Elisha Cuthbert

Elisha Ann Cuthbert

7,8
4 224 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elisha Cuthbert

jak czytam te wszystkie wypowiedzi różnych panów na tym forum to mi się po prostu śmiać chce!! jejku, ta dziewczyna wcale nie pokazała w tym filmie wielkiego talentu, a wszyscy zgodnie mówią:film super.a przecież to tylko kropla w morzu identycznych amerykańskich ociekających komerchą filmów dla młodzieży. nie zrozumiałem tego filmu? a co tam jest do rozumienia. fabuła prostsza od konstrukcji cepa, kilka odtwórczych gagów i od razu cudo? panowie, jedna aktorka-laska nie czyni filmu arcydziełem. a te wszystkie teksty w stylu:pewnie lubisz filmy z cyklu kocham kino i inny chłam? nie kompromitujcie się panowie, bo TGND-to jest chłam. a że w się na kinie nie znacie? cóż, wasz problem. są 2 rodzaje kina: kino rozrywkowe i kino ambitne. kino rozrywkowe zrozumie każdy, ambitne nie. nie moja wina, że jesteście takimi półgłówkami, ze dla was ambitne filmy to chłam, a takie 'coś' jak TGND to cudo. to chyba wy jesteście za mało inteligentni, by zrozumieć coś takiego jak kino będące sztuką. bo TGND sztuką nie jest. jest rozrywką.i to wcale nie wyszukaną. a kto twierdzi,że to cudo? ośmielam się nazwać go nic nieznaczącym pyłem, który wspiął się na pagórek i twierdzi, że to góra, a prawdziwego szczytu nie zdobędzie nigdy.o gustach się może nie dyskutuje, ale ośmieszacie się i kpicie sami z siebie nazywając ten gniot cudem. bo nim na pewno nie jest.a na elishę mozecie patrzec na plakatach, a nie nazywac arcydziełem byle co, w czym gra. Bo to jest po prostu przekomiczne, a wy jesteście pustymi matołkami, dla których ładna dupa znaczy więcej niż dobry film.Popieram wszystkich prawdziwych kinomanów,którzy poznali się na tym kiepściutkim filmie! Veni, Vidi, Rzygi.

maggie_fraser_rowe

qrwa...
czemu każda, dosłownie każda dziewczyna krytykuje negatywnie film...
odpowiedź:
zazdrość przez was qrwa przemawia!!
hahahahahahahah

użytkownik usunięty
pazdzioch10001

pazdzioch wytlumacz mi prosze jak mozna "negatywnie krytykowac" :D rozumiem ze krytykowales cos kiedys pozytywnie :) spadam bo nie mam czasu

Brovar

ty... nie wiesz o tym że krytyka może być negatywna albo pozytywna...
przeciez moznaa krytykwac na rozne sposoby... ;/
krytycy filmowi roznie sie wypowiadają o filmach...
raz pozytywnie, a raz negatywnie!!
o!!
:)

pazdzioch10001

no tak, to, że ktoś nie zwariował na punkcie tego filmu (tym bardziej,że jest to dziewczyna), od razu znaczy, że tą osobę rozpiera zazdrość. powalająca logika, no nie? jak się nie podoba-to zazdrości. a ty, nawet jej nie znając, od razu to stwierdzasz. iście sherlockowska dedukcja, no doprawdy :)

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

"takich osób jak jak" chyba nie skonczylas :D zajakalas cos i koniec ;) zgodze sie z toba ze to arcydzilo nie jest ale niesamowity film ktory jak zaden inny poprawia humor i za to go lubie - dzisiaj przed matura z polaka juz wygospodarowalem sobie czas zeby go ogladnac bo trzeba sie zrelaksowac troche

Brovar

nie,to miało być "takich osób jak ja",tylko mi się 'k' drugi raz wcisnęło :) tak to jest,jak sie szybko pisze. wlasciwie,nie wniosłam nic nowego do dyskusji,więc kończę

pozdrawiam