Może i jest ładna, ale to nie powód żeby chociaż znalazła się w Top 100, to jest ranking aktorów jak niektórzy niezauważyli. Co ona takiego osiągnęła, żeby wyprzedzać np. Morgana Freemana czy Edwarda Northona?
Dlaczego uważasz za fakt coś czego sam nawet niewiesz? Twój poziom inteligencji jest bardzo niski, albo udajesz "jełopa"
Są gusta i guściki, ale uroda Elishy przebija wszystko!!! To jej zasadniczy walor, jeżeli chodzi o gre aktorską. Po prostu miodzio:)....
Czekam na jakąś nową produkcje z jej udziałem!!!
Pozdro:)
rozumiem, że elisha ma swoje grono fanów, którzy zawzięcie bronią jej pozycji na top 100 liście... dobrze, szanuję wasze zdanie, według was jest ona doskonała, ale nie sądzicie, że są od niej o wiele bardziej doświadczeni aktorzy? (nie rzucajcie we mnie od razu wyzwiskami, nie przyszłam tu, żeby ją obrazić) elisha zagrała dotychczas w dwóch przebojach kinowych, dzięki czemu zdobyła uznanie wśród męskiej (i nie tylko) części użytkowników filmwebu. dobrze, jest ładna, nawet bardzo, może i jest dobrą aktorką, ale według mnie nie zasługuje na swoją pozycję na liście. jest tylu znakomitych aktorów, którzy zajmują bardzo niskie miejsca (albo w ogóle nie znajdują się na liście), a powinni być o wiele, wiele wyżej.
mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. powtarzam, nie przyszłam tu po to, żeby obrazić elishę, ale po to, by uświadomić co po niektórym, że są na świecie aktorzy, którzy swoim doświadczeniem przewyższają umiejętności elishy. i nie rzucajcie we mnie od razu wyzwiskami, proszę. to, że jestem dziewczyną nie znaczy od razu, że zazdroszczę jej czegoś.
pozdrawiam!
Marlon Brando może nie miał talentu!! Powinien być w pierwszej trójce. Ten ranking jest do niczego... poprostu bawią mnie wasze komentarze. TALENT! Po jednym czy dwóch filmach nie można wiele powiedzieć o aktorze. Założe się także, że miejsce w Top 100 ma dzięki wyglądowi... a na przykład Ron Perlman który wyglądem nie grzeszy jest znacznie lepszym aktorem od tej panny i ma zaledwie 250 głosów
zgadzam się, marlon brando załuguje na miejsce w pierwszej trójce. a tymczasem nie jest on nawet w pierwszej dziesiątce. zresztą, marlon brando to tylko jedna z osób, które zostały niesprawiedliwie umiejscowione.
zgodzę się też z jetli22, z tego rankingu zrobiła się lista na podstawie popularności, a nie umiejętności.
Ten ranking jest jak Eurowizja, musi byc kolorowo, ładnie, kiczowato, nie istotny jest talent i umiejętności najważniejsze są efekty wizualne i prostota widowiska.
Rankingi mają do siebie to, że nie wszystkich mogą zadowolić. Mi sie nie podoba np. że w rankingu top 100 są jedne filmy, a innych nie ma...Po prostu każdy ma swój gust. Natomiast co do rankingu aktorów, to nie bierze sie pod uwage ilość granych przez nich ról, a bardziej ich jakość. Mimo że w niektórych przypadkach można by sie co do tego kłócić,ale akurat za Elisha ja stoje murem:) - dla mnie to nadzieja współczesnego kina...
pozdro:)
Dobra ty doceniasz jej umiejętności aktorskie, ale niektórzy ludzie którzy kompletnie się nie znają na filmach dają jej 10 za urode to nie www.bajer.pl żeby oceniać wygląd, TO JEST RANKING AKTORÓW
dawid_filmweb nie mądruja się tak baranie i nie udawaja takiego wielkiego znawcy kina i gry aktorskiej bo sam masz coś nie tak z głową ("1" dla Requiem dla snu, Donnie Darko, Efektu motyla i Matrixa to istna paranoja, tak samo jak "1" dla Elishy, Keiry, Arofonskyego czy Alby... - w tych przypadkach na pewno jesteś nieobiektywny i wystawiasz te oceny tylko po to żeby zanizyć ocenę.
Równie dobrze mógłbym się przyczepić dlaczego TY dałeś 10 dla jakiegoś aktora lub aktorki który w moim mniemaniu na taką nie zasługuje (oczywiście nie będę wymieniał bo dzieciaki znowu rozpoczną wojnę).
Wogóle niektórzy to powinni dać sobie spokój z tematem rankingów i przestać się nimi podniecać w takim stopniu... ehh:/
"Requiem dla snu" film bym musiał obejżeć jeszcze ze dwa razy. Tak, głosuje żeby zaniżać i podwyższać oceny niektórym aktorom oraz filmom(dałem Hopkinsowi 1 nie z tego powodu że uważam go za słabego aktora, ale dlatego że moim zdaniem są aktorzy którzy bardziej zasługują na pierwszą lokatę). Do listy ulubionych filmów dałem sobie te które mam zamiar jeszcze pooglądać... a wy obrońcy tej... aktorki potraficie tylko obrażać innych. PIĘĆ DLA CIEBIE KOLEGO, do ostaniej kropli krwi powiadasz hahaha naprawde miałem ubaw jak nigdy.
Rychu przecież wiesz że ja też jestem za Elisha zawsze i wszedzie :)
A dzieciaki to są dla mnie tamci paranoicy co doczepili się że Elisha jest tak wysoko w rankingu.
A ona na bycie w pierwszej dziesiątce moim skromnym zdaniem na pewno zasługuje. Szkoda że przez tamtych (autocenzura) spada.
dawid twojego postepowania nawet nie bede komentował.
Gdyby ranking był normalny ja też głosowałbym normalnie. Nie oddaje do końca obiektywnych głosów żeby jakoś trozke manipulować tym rankingiem. Pietro radze też popatrzeć na poziom twoich sprzymierzeńców...
Albo wiesz co przestane chyba przekonywać takich jak ty o tym że ta kobieta aktorką jest kiepską. Poszukam lepiej sprzymierzeńców aby wyleciała razem z Keirą z tego rankingu!
Nie chce nic mówić ale stoisz ziomek na starconej pozycji; z Elisha i tak nie wygrasz;p;p;p...Radze ci, żebyś nie zaczynał żadnej wojny...;p
Że tez jeszcze istnieją takie 'kreatury' które umieją się popisać swą znajomościa jezyka polskiego. A rankingami filmwebu radzę się nie przejmować, bo i tak w zasadzie tylko kilka filmów lub osób jest na prawdziwym miejscu.
Evilrulez jednak jest to największy serwis filmowy w polsce i rankigi powinny być sprawiedliwe, mam taką naturę że jak widze taką "aktorkę" na takim miejscu to mnie krew zalewa
mimo, że rankingi bywają czasem niezbyt dobrym odzwierciedleniem to jednak coś musi być w tym, że Elisha znajduje sie w nim tak wysoko...I bardzo dobrze:D:D:D. Pozdro dla fanów EC:), a reszte zachęcam do głosowania...:)
Ty i może pare osób daje jej głosy po podoba wam się jej gra aktorska, a reszta "o fajna babka dam jej 10" tacy ludzie mnie irytują