Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 716 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Pod względem choćby teledysków.Eminem robi je kompem(chodzi mi o efekty specjalne przykład: Superman,witchout me(. Peja kręci zazwyczaj na ulicy i pokazuje jak to jest żyć w biedzie.A eminem o swojej córeczke.Nie powiem że jest zły nawet lubie pare jego kawałków.Ale Peja zasługuje na większy szacunek.

margaret1232

Żal mi was i tyle. Spadam z tego frajerskiego forum.Nara cioty.Nie umiecie nawet tematu skomentować.

margaret1232

Ehh... ja nie jestem za peja bo nie lubie polskiego hip hopu, dlamnie ten gatunek muzy to dno natomiast eminem to co innego, jego piosenki jakby przetlumaczyc na pl to maja sens :) pozatym jego muza to rap amerykanski wiec nie porownuj jak cos :)

A wracajac do tematu, to nie wiem czego Ty chcesz od teledyskow eminema :P pewnie sa komputerowe no ale jak Ty bys chcial/-a nakrecic na zywo teledysk supermen, bez uzywania efektow komputerowych?^^ Chcialbym to zobaczyc :P Pozatym peja raczej nie osmiesza osob tak jak robi to eminem :)

dragonait

A dla mnie dnem jest ocenianie umiejętności Ema jedynie na podstawie teledysków. Jak one sie mają do twórczości ?
Nie zapominajmy, że to jest muzyka. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
margaret1232

'jak to jest żyć w biedzie'

Potrafisz człowieka rozwalić. Jesteś najpewniej jednym z tych 'dzieci gangsta' które lansują się na gangstera i nie potrafią zrozumieć jak to jest NA PRAWDĘ żyć na ulicy i w biedzie. Ten okres ci przejdzie, nie bój się o to ;)

Peja nie jest artystą znanym na całym świecie i nie zdobył kilku prestiżowych nagród, a Eminem tak.

Dobry polski hip hop przemija. Ostał się już tylko 52 Dębiec...

..i Waszka G xD

margaret1232

Jak śmiesz porównywać Peji do Shadey'ego?!
Roz.jebaleś mnie na maxa.

margaret1232

hahahahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahah ahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahaha

Padłem :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
margaret1232

Eminem był bardzo dobry. The Marshall Mathers i Slim Shady LP to dwie bardzo dobre płyty. Eminem Show też trzymało jakiś poziom. Ale teraz tworzy mega gówno i musi brać udział w jakiś skandalach na imprezach MTV i to jest żałosne. Jeśli ktoś mówi że 3 AM jest mocne niech posłucha Amityville i zrozumie tekst. Także strasznie zaniżył się.
Do Peji z drugiej strony mam duży szacunek za Na Legalu to świetna płyta . Niestety ostatnio też zaczoł nagrywać o wiele słabszcze kawałki z poznania już wole coś z PDG.
I Faktycznie nie ma co ogólnie porównynwać rapu polskiego do zagranicznego bo wygląda to bardzo biednie.

method_2

Dobra przesadziłem z tym że peja jest lepszy.

Wiadomo eminem ma dużo nagród mtv i vma(nawet oscara).
Ale w polsce ludzie powinni bardziej doceniać peje niż eminema a jest odwrotnie.Te jego we made you to polewka jest na maxa.
Jesli chodzi o to czy kupił bym płyte ,,relapse'' czy ,,Solufke'' na pewno kupił bym solufke.

Peja polskiego rapu nadzieja...

margaret1232

eee! Nawet nie porównywajcie polskiego hip hopu do tego co nakręca Eminem! Polski rap jest niczym! Puste słowa i puste przesłanie. A Peja?
buhahaha
Szajs zupełny i tyle...Eminem i tak rządził, rządzi i będzie rządził...
Może łaskawie to w końcu zrozumiecie...
ale cóż to tylko moja opinia...

Dagasis2290

Zgadzam się z Dagasis2290 : )

< za krótki >

Soolange

Polski rap faktycznie jest dużo gorszy ale żeby od razu puste przesłanie ? Nie zapominajmy o Światła Miasta czy Muzykach poważnych i rozrywkowych czyli klasykach rapu w polsce .
A Eminem jest po prostu dobrym artystą i jego "przesłań" też bym nie zaliczył do najlepszych