Kłócę sie z moim bratem o to kto jest ładniejszy
ON MÓWI ŻE Jessica Alba
JA ŻE Elisha Cuthber
I kto ma według was racje
(i jeszcze mi tu wciska kit ze jakaś Lindsey Lohan jest ładniejsza od Carmen Electry)
Gdybym miała wybrać która z nich jest ładniejsza,to zdecydowanie wskazałabym Jessice Albe.Elisha też jest bardzo ładna,ale Alby nie przebija.
Jessica Alba jest ładna, ale tylko ładna. A Elisha ma to coś w sobie, że przyciąga do siebie każdego faceta. Ona powoduje, że jak obejrzysz jakiś jej film to zaraz szukasz informacji na jej temat: czy ma chlopaka?... itd. Te jej uwodzicielskie spojrzenie... ach - coś pięknego.
Elisha jest o wiele ładniejsz od Alby , ma to cos :) ale uważam ze Jessica Alba też jest piękna ;] a jesli chodzi o aktorstwo to wygrywa Elisha ;] Lohan i Elektra (czy jak jej tam) hmm... w 100% Lindsay ładniejsza :P moze tak mowie bo ja bardziej lubie ? ale według mnie Lohan równiez ma to cos :P przeciez nie znajdziesz bardziej piegowatej mlodej gwiazdy hoolywoodu :D:D(w pozytywnym znaczeniu ;] )
ja kłócę sie z bratem o to samo i uwarzam że E Cuthbert jest o 100 razy ładniejsza ma lepsza figure lepiej gra we filmach i w ogóle a tak nawiasem brat ma fotki gołej Alby więc kitu nie wciskajcie !!!
Elisha i tyko ona :)
Kocham ja
jesli chodzi o aktorstwo to nie ma co porownywac alba wymieka przy kazdym :P a jesli chodzi o wyglad to trudno powiedziec obie sa ladne
carmen electra bez makijazu wygląda jak lampucera z rynku, -------) http://www.heesh.fora.pl [www.heesh.fora.pl]
Jasne ze ELISHA I NIKT INNY! Ona jest cudowna!!!!!!!! A Alba brzydka, glupia jak but i cholernie slaba aktorka a fee;/
Hm....no cóż....obydwie są ładne, jednak Elisha wygląda bardziej świeżo...Jest śliczna ;)
A co do Linsday moim zdaniem jest ładniejsza od Carmen....
Heh to tak jak ja. Po prostu młynek w głowie i tylko myślenie o niej i o jej ciałku , cudo cudo i jeszcze raz Piękność :)
Pozdrawiam jej fanów !!!
Dolaczam do waszej dwojki. Mialem podobnie, gdy pierwszy raz ogladalem The Girlk Next Door. Elisha jest THE BEST!!!!!
Pozdrawiam fanow :):):)
Zdecydowanie Elisha jest ładniejsza :P Alba to sobie może konkurować z kimś innym, ale nie z Nią, bo nie ma szans ;)
Lohan według mnie jest ładniejsza od Carmen bo Carmen jest niska z dużymi piersiami a Lohan przynajmniej naturalna :)
Moim zdaniem Elisha jest chyba najpiękniejszą aktorką na świecie. Szczerze powiem , że Alba mi się nie podoba, a do grona najładniejszych oprócz Elishy zaliczyłbym Samaire Armstrong, Kristen Bell, Evangeline Lilly, i Emily Blunt, a z trochę starszych aktorek Pete Wilson i Kate Beckinsale.
Wracając do Elishy nie mogę się doczekać kolejnego filmu z jej udziałem
Jak to się mówi są ,,gusta i guściki"
Obie aktorki mają coś w sobie,ale niestety Elisha jest lepsza !!
Kocham tą aktorkę <3
Widziałem Elishe bez makijażu, okropna...... zatem każda jest ładna, nawet te sztuczne, ale tylko wtedy, gdy są umalowane, bo bez tego, to lepiej nie mówić.
Moim zdaniem Elisha i Jessica są najpiękniejsze na świecie ;) Ciężko powiedzieć,która piękniejsza,dwie są na tym samym poziomie.
Fakt, obie uważane za piękne kobiety... Według mnie Jessica Alba jest ładna, ale ma taki prosty typ urody, a Elisha ma np. taki fajny dołeczek w bodzie przez co ma bardziej oryginalną urode, w moim prywatym rankingu, ładniejsza jest Elisha.
Naj naj naj piękniejszą kobietą świata jest Samaire Armstrong ... Kto nie przyzna racji to albo pedał albo ślepiec :) Pzdr