Czy ona jest taka wspaniała żeby być w pierwszej 10?? bez jaj!! jest pełno utalentowanych aktorek a wy dajecie jaką typiarę któa grała w domie woskowych ciał :/ jakieś to troche wzwichrowane :/ wstawmy tu może emme wilson bo jest popularna albo Dode Elektorde :/
jak tak bardzo chcesz to zmienić to może zaloguj sie na kilkudziesięciu kontach i głosuj na tych innych wspaniałych dając im noty po 10 :d wtedy elisha spadnie w w dól listy. Miłej zabawy życze
Ja również zastanawiam co ona robi w pierwszej dziesiątce...i...co ona robi wyżej od Johnnego Deppa?! Depp to genialny aktor, o wspaniałym dorobku aktorskim. A ona zagrała przeciętnie w kilku filmach, w tym większość z nich niezbyt wybitna. Elisha jest tak wysoko, ponieważ jest ładna. Głosują na nią, nie patrząc na talent, tylko na wygląd. Niżej niż ona jest wiele, wiele znacznie lepszych aktorów (choćby np. wyżej wymieniony Depp czy Jack Nicholson). Dobrze że chociaż nie przebiła jesczcze De Niro albo Pacino. To by już było przegięcie...
Dokładnie tak samo uważam może ona ma talent nie wiem nie zaprzeczę,nie widziałem, ale żeby była na 9 miejscu?? to chyba lekka przesada??po co?? Nie widziałem jej w tak dobrych filmach jak Deep Marzyciel czy Piraci z Karaibów chodzi tu o dorobek nie o popularność można tu wstawić Wiśniewskiego tez przecież jest popularny!!Honor filmwebu ratuje naszczęście Hanks na 1 miejscu :P
A mi się chce śmiać z takich żałosnych ludzi jak ty 2D, którzy dają jedynki jakimś filmom/aktorką/aktorom tylko po to żeby zanirzyć ich miejsce w rankingu. Bo to że ona jest tak wysoko to tylko zasługa sporej ilości fanów a wystawieniem jej jedynki stawiasz tylko świadectwo swojego idiotyzmu wtórnego... no ja nie wiem, ale osobiście nie wchodzę na przykład na profil Deppa i nie stawiam mu jedynki za to że go nie lubię. Skąd się tacy idioci jak 2D biorą :////
Następny napalony fan widzę...będę sobie stawiał oceny jakie będę chciał i będę stawiał 1 aktorkom które prawie nigdzie nie zagrały (np.Dziewczyna z sąsiedzctwa i Dom Woskowych ciał to jest właśnie nigdzie) i są w pierwszej dziesiątce a idiotyzm to bycie zapatrzonym fanem i wulgarne obrażanie tych który mają inne zdanie, nie jestem prowokatorem który napisał że Elisha Cuthbert to taka i owaka co tu się bardzo często zdarza napisałem tylko swoje zdanie a oceny i to że będę dążyć do tego by to się zmieniło to moja sprawa.Widziałem odrazu że znajdą się idioci którzy zagryzą mnie za to że wypowiedziałem własne zdanie ale chyba mi wolno prawda?? żałosny człowieku Pietro ?? pozdrawiam
p.s jeśli masz ochote wstawić jedynkę Deppowi albo Hanksowi to stawiaj napewno nie będę Cię za to obrażał i wyzywał to Twoje zdanie bo w ulubionych masz nawet fajne filmy...trudno:/
obserwuje to forum od kilku dni i strasznie mnie bawicie Rychu i Pietro, oby tak dalej bo mam swietna zabawę. I troche się martwie o was bo jak bedziecie sie tak nadymać to wam zwieracze pójdą. A Elisha aktorką nie jest żadną (jak na razie) bo te 2 filmy na które się w kółko powołujecie (dziewczyna z sasiedztwa i Dom Woskowych Ciał) to przy filmach nawet nie leżały. A jedyna "aktorską" zasługą Elishy było to że ładnie w nich wyglądała.
Nie jestem żadnym napalonym fanem. Osobiście wolę kilka innych aktorek od Elishy. Lindy Booth, Radha Mitchell, Naomi Watts, Hilary Duff stoją wyżej w moim rankingu. I tak, jestem typem który patrzy na urodę a nie na tak zwany warsztat aktorski. Bo osobiście jak oglądam jakiś film lubię patrzeć na piękno, i tak większość aktorek gra na zadowalającym mnie poziomie. Elishe bronię bo denerwuje mnie to najeżdżanie na nią. I sorry że Cię 2D obraziłem, poniosło mnie trochę, ale ja po prostu już nie wytrzymuję nerwowo gdy widzę takie właśnie zaniżanie średniej oceny jakiegoś przeze mnie lubianego filmu lub aktorki. A nienawidzę tak tego może z tego względu, że osobiście nie stosuję takich praktyk, coś mi się nie podoba omijam to szerokim łukiem, kogoś nie lubię nie wystawiam mu jedynki - a robię tak z tego względu, bo wiem że dana osoba może mieć swoich fanów. właśnie z tego powodu mnie tak poniosło, nie rozumiem po prostu dlaczego niektórym sprawia taką przyjemność wystawianie jedynek. proszę wejść w mój profil - nie wystawiłem żadnej jedynki, dwójki, chyba nawet trójki. Sorry 2D ale po prostu mnie zdenerwowales. pozdro.
Taja twojej wypowiedzi nie będę komentował bo jesteś kobietą, a takie z reguły nie lubią ładnych aktorek :/
To samo moge powiedzieć o Tobie (że nie lubisz Deppa bo jest przystojny) a jednak nie sadze tak. Bo to płytkie i troche patetyczne myślenie. Na dobrą sprawe prawie wszystkie aktorki są teraz ładne i jest wiele które oprócz posiadania urody stworzyły niezapomniane bądz bardzo dobre kreacje w filmach.
Taja, Deppa nie lubię bo moim zdaniem we wszystkich filmach gra tak jakoś bez wyrazu. Do pięt nie dorasta Willisowi, Hanksowi czy nawet Vin Dieselowi, i jest to tylko i wyłącznie moje zdanie. Ale nie wystawiłem mu jedynki nawet gdy był na pierwszym miejscu - tym się różnię od Ciebie i kilku innych osób. I nie chcę wychodzić na jakiegoś napalonego fana Elishy, ale według mnie w The girl next door stworzyła niezapomnianą kreację, widocznie bardzo duzo osób tak sądzi jak Elisha jest tak wysoko. pozdro.
johny deep jest the best elisha tez jest the best ale to nie znaczy ze trzeba krytykowac. po to jest to miejsce aby sie zachwycac nia a nie jechac... A JAK COS NIE PASUJE TO SPIER.... bo pozabijam;) zart ale odawlcie sie od niej
Depp gra bez wyrazu?? Moim zdaniem on jest genialny. Każda jego rola jest świetna i charakterystyczna, nawet jak gra malutki epizod. Ale jak Ty to tak odebrałeś... to już nie moja sprawa.
COO!!! ja mowie ze on jest BOGIEM!!! przez duze B. a elisha jest BOGINIA tez przez duze B.to sa moi ULUBIENI aktorzy , a elisha nie tylko ULUBIONA ale UKOCHANA i ku... spada przez te cio.... pozdro
Zgadzam się.Deep jest fantastycznym aktorem i doskonale sobie radzi z wcielaniem się w graną postać.
Osobiście uważam że nie ma co porównywać do niego Elishi,bo Deep to aktor z wyższej półki.Bardzo ją lubię,ale ludzie......Deep to geniusz i jeśli chodzi o talent,to biję ją na łeb na szyję.
Od 3 lat ćwiczę Krav Mage więc radzę uważać z wyzywaniem do walki;)
Temat sporu chyba możemy zamknąć,skoro ustaliliśmy że każdy z nich gra w filmach do których pasuje.
nio ale z tym zeby uwazac to mala przesada.... fanow jest wiecej a niektórzy moga wiecej;) np. ja i rychy;)
ranyyy ludzie, jesteście śmieszni (mówię o tych napalonych fanach Elishy). Zygo - po pierwsze, zanim coś napiszesz, radzę zaglądnąc do słownika.... Twoje posty widzi cala Polska, więc nie rób z siebie błazna
Po drugie - mówicie że Elisha jest najlepsza - tak tak a może podacie jakieś argumenty na poparcie swojej wypowiedzi? No ale z tym może być problem, bo jej atutem jest tylko uroda. I proszę, nie piszcie że ma "wielki talent, świetnie gra i w ogóle jest najlepsza " (albo najlepRZa jak to napisal Zygo na swoim blogu )
W każdym razie ona kompletnie nie zasługuje na bycie w pierwszej dziesiątce, gdzie wyprzedza takich aktorów jak Edward Norton czy Marlon Brando....no ale cóż.... trzeba się z tym pogodzić, że jest na 10 miejscu (pewnie niedługo wyprzedzi Hanks'a albo Hopkinsa ) - niech się bezmózgowi chłopcy ucieszą...
to ze sie spiesze to moj problem... i to ze nie mam polskich znakow wiec pisze inaczej to tez moj problem... a jesli chodzi o elishe i urode to +10.
talent +9.99, a ty jak chcesz sie doczepic to swojej mordy bo chyba lepiej ci bylo z maska pokemon;)
pisze z blendami bo nie moge pisac polskich znakow a inaczej to nikt nie rozumie co sie pisze....
wiecie co... ogladalem ostatnio king kong... kolego tam byles przebrany za takiego malego robaczka ktorego mozna palcem zniszczyc
możecie ją lubic ale obrażanie ludzi za to że ją krytykują jest chore :/ co to jakaś komuna Elishi że nie wolno jej obraźic bo Cię wyslą na sybir??
Po pierwsze - to jestem dziewczyną, więc gejem nie mogę być :]
Po drugie, jeśli chodzi o Twoją pisownie, to nie mam na myśli tego czy masz polskie znaki czy nie. Po prostu rażą mnie Twoje blędy ORTOGRAFICZNE!!
Po trzecie, wątpie czy byloby mi lepiej z maską pokemon. No ale jeśli Ty tak uważasz to niech Ci będzie (no ale fajnie tak kogoś oceniać jak się go nawet nie widzialo, nie? )
Po czwarte, widzialeś mnie w filmie?? WOW, jestem slawna!! No nie mogę
Po piąte, zrozumcie, że tu nikt nie kwestionuje urody Elishy. Ona jest piękną kobietą, ale pamietajcie, że jest też aktorką! i wlaśnie o tym tu mówimy, o jej talencie, grze aktorskiej (która oceniam na najwyżej 6)
I ostatnia sprawa - to jest forum, i mam prawo napisać co myślę na dany temat. A Ty Zygo sie opanuj z tym obrażaniem, bo takie slownictwo świadczy tylko i wylącznie o Twoim prostactwie. Rozumiem, że lubisz Elishę, i ją bronisz, ale staraj sie robić to w taki sposób, by nikogo nie obrażać. To nie jest takie trudne jak Ci się wydaje :)....
i mi się jednak wydaje, że Ty jesteś chłopakiem.... (Ściągaj gacie!!!) zaraz si.ę przekonamy.
HAHAHA rychu to bylo super... teraz z kolegami lach na maxa.... oki wiec jest tak... mozna mowic ze nie umie ona grac itp... ale zeby ja jechac???? fan to fan, broni bo musi... wiec jak kuba bogu tak apostolowie kubie i zgodze sie ze elisha jest 50/50 cjoc dla mnie jest to 99%,(1 przez jej chlopaka) ;)
dobra panowie i panie... szkoda sie grysc, jestesmy mlodzi i ladni szkoda nas;) milo bylo tak sie powyzywac ale kiedys trza powiedziec STOP
co nie znaczy ze nie uwazam kolesia za ...;)
jesteśmy mlodzi l ładni....a jeszcze niedawno mówiłeś że lepiej by mi było z maską pokemon...
no ale dobra, rzeczywiście nie ma sie co kłócić....
lol jesteście serio ostro pojechani :) już się nie będę tu udzielał bo to nie ma wogóle sensu zostawiam waszą fankę niech sobie będzie i 1 swoim płytkim poziomem zniechęcacie mnie do dalszych rozmów pozdrawiam :)
ja lubię Elishe i faktu nie zmienię , a jak ktoś uważa że Elisha jest ładna a nie ma talentu to niech sobie mysli dla mnie ona ma talent bo nie każdy przecież ma od razu szanse zostac w tak młodym wieku aktorką .heheheh pozdro :))