ONA JEST CUDOWNA!!!! JESTEM ŚWIEŻO PO DZIEWCZYNIE Z SĄSIEDZTWA I NIE WIEM CO MAM ROBIĆ!
każdy z nas tak miał...po prostu anioł!!!! Zapraszam na forum o tej wspaniałej aktorce:D www.heesh.fora.pl;-)
stary u mnie w szkole amerykaninowi dokopalem za to ze nie chce mi poszukac zdjec jej a francuzowi za to ze ja obraza( przypominam ze mieszkam w holandii i chodze do szkoly international;)) pozdro
stary ja sam nie wiedziałem co z sobą robić po obejrzeniu tego filmu.... nie wiedziałem przez kilka tygodni jak nie miesięcy!!! Ale juz powoli oswajam się z myślami, że niestety nie będzie mi dane (chyba) spotkać się z Nią, ba, nawet zobaczyć na żywo. Po tym filmie postanowiłem jedno: będę szukał dziewczyny podobnej nie do Elishy, lecz Danniele
Bo tak naprawde nikt nie wie, jaka jest Elisha Cuthbert (oprócz tego, że jest przepiękna, jak anioł), może jest kolejną zarozumiałą gwiazdeczką z Hollywood, a może posiada wszystkie cechy Danniele, nie wiadomo.
Ja wiem, że dzięki temu filmowi zacząłem postrzegać świat z zupełnie innej perspektywy. Myślę,że każdy kto obejrzy ten film zmieni choć odrobinkę swoje życie, bo wbrew pozorom ten film moze nas wiele nauczyc.
Każdy może znaleźć swoją Danniele i gdy ją znajdzie, bedzie wiedział w głębi serca, że THE JUICE WAS WORTH THE SQUEEZE. I ja właśnie będę robił wszystko by znaleźć taką dziewczynę. I tego wam życzę-żebyście znaleźli taką swoją Danielle...
Napisałem same dobre rzeczy tylko użyłem takiego wyrazu "zjebi***e"
I za takie coś już blokują. Pewnie 2D pussy zgłosił do usunięcia.
Pozdro