:):):):):):):):):):):):):):):P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:]Ja tylko takie bzdury tam na górze wypisałam o nim, aby przyciągnąć waszą uwagę, tak naprawdę to się w nim zakocghała, a dokładniej w jego oczach :) Ej macie moze jego adres domowy albo coś takiego??
Elijah Wood
c/o Nicole David
William Morris Agency
151 El Camino Drive
Beverly Hills California 90212
USA
lub
Elijah Wood
Nicole David
William Morris Agency
151 S El Camino Dr
Beverly Hills CA 90212-2775
USA
lub
Elijah Wood
760 North la cienga Boulevard
Suite 20
Los Angeles CA 90069
USA
Takie adresiki ja dorwałam :D Mam je nawet nad komputerkiem wywieszone na 3 karteczkach tak aby je z daleka widzieć... :D
dzięki za odpowiedź i adresy. Ale możesz być pewna, że tylko żartowałam z gtymi oczmi. On ma naj fajniejsze oczy pod słońcem :):)
pozdrawiam fanku Wooda :)
Nie niestety nie wysłałam mu jeszcze listów... Ale jestem w trakcie pisania... Tylko szczerze to ja nie wiem co mam tam naisać :P Wiesz jak chcesz pog-gadać to możemy sobie na gg porozmawiać. Oto mój numer: 8037851. Mam nadzieję że kiedyś zagadasz =) Czekam z niecierpliwością.
Lijka
kamilko on jest cudownym najpiekniejszym i najspanialszym chlopcem na świecie, ale to juz wiesz:)
Nikogo nie obrażając nie ma chyba przystojniejszego faceta od Wood'a. On potrafi oczarować widzów, a chyba szczególnie WIDZKI, bo nie sądzę, że któraś mogła oprzeć się jego oczom. Ach co ja będę gadać, sami sobie zobaczcie jego zdjęcia to zrozumicie.
pozdrv ode mnie dla użytkowników forum
Elijah ma najśliczniejsze oczy pod słońcem!! Można by na nie patrzeć godzinami!! I wogóle cały jest słodziachny....do schrupania!! A we "Władcy..." zagrał po prsotu fenomenalnie...nie rozumiem dlaczego wokół blooma robi się więcej szumu i mówi się ze jest przystojniejszy!! ;o Przecież wood pobija go o głowę! :P Znałam kolesia bardzo podobnego własnie do hobbita z filmu dlatego nazwaliśmy go Frodo. Śliczny był... :)
No wiadomo że Wood jest ładnieszy, ale Bloom też niczego sobie. =P Obydwoje są ładni, ale Lijek jest bardziej sweet. =) Też znam , niestety tylko z widzenia, takiego kolesia podobnego do Elijah'a, dlatego też któregoś razu postanowiłam go śledzić. =D W ten sposób teraz wiem gdzie mieszka i muszę przyznać, że bardzo się cieszę, bo to praktycznie "dwa kroki" ode mnie. Teraz kiedy jstem tylko na dworze zawsze przechodzę koło jego domu. TO SIĘ NAZYWA OBSESJA. =P Wkońcu mnie zauważy i zadzwoni po niebieskich... Hehehe beka by była. =)
To by było śmieszne, ale napisz o tym na forum jak na ciebie pośle psy, będzie śmesznie. A tak w ogóle to czekam na 4 Harrego Pottera (dopiero w listopadzie wychodzi) to u mnie na wiosce będzie gdzieś w lipcu 2006:). Ale wiecie co wybieram się do stanów i zabawię się w paparazzi i pośledze Wooda, hehe ciekawe ile mi dadzą za jego zdjęcia, hmm ?!
Mogę jechać z Tobą? Błagaaaaam... Razem porobuimy miliony fotek... a przy okazji może się "przykleimy" do Wood'a =D
"Hehhehhe...radze obejrzeć SinCity.Tam jest dopiero słodki:P"
Szkoda tylko, że tak marnie kończy swój żywot :(
"Jasne wskakuj na pakę mojej SCANi i jedziemy :)"
Kiedy wyruszamy sair?
Korzystam, korzystam... dzwonię piszę, on dzwoni po 20 bo ma darmowe :) Szkoda, ze to co mówisz... "Jasne wskakuj na pakę mojej SCANi i jedziemy :)" to nie może być prawda :(
Pamiętacie jak pisałam że śledziąłam takie jednego chłopaka? Nom to ostatnio szłam znów za nim i on się odwrócił i szedł w moją stronę... ja dla niepoznaki cały czas przed siebie... On podszedł i z takim tekstem: "Hej! Mam wrażenie, ze albo to przeznaczenie albo coś jest nie tak, ale często się widujemy" z całego tego szoku wypaliłam: "Hmmm... Może trochę z przeznaczenia może trochę z tago czegoś, ale można powiedzieć że to ja tak dłużej za tobą chodzę i się zastawnawiam jak do Ciebie zagadać żebyś dał mi swój numer." On trochę zrobił duże oczka wyciągną komórkę i jak gdyby nigdy nic podał mi swój numer... Ja mu ładnie podziekowałam i z uśmiechem od ucha do ucha wróciłam do domu... :) Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :) 2 tygodnie śledzeni go nareście się opłaciło :) Kończę pa
czytając to mam wrażenie, że to bajka! Jejku ja też tak chcę!!!!! :) Mam nadzieję, ze piszesz, albo dzwonisz do niego?! Bo taką okazję ma się tylko raz w życiu! Korzystaj dziewczyno, korzystaj!! I życzę powodzenia!! W podróż wybieram się wraz z zachodem słońca, w sześć dni po końcu udręki (udręka - szkoła). Zabierz ze sobą płaszcz i dużo wałówy :D
a nic ciekawego właśnie :( już mi się znudził internet to nie mam co robić, w telewizji nic ciekawego nie leci, to nudy. Ale cieszę się, że nudzę się w domu, a nie w szkole :) A u ciebie co słychać?? Coś kręcisz z tym typkiem, którego śledziłaś, a on dał ci numer?? Jak coś ciekawego się będzie działo to pisz :)