Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

Kłócę sie z moim bratem o to kto jest ładniejszy
ON MÓWI ŻE Jessica Alba
JA ŻE Elisha Cuthber
I kto ma według was racje
(i jeszcze mi tu wciska kit ze jakaś Lindsey Lohan jest ładniejsza od Carmen Electry)

czarnyrazydwa

wamm najlepiej porownam albo to suka a elisha to aniol

Mlody86

Gdybym miała wybrać która z nich jest ładniejsza,to zdecydowanie wskazałabym Jessice Albe.Elisha też jest bardzo ładna,ale Alby nie przebija.

Rokubi

a ty to nawet nie rozroznisz kota od psa wiec sie nie kluc;) narka

użytkownik usunięty
ariel5000

Jessica Alba jest ładna, ale tylko ładna. A Elisha ma to coś w sobie, że przyciąga do siebie każdego faceta. Ona powoduje, że jak obejrzysz jakiś jej film to zaraz szukasz informacji na jej temat: czy ma chlopaka?... itd. Te jej uwodzicielskie spojrzenie... ach - coś pięknego.

wlasnie rychu masz jakies info na temat jej chlopaka//;) killl him

Elisha to bogini... coraz ladniejsza sie wydaje ;))

Elisha jest o wiele ładniejsz od Alby , ma to cos :) ale uważam ze Jessica Alba też jest piękna ;] a jesli chodzi o aktorstwo to wygrywa Elisha ;] Lohan i Elektra (czy jak jej tam) hmm... w 100% Lindsay ładniejsza :P moze tak mowie bo ja bardziej lubie ? ale według mnie Lohan równiez ma to cos :P przeciez nie znajdziesz bardziej piegowatej mlodej gwiazdy hoolywoodu :D:D(w pozytywnym znaczeniu ;] )

ariel5000

ja kłócę sie z bratem o to samo i uwarzam że E Cuthbert jest o 100 razy ładniejsza ma lepsza figure lepiej gra we filmach i w ogóle a tak nawiasem brat ma fotki gołej Alby więc kitu nie wciskajcie !!!
Elisha i tyko ona :)

Kocham ja

Sined

jesli chodzi o aktorstwo to nie ma co porownywac alba wymieka przy kazdym :P a jesli chodzi o wyglad to trudno powiedziec obie sa ladne

Polli

carmen electra bez makijazu wygląda jak lampucera z rynku, -------) http://www.heesh.fora.pl [www.heesh.fora.pl]

Sined

Jasne ze ELISHA I NIKT INNY! Ona jest cudowna!!!!!!!! A Alba brzydka, glupia jak but i cholernie slaba aktorka a fee;/

Sined

LOL jak to pzreczytalem to z beki oplulem laptopa :/ Dla mane 1st ma ELISHA!! xP

Sined

Hm....no cóż....obydwie są ładne, jednak Elisha wygląda bardziej świeżo...Jest śliczna ;)
A co do Linsday moim zdaniem jest ładniejsza od Carmen....

Ciuszek

Uważam, że ładniejsza jest Elisha:)))
Pozdrawiam;)

Mikimoto_

Elisha jest piękna :) po filmie The Girl Next Door pare nocy spać nie mogłem :*

77goku77

Heh to tak jak ja. Po prostu młynek w głowie i tylko myślenie o niej i o jej ciałku , cudo cudo i jeszcze raz Piękność :)
Pozdrawiam jej fanów !!!

Marvolo_2

no nie inaczej ;) ja to do dziś mam słabość własnie przez Girl Next Door ;)

Marvolo_2

Dolaczam do waszej dwojki. Mialem podobnie, gdy pierwszy raz ogladalem The Girlk Next Door. Elisha jest THE BEST!!!!!
Pozdrawiam fanow :):):)

Sined

Zdecydowanie Elisha jest ładniejsza :P Alba to sobie może konkurować z kimś innym, ale nie z Nią, bo nie ma szans ;)

Sined

Lohan według mnie jest ładniejsza od Carmen bo Carmen jest niska z dużymi piersiami a Lohan przynajmniej naturalna :)

Sined

Alba jest piekna, ale to Elisha ma to cos w sobie ze przyciaga ^^

Sined

Na temat gustów sie nie dyskutuje :) ale moim zdaniem i tak Elisha jest the best in the world... :)

ELisha_Rox

Moim zdaniem Elisha jest chyba najpiękniejszą aktorką na świecie. Szczerze powiem , że Alba mi się nie podoba, a do grona najładniejszych oprócz Elishy zaliczyłbym Samaire Armstrong, Kristen Bell, Evangeline Lilly, i Emily Blunt, a z trochę starszych aktorek Pete Wilson i Kate Beckinsale.
Wracając do Elishy nie mogę się doczekać kolejnego filmu z jej udziałem

mate21

Jak to się mówi są ,,gusta i guściki"
Obie aktorki mają coś w sobie,ale niestety Elisha jest lepsza !!
Kocham tą aktorkę <3

RudzixTB

2 najpiękniejsze dziewczyny na świecie...

Sined

Widziałem Elishe bez makijażu, okropna...... zatem każda jest ładna, nawet te sztuczne, ale tylko wtedy, gdy są umalowane, bo bez tego, to lepiej nie mówić.

Sined

Moim zdaniem Elisha i Jessica są najpiękniejsze na świecie ;) Ciężko powiedzieć,która piękniejsza,dwie są na tym samym poziomie.

Sined

Fakt, obie uważane za piękne kobiety... Według mnie Jessica Alba jest ładna, ale ma taki prosty typ urody, a Elisha ma np. taki fajny dołeczek w bodzie przez co ma bardziej oryginalną urode, w moim prywatym rankingu, ładniejsza jest Elisha.

Sined

Naj naj naj piękniejszą kobietą świata jest Samaire Armstrong ... Kto nie przyzna racji to albo pedał albo ślepiec :) Pzdr

Sined

Zdecydowanie Elisha Cuthbert jest ładniejsza i to duuuużo

Kot_Kot

Elisha Cuthbert bije wszyskich, ma to cos, i jest moim aniołem, spac przez nia nie moge :D

Sined

Zdecydowanie Jessica Alba <3. aczkolwiek Elisha tez jest przepiekna.

Speedway

ELISHA ELISHA ELISHA ELISHA ELISHA ELISHA ELISHA JEST NAJPIEKNIEJSZA!!! KOCHAM JA POZDRO DLA TYCH KTORZY SA TEGO SAMEGO ZDANIA