Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

Witam. Jeśli ktoś ma adres Elish'y Cuthbert na który można wysłac prośbe o autograf to bardzo, ale to bardzo byłbyum wdzięczny:)

Z góry dzieki za pomoc

dzuka88

ja od wakacji czekam xD kolejnej proby podjalem sie jakos 2 miechy temu :P i nic xD wciaz jednak czekam...

Meveric

Nie da rady kochani :D:D:D To juz 4 raz ktory wyslalem w cigyu tych 6 miechow i nic. Nie kapuje tego, ale pozdrawiam:D:D

dan_

Ja dzisiaj wyslalem ta prosbe o autograf ,jestem ciekaw za ile mi przysla.

luker92

Próba, dzis wysylalem prosbe o zdjecie zobacze czy przysla mi zdjecie lub Bombe z napisem Your Zdjecie ... zobacze za ten miesiac lub iles tam miesiecy xD

luker92

byc moze wcale nie przysla :D no, chyba ze maja jakies problemy na poczcie xD i przyjdzie z duzym opoznieniem, u mnie narazie poszly 2 maile i do dzisiaj nic, a tu juz wiecej niz 4-6 weeks xD

Meveric

Moze im poczta inaczej Dziala xD ze zamiast 4-6 tygodnie to 4-6 lata xD

Meveric

Też wysłałem i z o2 za pierwszym razem poszło, teraz tylko czekać:(((

racekk

Witam, właśnie przyszedł do mnie list i kiedy tatami go oddał niewiedziałem co to z początku :]. Po otwarciu ujrzałem fotkę Elishyz autografem. Jednak działa tylko trzeba mieć szczęście.

Montjara

JEST UDALO SIE MAM JEJ ZDJECIE Z AUTOGRAFEM PRZED CHWILA DOSTALEM LIST Z "USA" xD

Dziubek1993

Nie sciemniacie z tymi fotkami???
Bo ja w przeciagu 7 miesiecy wyslalem 5 mailow i nic z tego..
Wiec jesli to prawda ze dostaliscie te fotki w takim razie bede wysylal do tad az dostane te fotki!! xD
pzdr

dan_

działa, dostałem, fakt ze wydruk (dobra jakość) i wszystkie takie same, ale nadal ładne :)

y7xxxxxxx

tak? to pokaż zdjęcie tego plakatu...
bo ja też czekam już ładnych pare miesięcy i nic a wysyłałem też maile do innych tego typu usług :/

dan_

Ja wysłałem e-maila po autograf Elisha Cuthbert i Courteney Cox dnia 22.05.08 i dzisiaj dostałem list z Los Angeles CA.Został wysłany 27.05.08 to nawet szybko wysłali a szedł jak podają od 6 do 8 tygodni w informacji.
A dostałem zdięcie Courteney Cox z podpisem,świetna jakość zdięcja.

Wysyłam kolejną proźbe o autograf.....

A jeśli ktoś nie wie to wysyłają tylko jedno zdięcie w liście, a ja wysłałem do dwóch e-maili po to że jak nie mają lub nie wysyłają zdięcia Elisha Cuthbert to w alternatywie mogli by mi wysłać te drugie..

racekk

Tez własnie wysłałem. Zobaczymy co z tego bedzie :DDDDD

Kontra_3

słuchajcie odpowiedzcie mi kiedy przychodziło wam do zawiadomienie bo u mnie nic

tomek635

hm. to podajcie przyklad, jak piszecie ten mail, moze po prostu cos zle piszemy? podajcie przyklad Ci co dostali zdjecie ;) pozdro

Meveric

Masz to napisane na pierwszej stronie: "Please send me your autograph" + twój adres zamieszkania i czekasz.

SeBoLeX

Mail wysłany 2 sierpnia. Foteczka z autografem doszła dziś :)

racekk

Wysłałem swojego requesta 3 sierpnia 2008 i dziś dostałem owe zdjęcie. Czyli wcale nie trwało to jakoś nie wiadomo ile... Zdjęcie bardzo dobrej jakości muszę przyznać.

Nitrox

to są bajki.. Elisha nikomu nie wyslala photo.

racekk

ja chyba też sobie wyśle tego maila do Elishy :P

KedziorZIP

Byłby ktoś łaskaw napisać jak ma ten adres wyglądać? (forma)

daro_33

hej, wysłałem maila i po 2 tyg. otrzymałem zdjęcie z autografem :D