Witam. Jeśli ktoś ma adres Elish'y Cuthbert na który można wysłac prośbe o autograf to bardzo, ale to bardzo byłbyum wdzięczny:)
Z góry dzieki za pomoc
ja od wakacji czekam xD kolejnej proby podjalem sie jakos 2 miechy temu :P i nic xD wciaz jednak czekam...
Nie da rady kochani :D:D:D To juz 4 raz ktory wyslalem w cigyu tych 6 miechow i nic. Nie kapuje tego, ale pozdrawiam:D:D
Próba, dzis wysylalem prosbe o zdjecie zobacze czy przysla mi zdjecie lub Bombe z napisem Your Zdjecie ... zobacze za ten miesiac lub iles tam miesiecy xD
byc moze wcale nie przysla :D no, chyba ze maja jakies problemy na poczcie xD i przyjdzie z duzym opoznieniem, u mnie narazie poszly 2 maile i do dzisiaj nic, a tu juz wiecej niz 4-6 weeks xD
Witam, właśnie przyszedł do mnie list i kiedy tatami go oddał niewiedziałem co to z początku :]. Po otwarciu ujrzałem fotkę Elishyz autografem. Jednak działa tylko trzeba mieć szczęście.
Nie sciemniacie z tymi fotkami???
Bo ja w przeciagu 7 miesiecy wyslalem 5 mailow i nic z tego..
Wiec jesli to prawda ze dostaliscie te fotki w takim razie bede wysylal do tad az dostane te fotki!! xD
pzdr
tak? to pokaż zdjęcie tego plakatu...
bo ja też czekam już ładnych pare miesięcy i nic a wysyłałem też maile do innych tego typu usług :/
Ja wysłałem e-maila po autograf Elisha Cuthbert i Courteney Cox dnia 22.05.08 i dzisiaj dostałem list z Los Angeles CA.Został wysłany 27.05.08 to nawet szybko wysłali a szedł jak podają od 6 do 8 tygodni w informacji.
A dostałem zdięcie Courteney Cox z podpisem,świetna jakość zdięcja.
Wysyłam kolejną proźbe o autograf.....
A jeśli ktoś nie wie to wysyłają tylko jedno zdięcie w liście, a ja wysłałem do dwóch e-maili po to że jak nie mają lub nie wysyłają zdięcia Elisha Cuthbert to w alternatywie mogli by mi wysłać te drugie..
hm. to podajcie przyklad, jak piszecie ten mail, moze po prostu cos zle piszemy? podajcie przyklad Ci co dostali zdjecie ;) pozdro
Masz to napisane na pierwszej stronie: "Please send me your autograph" + twój adres zamieszkania i czekasz.
Wysłałem swojego requesta 3 sierpnia 2008 i dziś dostałem owe zdjęcie. Czyli wcale nie trwało to jakoś nie wiadomo ile... Zdjęcie bardzo dobrej jakości muszę przyznać.