widzialam dzisiaj najnowszy teledysk Paris Hilton, ktory caly jest stylizowany na film "dziewczyna z sasiedztwa" i przyznam ze wydawalo mi sie ze Elisha w nim wystepuje!! czy to prawda??
Tak, to prawda:) Podejrzewam, że zakumplowały się na planie "Domu Woskowych Ciał" bardziej, niż mogliśmy się spodziewać:P:P Poza tym czy ten teledysk nie przypomina Ci swoją fabułą "Dziewczyny z sąsiedztwa"? To były moje pierwsze skojarzenia!:D Pozdrawiam;)
tak i to bardzo mi przypomina :) za Paris nie przepadam osobiscie, ale teledysk mi sie podoba, jest fajnie zrobiony :)
Z tego co ogladalam na Mtv to Elisha sie z Paris nie lubiala... a teraz prosze was bardzo. Szkoda tylko, ze w teledysku Paris Ell gra jakas glupia suke :P
Czy chodzi o to jak ten chłopakowi w teledysku topią głowe w klopie a ta(Elisha Cuthbert) śmieje sie za plecami??????????
Może jestem ślepa ale byłam przekonana że ta laska to paris =/ Definitywnie teledysk stylizowany na dziewczyne z sąsiedztwa...ale to chyba paris...
to elisha na 100% :)
[mój ulubiony moment w tym filmie to jak te dwa psy się tak na siebie gapią...to takie urooocze! :) ]
pozdrawiam. :p
To ty ogladasz Paris??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????
ej, a ten teledysk paris to jest zrobiony na potrzeby teledysku czy sa tam fragmenty z jakiegos filmu?
ale świat jest mały kto by sie spodziewał że ta kobieta tak sie będzie wspinac codzi mi o jej kariere i jeszcze jest w teledysku choć rzeczywiście gra tam suke:)