Mimo, że sam mam 203cm wzrostu, to i tak uważam, że kobieta powinna mieć max 175, w porywach dobrego wyglądu i charakteru 180. Wszystko powyżej to abominacja. Poza tym nie jest to aktorka australijskiego pochodzenia, jak to lubi o sobie mówić, tylko polskiego. Jej matka jest Australijką, a ojciec Polakiem. Kobieta nazwisko przejmuje po ojcu, jak i pochodzenie. Jest Francuską (urodzona we Francji) polskiego pochodzenia z jakimiś tam australijskimi korzeniami. Tyle w temacie. Nie ma znaczenia gdzie mieszka po przeprowadzce. Sam mieszkam w Stanach i posiadam obywatelstwo, ale to nie czyni mnie Amerykaninem. Jestem dumnym Polakiem, który przeprowadził się do Stanów i nie ukrywa swojego pochodzenia.
Aktorka dobra, acz nie wybitna. Jako człowiek, taka sobie, natomiast charakter okropny i minus za wstyd związany z polskim pochodzeniem. Atrakcyjna z twarzy, chociaż kanciasta ze względu na zbyt wysoki kobiecy wzrost, przez co niektórzy mogą pomyśleć, że to mężczyzna z zaburzeniami psychicznymi, tzw. transformer.
Tyle. Zjedzcie mnie żywcem za odmienne zdanie.