D ten jego niesmialy usmiech och ach :D:D EDZIU KOZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawym okazem jesteś. No, ale nic, ważne, że Edwarda lubisz i szanujesz, bo Edward ma w sobie seks...:D
chciqałabym być stonogą bo wtedy bym mogła podnieść aż sto...jak nie rąk to nóg...:)) Zresztą co za różnica. Ed jest po prostu fantastyczny. Podnoszę rękę razem z wami!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ech, mnie już mineły te czasy kiedy byłem zagorzałym wielbicielem Nortona. Całe moje życie kręciło się wokół niego. Byłem jego drugim ja. Przeszło mi więc i już mam go dość, ale oczywiście nie zmienia to faktu, że jest z niego porządny aktor. Dlatego też podnosze rekę:)
Ech, mnie już mineły te czasy kiedy byłem zagorzałym wielbicielem Nortona. Całe moje życie kręciło się wokół niego. Byłem jego drugim ja. Przeszło mi więc i już mam go dość, ale oczywiście nie zmienia to faktu, że jest z niego porządny aktor. Dlatego też podnosze rekę:)
EDI jest rewelacyny, wspanialy, jego gra aktorska jest fascynujaca... Mistrz w kazdym calu... Podnosze z Wami rece!!!!!!!!
:-*