Elizabeth MitchellI

Elizabeth Joanna Robertson

7,5
5 448 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elizabeth Mitchell

Ta stara raszpla, o jednym wyrazie twarzy bezwzględnie dziadzi każdy serial w którym gra, albo
sprowadzając go do poziomu toi-toia na częstochowskim dworcu pks, albo, w mistyczny sposób
zarzyna dobrą produkcję całkowicie po góra dwóch sezonach. Giń, przepadnij, odejdź w niepamięć,
apage satanas i nie lubie cie pokrako.

Grendel69

A wdg mnie w Zagubionych zagrała świetnie i ma taki uśmiech jakiego jeszcze nie widziałem, magiczny wręcz :)

kowal1528

A w którym sezonie grała i po ilu się Losty skończyły? ;]

Grendel69

Każdy serial musi mieć swój koniec, gdyby chcieli przeciągnąć lostów to z dobrego seralu zrobiłaby się kupa, przykład "walking death". Było zaje***te a teraz to kupa bez polotu której się oglądać nie chce, gdyby zakończyli walkingów w momencie kiedy "ucekli z więzienia" (by nie spoilerować) gdyby tam wszyscy zginęli to byłby śpietny serial.
Tak więc meritum: ile razy można wracać na wyspę? Dobrze, że zakończyli lostów bo chociaż zakończyli z klasą :)
Chociaż wzg mnie 5 sezon był słaby jak cholera, zato reszte sezonów z klasą :)

Także słaba teoria, dobrze gra "dwulicową su*ę" i chyba właśnie dzięki temu wyjątkowemu uśmiechowi :)

kowal1528

Zgadzam się, bardzo ciekawa aktorka, ciekawa, bardzo ekspresyjna twarz, taka, no nie mogę tego inaczej ująć, wyjątkowa i na swój sposób czarująca. Potrafi się odnaleźć w różnych rolach. Co do lostów, to powinni się skończyć na góra trzeciej serii, reszta to dno - odgrzewane kotlety, siódma woda po kisielu, byle tylko wyciągnąć jeszcze parę dolców. The Walking Dead jeszcze mnie tak nie męczy jak wcześniej wspomniane ostatnie serie L.

użytkownik usunięty
Grendel69

Piękne powiedziane. Nic dodać, nic ująć. Aż się wzruszyłam ;)