nienawidzę jej! maluje to sie ona qrde jak 20-latka, i jest strrrrrasznie zarozumala, uwaza sie za jakies bóstwo! nienawidzę jej!!! to mój blog anty-watson
blog.tenbit.pl/anty-szlama-wat son
zapraszam antyfanów szlamiska!
Jenyś ja nienawidze tego obrzydliwegom PEDALSKIEGO zaspołu Tokio " Hujtokon" Ten Bill maluje sie jak stara prostytutka, a zreszta ON wygląda jak dziwka która obciaga każdemu. A Tom z tym swoim mopem na głowie o jasna cholera!!!! Co za wieśniak!!!! nienawidzie TOKIO Hotel działa mi na nerwy. Wyskoczyli z paroma nedznymi piosenkami o których nie wiedomo czy to disco czy jakieś biesiady. No nędza....
Jenyś ja nienawidze tego obrzydliwegom PEDALSKIEGO zaspołu Tokio " Hujtokon" Ten Bill maluje sie jak stara prostytutka, a zreszta ON wygląda jak dziwka która obciaga każdemu. A Tom z tym swoim mopem na głowie o jasna cholera!!!! Co za wieśniak!!!! nienawidzie TOKIO Hotel działa mi na nerwy. Wyskoczyli z paroma nedznymi piosenkami o których nie wiedomo czy to disco czy jakieś biesiady. No nędza....
Spokojnie! Bo się przemęczysz... Powiedz mi, czy ja gromadnie nawołuję wszystkich, aby lubili Tokio Hotel? Nie lubisz? OK! Każdy ma własne zdanie! Nie wiem tylko czemu się tak wściekasz! :/
Nie wiesz??? No to masz odpowiedź
"nienawidzę jej! maluje to sie ona qrde jak 20-latka, i jest strrrrrasznie zarozumala, uwaza sie za jakies bóstwo! nienawidzę jej!!! to mój blog anty-watson
blog.tenbit.pl/anty-szlama-wat son
zapraszam antyfanów szlamiska"
I mam pare pytań do ciebie
"nienawidzę jej! " - Za co? Zrobiła ci coś?
"maluje to sie ona qrde jak 20-latka" A Hotelarze to ile tego pudru na mordzie mają? nawet nie wiedomo czy to chłop czy baba z tego Billa.
"jest strrrrrasznie zarozumala, uwaza sie za jakies bóstwo! nienawidzę jej!!!" Skąd ten pomysł? Znasz ją? Gadałaś z nią? A może mi powiesz że te głupie wymyślone przez antyfanów wywiadydały dały ci do zrozumienia ??? To raczej Hotelarze sa zarozumiali, bo nawet widac to na każdym wywiadzie który przeprowadza.
blog.tenbit.pl/anty-szlama-wat son a to jest po prostu nędzne, smieszne. Sprawia ci to satyswakcje że oceniasz osobę, która widziałaś tylko w filmie i na paru wywiadach. Zastanów się. Ja nie mam nic do TH. Chłopaki chca robić kariere i tyle...mnie to nie przeszkadza. Nie przypadli mi do gustu i co mam zaraz robic jakieś śmieszne blogi na ich temat. Psać na forach jakies głupoty (owszem zrobiłam to w twoim temacie ale z takiej malutkiej zemsty, twój obrazek przy niku powiedział sam za siebie i wiedziałam gdzie uderzć bo wkurzyło mnie to co napisałaś/eś) Nie jestem żadna fanką Emmy. Poprostu oczekuje sprawiedliwość.
Pozdro. I mam nadzieje że jestes inteligentnym człowiekiem i rozumiesz moją opinię.
ja tylko tak w kwestii makijażu....nie lubię ani jednych ani drugich ale u TH to jest cześc ich image'u a u emmy....?? no sorry...
hehe ja tez oni jednych i drugich nie lubie (chociaz TH jeszcze bardziej niz emu).szczerze mówiąc ja juz wole zeby ktos nie mial swojego image'u niz gdyby mial miec taki jak ten pajac Bill :P
Zgadzam się z anetek. Emma się maluje, bo jest dziewczyną nno i aktorką. Trudno żeby tego nie robiła. Ale napewno nie wygląda tak żałośnie jak ten Tokio Zestaw Sprzątający: Bill ma szczotkę do butów na głowie, Tom mopa, a reszta ścierki ... jak to ku*wa wygląda ?! No i ten makijaż ... Ja jeszcze nigdy nie widziałam chłopaków umalowanych, no oprócz oczywiście Tokio-Szmotel.
Masz rację, a ja ich już nie lubię! Zmieniłam se ksywke i mam bloga http://www.tokio-hotel-szmotel.onet.blog.pl [www.tokio-hotel-szmotel...]
Anetek oczekujesz sprawiedliwości??? To się odczep od TH bo oni są tacy sami jak Watson. Ja też uważam ich za zestw szczotek i ścierek ale Watson też wygląda TROCHĘ za dorośle. Tu nie ma miejsca na sprawiedliwość! :)
No i co więcej.???...nie oczykuje sprawiedliwości...SZczerze???? Mnie to zwisa a na dodatek powiewa.....Nudzi mnie te gadanie O Watson...Wsadcia wy wszyscy sobie JĄ w D**E. Mnie ona nie obchodzi!!!!!!!11 Bogada Lalunia...starych miała chajcatych to jeszcze zachciałao jej się sławy wystarczy spojrzeć na te zdjecia http://emma-cool.narod.ru/645645643.html [emma-cool.narod.ru/6456...]
http://www.emma-cool.ucoz.ru/news/1 [www.emma-cool.ucoz.ru/n...]
sami se dalej obejżyjcie...nie chce mi się za każdym razem je tu dołanczać.
Wszystko to jedme wielkie GÓWNO...Harry Potter...Emma Watson...Dan Radcliffe.. Rupert...Kate TOKIO HOTEL...No i co z tego mamy....że gadamy o byle gównie na forum. Nie wiem czy mająa talent nie znam się na tym, ale wiem jedno że na całym tym FilmWeb co sa ci wszyscy aktorzy i na całym swiecie sławnych artystów TO Ich tylko obchodzą Pieniadze...brednie gadaja o fanach... cały świat chce chajcu O to w tym wszystkim chodzi o nic więcej. Jest wiele artystów naprawde dobrych ale o nich się teraz nie mówi. Spotkac Watson to tak jak gdybyscie spotkali Giertycha!!!!
wiesz co Anetek?... dzięki za te zdjęcia-jeżeli miałam jakieś wątpliwości co do emmy...to już ich nie mam...
n i e l u b i ę j e j
Arwen chyba troche przesadzasz ...
Znasz ja aby osądzać?
Myśle że nie wieć daruje sobie takie głupoty ...
zgadzam się ;) .. nie można nienawidzić osoby której się nawet nie zna. aczykolwiek osobiście nie lubie jej. drażni mnie jej aktorstwo. ale jedynie aktorstwo bo może jest wporządku nie mam pojęcia ;)
prosze cie bardzo ... ale watpie żeby te zdjecia spowodowały to że ja natychmiast przestałaś/es lubieć. Ja w swoim sposobie i orientacji to wole poznac człowieka osobiscie i wtedy stwierdzić co czuje w zwiazku z nim...a z reszta jak chcecie.
nie, nie-ja jej nie lubię na 100%
ale te zdjęcia tylko potwierdziły, to ze robi z siebie paniusię.
Azresztą.. po co sobie zawracać głowę watson?
I wy się dziwicie, że ona jest na którymś miejscu w rankingu...
straszne - jest znana więc nie może robić rzeczy które np: robiła wcześniej.... ludzie - prasa się podnieca, fotomontaże coraz częściej się pojawiają, a ja pisze bo mam ospe i nie mam co robić!!! Niech dziewczyna się bawi jak ma ochotę - jej życie - niech robi co chce!! Skoro ma gdzieś co przeczyta następnego dnia na swój temat w gazecie to jej sprawa!! Moim zdaniem powinna zdać sobie sprawę, że sława namiesza jej w życiu prywatnym i głupio się teraz zachowuje ale trudno;)
Kurde ludzie dajcie juz jej święty spokój. Ona ma 16 lat - nie jest dzieckiem - ma prawo aby zachowywać się jak panna - bo nią jest!!!
Nie ma 12 latek ...
ehhh..no tak ale ona raczej chce żeby jej te prywatne 'śmieszne' życie było dla wszystkich ... dostałam pewna wiadomosc od znajomego w Angli przysłał mi tylko linka na strone internetowa. Zdjęcia które sa tam pokazene zamieszczone zostały przez jej byc może ukochanych przyjaciół a ona na to się zgodziła, albo i nawet nie ma o tym zielonego pojecia ... nie jestem pewna.. ale wszystko z tego wynika. Nie chodzi tylko co tam jest napisane....bo każdy może sobie zrobic taka strone i napisać "hello I am Emma Watson...." itd oto ona http://myspace.com/spaceofemwatson [myspace.com/spaceofemwa...]
jeżeli tak jest to współczuje jej ze ma takich kochanych przyjaciół
wiesz co jesteś strasznie pusta skoro oceniasz osoby Ci nieznane. maluje sie bo makijaz ostry widac na zdjeciach a w delikatnym wyglada sie jak mała świnka, ma sie jakby zaspane oczy wiec nie gadaj o czyms o czym nie masz pojecia, nie znasz Jej i w wywiadach i na planie jest przesympatyczna osoba