Ja tam do Emmy nic nie mam...nie znam jej,ale lubię to jak gra...ale mam pytanko:ja się nią tak bardzo nie interesuję więc nie wiem:CO ONA TAKIEGO STRASZNEGO PODOBNO POWIEDZIAŁA O POLAKACH???????
"Ja tam do Emmy nic nie mam...nie znam jej,ale lubię to jak gra...ale mam pytanko:ja się nią tak bardzo nie interesuję więc nie wiem:CO ONA TAKIEGO STRASZNEGO PODOBNO POWIEDZIAŁA O POLAKACH???????"
Nic... Antyfanka wkręciła sobie i nam, żebyśmy Emme przestali szanować.
Tzn...ja też za bardzo nie wierzę,że ona cokolwiek mówiła,ale mnie interesuje co ktoś wymyślił...bo nic o tym nie słyszałam tylko czytałam gdzieś jakieś komentarze typu "ja ją lubiłam,ale po tym co powiedziała o polakach to już jej nie lubię.."...
że ponoć emma powiedziała pod koniec wywiadu z polską telewizją 'pa żałośni ludzie', czy jakoś tak. nie to, że żadnego takiego wywiadu nie było, a co dopiero tej ostatniej kwestii...
Boshe!! Bez obrazy ale ten kto to wymyslil , to chyba wczesniej niezbyt pomyslal. wiadomo ze ona tak nie powiedziala i to chocby dlatego ze moglaby stracic fanow a chyba kazdy aktor chce miec fanow...
Dokładnie...a poza tym gdyby miała wywiad w polskiej telewizji to chyba ktokolwiekm by go widział....gdzie leży Polska to może i wie...no...w końcu ona jest z Europy nie?(czy z Ameryki?bo mogło mi się pochrzanić ale mi sie wydaje że z Angli=))
jest w połowie amerykanką a w połowie francuzką. mieszkała 5 lat we Francji a potem zamieszkała w Londynie
dokładnie.. tak naprawdę to ona nic nie powiedziała. to tylko taki trik ze strony antyfanów. jeden wymyślił i poszło dalej. tych fanów i antyfanów można już podzielić na dwa narody siebie warte. kiedyś jakaś fanka powiedziała, że Em się świetnie ubiera ale nie ma gustu, no to sorry.. very inteligent.
osobiście jestem za neutralnymi.
pozdrawiam
Hmm...dzięki za rozwianie wszelkich wątpliwości=)tak samo było kiedyś jak ktoś gdzieś tam powiedział,że ponoć Rowling mówiła,że "jej książki ukazują że Chrystus jest beznadziejny i słaby"hehe...już to widzę...