Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Lepiej niech zajmie się tym co najlepiej mu wychodzi czyli "śpiewaniem" bo gra aktorska jest mu raczej obca

użytkownik usunięty
golmac

eminem
cze!!!!!
przeczytałam twój komentarz na temat Eminema i chciałabym, Cię powiadomić, że wielu krytyków filmowych chwaliło zdolnosci aktorskie Slima i zapewniali ze to nie bedzie ostatni film w którym 0n zagrał.Rozumiem ze kazdy ma prawo do swojego zdania i PRAWIE każdy je posiada ale większośc ludzi uważa tego rapera za bardzo dobrego aktora. Jeśli tak krytykujesz Eminema to jestem ciekawa co pwiesz o aktorstwie Spearsówy???????????/
To ona dała ciała a nie eminem. przemysl moje słowa

Zgoda
Przeczytaj moje wypowiedzi na temat przepraszam za wyrażenie Spearsówy, a zobaczysz że moja "krytyka" Eminema nie była aż taka drastyczna ... o filmach Elvisa krytycy tez wypowiadali sie pochlebnie ... nie popadajmy jednak w przesadę obaj "wielcy" byli tylko przeciętnymi aktorami

golmac

.............................. .............................. .............................. ...............

użytkownik usunięty
Tatta

I tak wszyscyt jesteście chuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111