Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

Ona jest poprosru piękna... jeżeli jeszcze z charakteru jest taka jak w filmie to to jest dziewczyna wprost wymażona dla mnie...
Podzielam każde zdanie o tym że jest piękna...
A WIĘC POLSKIE DZIEWCZYNY KIERUJE TO DO WAS LEPIEJ ZAZDROŚCIE ELISHI I WEŹCIE SIE ZA SIEBIE!!
BO ONA JEST POPROSTU CUDOWNA I NIE MA W TYM NIC DZIWNEGO ŻE PRAWIE KAŻDEGO CHŁOPAKA RZUCA NA KOLANA, TEŻ BYM CHCIAŁ BYĆ TYM GOŚCIEM Z FILMU... ZAJEBIŚCIE BY BYŁO...ZAJEBISTY FILM... ODWIEDŹCIE WWW.ELISHA - CUTHBERT.COM ----- TO JEST JEJ DOMOWA STRONA!! PAMIĘTAJCIE DZIEWCZYNY....

użytkownik usunięty
pazdzioch10001

z pewnoscia jest piekna i na poczatku mnie tez rzucila na kolana swoja uroda (te oczy :)) ale po pewnym czasie zrozumialem ze w TO JEST KOLEJNA MASZYNKA DO WYDAWANIA PIENIEDZY i wszystko zrobi zeby miec pjak najwiecej kasy....a co do filmu to nie mysl sobie ze ma taki charakter jak w filmie bo TO TYLKO FILM a postac z filmu Danielle zostala tak ucharakteryzowana zeby trafic do serca takiego czlowieka jak ty i zeby cie skusic na pojscie do kina...a jesli chodzi o jej ucharakteryzowanie w filmie to w kamerze taka Elisha zawsze bedzie odpicowana i bedzie wygladac lepiej...

użytkownik usunięty

masz racje.... = (
powli dochodze do tego co napisaleś
dzieki

użytkownik usunięty

"maszynka do wydawania pieniedzy" :| skad takie stwierdzenie - znasz ja :]?? jak tak to prosilbym Ciebie zebys mnie z nia zapoznal :]

HEHEHEHE
ja tez poprosze o adres i numer komorkowy ;]

użytkownik usunięty
pazdzioch10001

Dziewczyna spoko. Nawet bez makijarzu wyglada zajebiscie!!!!!!Po prostu ta kobieta ma piekna cialo i urode. Nic dodac nic ujac!!!!!

pazdzioch10001

A znasz wszystkie Polskie dziewczyny? Ach zresztą co ja się tu wymądrzam z facetami jest tak samo;p

Lady_Marmalade

hahaahahahahahah moj temat...wiedzialem ze wkoncu jakas dziewczyna napisze :P:P:P

pazdzioch10001

dokładnie, z chlopakami jest tak samo. wy tez weźcie się za siebie, bo kiepsko z wami.... a co do Elishy to taka typowa blondyneczka...

pazdzioch10001

dokładnie, z chlopakami jest tak samo. wy tez weźcie się za siebie, bo kiepsko z wami.... a co do Elishy to taka typowa blondyneczka...

pazdzioch10001

Zgadzam się z toba w 100% ona jest zajebista :) Szkoda zę polek takich nie ma chyba wyprowadzam sie do Stanów .A co do oskarżeń dziewczyn polscy mężczyżni są najlepsi na świecie my cały czas o siebie dbamy bo się dla was cały czas konserwujemy :):):):):):) [w polskiej czystej ,,nałęczowiance" ] a wy co ????????? :))))))))

pogromca20

hehe !! Elisha Cuthbert jest z Canady wiec lepiej jedz do Canady moze ją spotkasz z chłopakiem, moze juz mężem... :P:P:P:P:P

pazdzioch10001

pazdioch tak po amerykansku pisze "Canada" :D jest z Kanady ale mieszka w Stanch, konkretnie w LA a meza jeszcze nie ma jest tylko zareczona

pazdzioch10001

Eeeee w stanach łatwo można kupić giwerke rachu ciachu i wdowa hehe a jak sie ożeni to ja sie chyba załamie :(:(:(

pogromca20

hhehehheheheehe jeden chuj jak to sie mowi

pazdzioch10001

raczej pisze bo chyba nie mowisz "Canada" rotfl

brovar

dobra tam te forum nie jest po to zeby poprawiac błędy ortograficzne... :P :P :P

pazdzioch10001

Elisha ma w sobie to cos czego wiekszosci Polskich dziewczyn brak.
Urok ;-)
Nie jest super odpicowana laska, a jednak pociaga jak zadna inna.
Moze dlatego ze tak miala grac, choc nie sadze, bo gdy patrze na byle jakie jej zdjecie cos takiego czuje.
Jest to film skierowany dla nastolatkow.
Dla mnie laska nie musi byc super zajebiscie piekna, tylko musi mnie pociagac. Dlatego z przyjemnoscia ogladalem ten film 2 raz =]
Pozdrawiam ~~

Musli_2

Człowieku, sądze to samo co Ty... I myślę, że nie skończy się Tobie tylko na dwukrotnym obejrzeniu tego filmu... oglądałem go wiele razy... Ta dziewczyna była marzeniem moich ferii zimowych... Ach te czasy :P :P :P :P P Oglądałem i oglądałem, nawet nie pamiętam ile razy... słuchałem soundtrack'u z tego filmu i sobie wyobrażałem wiele rzeczy... przestałem oglądać ten film wtedy, kiedy zgubiła mi się z nim płytka. Mam tyle jej zdjęć z oficjalnej domowej strony (www.elisha-cuthbert.com), przeglądałem i przeglądałem, ale powoli mnie to dobijało, że nigdy nie będę jej miał... ale czasami lubie sobie walnąć Elishę na pulipit...

pazdzioch10001

Ja oglądnąłem TGND conajmiej ze 20 razy a HOW jak dotychczas 4. Elisha jest NAJPIĘKNIEJSZĄ kobietą na swiecie!!! :D A tak przy okazji to strona www.elisha-cuthbert.com nie jest oficjalną stroną Elishy. Zwiedziłem chyba z ponad 150 stron Heeesh(nawet chińskie i czeskie) i takowej na znalazłem nie ma a szkoda bo wtedy mozna by mieć pewność(przynajmniej większą)że materiały o niej są prawdziwe. ELISHA!!

Morrgan

warto oglądać "House of Wax"...?? słyszałem, że kompletnie do dupy...

pazdzioch10001

moj boze, ja sie zakochałem!!!:(2 dni temu pierwszy raz zobaczylem ten film :( ona jest cudowna nie moglem zasnac w nocy nastepnego dnia czyli wczoraj caly dzien siedzie w necie i szukam jej danych, potem i jej e-mila !:( i wczoraj znowu objerzalem ten film chyba z 5 razy:( ja sie zakochalem czy to mozliwe:( jestes smutny ze jej nie zobacze ze nie bede mogl pocalowac jak filmowy mattehew, Elisha jest boska to aniol:*:*:* caly czas misle o niej, ale nie chce bo chce normalnie zyc a nie marzyc bo to nie mozliwe abym ja kieys spotkal nie ma takiej 2. kobiety! nasza doda nie ma do niej polotu! ona ma cos w sobie takiego co przyciaga i to nie tylko mnie!!:(. Dzis w szkole nie moglem sie skupic, wogole bylem misalemy gdzie indziej ciagle misalem o niej! jeszce zadan aktorka mi sie tak nie spodobala! ja sie zakochalem! poprtsu ona ma cos w sobie takiego ze wali mnie na kolana i nie pozwala o niej zapomiec. ona ma bardzo sliczny usmiech!:( boski:( misle caly czas o niej:( co mam zrobic? jak bedzecie mieli do niej e-mial to prosze podajcie, chce do niej napisac aby e-miala zeby jej opisac co czuje i jaka jest cudowna kobieta i co ma w sobie takiego bo cos ma ten jej usmiech:* zakochalem sie! czy to mozliwe? co mam zrobic?

lukasz_wata

rób wszystko na co masz ochotę... rok temu przechodziłem ten stan co Ty, przejdzie Ci... gwarantuję to... niedługo będziesz chciał obejrzeć jeszcze raz ten film i tak dalej i tak dalej... jednak piszę, że Ci przejdzie, bo przejdzie :) wstąp na http://www.heesh.fora.pl (--- tu się więcej o niej dowiesz... pozdrawiam

pazdzioch10001

stray ja nie moge!!! rozumiesz!!! ja placze!! jak boga kocham slucham tej piosenki z tego filmu jak on ja calowal na imprezie i misle o niej i placze wiedzac ze nigdy jej nie zobacze! ja oszaleje co mam zrobic? pomozcie mi!

lukasz_wata

już Ci napisałem... a poza tym -----) http://www.heesh.fora.pl

pazdzioch10001

ja nie moge juz;( a po ile tobie przeszlo? co ona ma w sobie? ze tak nas wzielo? zadna katorka mi sie tak nie podobala i tak nie misalalem o zadnej! mam racje? ona ma cos w sobie co nam potrzeba!

lukasz_wata

taaaaa, to szczególna aktorka, przejdzie Ci po paru miesiącach...

pazdzioch10001

hehe tez ogladalem niedawno dziewczyne z sasiedztwa:) dokladnie ona w filmie zagrala dziewczyne ktora mi pasowala jak zadna inna:) ale chlopaki nie przesadzajcie:P wiadomo ze to film tylko:)

użytkownik usunięty
Sarcus21

Zgadzam się z użytkownikami Paździoch i Łukasz. Ja obawiam się że też się zakochałem. Elisha jest poprostu pikna. Anioł nad aniołami.