Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

Po obejrzeniu "The Girl Next Door" poprostu stało sie coś dziwnego, mój umysł zaczął oscylować wokół Elishi Cuthbert. Niektórym moze się to wydawać dziwnr ale niektórzy napewno wiedzą co mam na myśli :). Nie bede mówił ze się zkochałem bo było by to zbawne, odrobinę zabawne ;) ale ta aktorak ma coś w sobie, nie wiem czy to tylko jej gra aktorska, ale wydaje mi sie ze ona taka naprawde jest, ze potrafi tak przyciągać swoja osobą. To jest niesamowite, ten film jest niesamowity, ta historia no i oczywiście dziewczyna z sąsiedztwa, to wszystko sprawia ze chciałbym przeżyć coś takiego co mógł przeżyć Matt. Jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło zeby stracić głowę dla aktorki której w życiu na oczy nie widziałem (pisząc to powoli uświadamiam sobie to ze jednak coś do niej czuje, dziwne prawda? :D). A świat jest niesprawiedliwy dlatego ze dzisiejsza rzeczywistość sprawia ze istnieje wiele różnych przeszkód. (troszke zamotałem) Chodzi mi o to ze bardzo bym chciał (jak wikszosc facetów którym Elisha utkwiła w głowie) spotkać sie z nią, ale to jest prawie nie możliwe, to znaczy teoretycznie jest całekim mozliwe, ale w praktyce trzeba by sie strasznie namęczyć i poświęcić mase czasu zeby do takiego spotkania doprowadzić. Nawet nie mam jej maila zeby jej coś napisać :(, a noż rzuci tego kolesia z którym jest zaręczone ;). Nawet gdybym mógł z nią pisać maile, to było by już coś...napewno byłbym w szkou, choć tez nie miałbym pewnośći czy to ona pisze czy moze ktoś kto odpisuje na listy tysiąca takich jak ja. Dlatego gdy myśle o tym wszystkim to smutno mi sie robi. Jezeli jest ktoś kto chciałby odpisać na ten temat to fajnie by było. Moze coś razem wymyślimy i pojedziemy do Elishi :))). Pozdrawiam...

malcolm555

Heh, witaj w klubie miłośników EC. Nie martw się, nie tylko ty tak masz, tylko, że raczej to nie jest miłość, tylko zauroczenie, no bo jak można kogoś kochać jak się go nie zna i na oczy nie widziało :) Ta kobieta jest wyjątkowa i ma coś w sobie magicznego, że przyciąga tylu męźczyzn, a szczególnie po obejrzeniu TGND. Tak jak napisał Paulo z poprzedniego topica, Elisha to jeden z cudów świata... heh święte słowa :) Zapraszam Cię na forum o heesh www.heesh.fora.pl.... może próby wyjazdu do USA jeszcze nie wymyśleliśmy, ale próby wysłania kartki były :)

malcolm555

hej. masz całkowitą rację mówiąc ze w EC mozna sie zakochać. Ja przezywam to zauroczenie od początku wakacji kiedy obejrzałem ten film. Za wszelką cenę próbowałem zdobywać na jej temat informacje. Wiesz moje zauroczenie trwa do tej pory. Od dawna Elisha widnieje na moim pulpicie i telefonie. Był czas kiedy cały dzien o niej myślałem. Ale teraz już rojumie ze to jest daremne. A co do jej narzeczonego też chętnie bym go zaj....

michal_pysiak

Hej jak widze wyczerpaliście cały temat. Ale stwierdzam że wszyscy oglądaliśmy TGND. Ten film rzuca uroki na facetwó, a włściwie Elisha.TGND jest idalny w każdym calu jest poprostu boski tj. ona jest boska. Włśnie obejrzałem poraz drugi film i chyba obejrze go jeszcze raz:). Jestem pod jej urokiem i sądze że nieprędko to sie skończy. Próbuje zdobyć wszystkie filmy w jakich grała ale bez skutecznie. Nie moge znaleźć filmu Quiet, the moze ktoś mi pomorze w tym, wskarze gdzie mam szukać POMOCY!!!

użytkownik usunięty
diemon

Witajcie w klubie... mam ten sam problem co wy...

malcolm555

witam i równiez zapraszam na forum, tam sie wygadasz. Pozdrawiam

SirM

heh,fani laczmy sie :D odkad zobaczylem TGND to nie opuscilem zadnego filmu z udzialem elishi oczywista i czekam z niecierpliwoscia na nextepne!! nie ma to tamto
a tak poza tym to wlasnie zarejestrowalem sie na forum ;) jedemy z tym koksem
pozdro :]

malcolm555

Stary masz racje ten film był bez błędny a Elisha Cuthbert zagrała swą rolę najlepiej jak mogła to napewno wspaniała kobieta i tak jak wy chciałbym ją poznać. Od momętu obejrzenia filmy cały czas o niej myślę. Film obejrzałem 4 razy i nadal mam chęć go oglądać.

POZDRO))))!!!!!!

malcolm555

Witaj w klubie stary...
Cudowna Danielle.......

Kiedy dostałem ten film od kumpla to pomyślałem sobie ze to
kolejna jakaś głupia "amerykańska" komedyjka. Trzymałem ten
film na dysku jakiś miesiąc, ale w końcu stwierdziłem ze
obejrze go i potem wyrzuce. No i wtedy sie zaczęło. Po
oglądnięciu filmu nie mogłem przestac myśleć o tej dziewczynie,
moze uznacie mnie za głupka, ale się w niej zakochałem.
Puszczam po kilka razy sceny, w których Elisha występuje i
nie mogę się jeszcze nimi nacieszyć. Nie tyle zakochałem
się w Elishy Cuthbert, lecz w dziewczynie, którą grała - Danielle.
Nieraz tak sobie siedzę, rozmyślam i żałuje, że nie mieszkam
w Stanach, marzę ale w końcu uświadamiam sobie, że nigdy
nie bedzie mi dane spotkać się z nią, nawet zobaczyć na żywo.
Wracam więc do naszej szarej rzeczywistości i postanowiłem
szukać dziewczyny podobnej nie do Elishy, lecz Danielle.Bo
tak naprawde nikt nie wie, jaka jest Elisha Cuthbert. Może
jest kolejną zarozumiałą gwiazdeczką z Hollywood, a może
posiada wszystkie cechy Danielle, nie wiadomo.
Ja wiem, że dzięki temu filmowi zacząłem postrzegać świat z
zupełnie innej perspektywy.Myślę, że każdy kto obejrzy ten
film zmieni choć odrobinkę swoje życie, bo wbrew pozorom ten
film moze nas wiele nauczyc...
Każdy może znaleźć swoją Danielle i gdy ją znajdzie,
bedzie wiedział w głębi serca, że THE JUICE WAS WORTH THE SQUEEZE.
I ja właśnie mam nadzieję znaleźć taką dziewczynę;-) I to wcale nie jest śmieszne...no może trochę jest;-)Pozdrawiam

bartasss18

nie trzeba sie upic aby powiedziec ze sie zakochalem w niej jako ona a nie z ktoregos filmu. jest super poza kamera ale na filmie to podkreslaja ja. ONA JEST BOSKA TERAZ I ZAWSZE I NA WIEKI, WIEKOW...
AMEN