Hm.. Jak dla mnie to trudno nazwać ją aktorką. Zagrała w zasadzie tylko w jednej serii filmów, a poza tym trudno nazwać to "grą". Myślę, że każda lepsza dziewczyna mogłaby zagrać rolę Hermiony lepiej od niej... No, ale teraz ciężko sobie wyobrazić Hermionę, która nie jest Emmą xD.
W HP może być, ale czemu nie wybierają jej do innych ról ? To chyba o czymś świadczy...
Poza tym przecież rola Hermiony nie jest jakoś szczególnie wymagająca, więc nie możemy oczekiwać niewiadomo czego. Na poważne role ma jeszcze czas - i choć nadal myślę, że jest wspaniałą aktorką - to dopiero po takiej roli można dyskutować, czy umnie, czy nie umie grać.
może i każda lepsza dziewczyna... ale to własnie jej się poszczęściło.
a co do wybierania ról.... ma pewnie mnóstwo propozycji tylko że ona nie ma na to czasu! nagrywanie jednego filmu o HP trwa pewnie wiele miesięcy.
no, poszczęścilo jej się, ale jak bedzie dalej zobaczymy po zakończeniu serii HP. Być może to tylko ulotna sława, która minie po skońćzeniu Hp, ale wezmą ja do paru filmów ze wzgl. na popularnośc. zobaczymy... wg mnie gra sztucznie i jej aktorstwo nie jest na dobrym poziomie... ALe to moja opinia. :)
. widzę, że tu sami fani Pottera, więc nie będę nic więcej pisac -.-
Powiedziałam tylko swojej zdanie o tej "aktorce". Ale faktem jest ze ma duzo fanow dzięki temu filmowi. Miejmy nadzieję, że się jeszcze rozkręci (nie chodzi tylko o grę w innych filmach ale o talent aktorski :))
". widzę, że tu sami fani Pottera, więc nie będę nic więcej pisac -.- "
Kto to Potter?
Fani Emmy prędzej.
No fakt, poza HP zagrała w 2 czy 3 filmach, ale nie zapominajmy, że każdy zaczynał od pierwszego filmu, potem drugiego itd. Nikt rozpoczynając karierę aktorską nie miał na koncie odrazy dwudziestu ról ;) A to w jaki sposób gra? Moim zdaniem wcale nie jest taka zła - widziałam dużo gorsze. No i warto zauważyć, że wielu aktorów wyrabia się w trakcie kolejnych filmów. Jest wielu aktorów i aktorek, którzy na początku nie wiele sobą reprezentowali, by po pewnym czasie zyskać uznanie. Więc uważam, że nie można jej tak na starcie przekreślić ;)
Hmmm...Gdybyś nie zauważył/a, to praktycznie w każdym roku była nagrana jedna część HP. Może wytłumaczysz mi, jak miała grać inne role, skoro większość swojego czasu spędzała na planach filmowych Harry'ego Pottera?
P.S Grała jeszcze w Zaczarowanych baletkach i była świetna.
Zgadzam sie w 100% z osobą powyżej :P. Przecież dziewczyna się nie rozdwoi, a seria H.P konczy sie w 2011. Poza tym cale zycie przed nia :D
"jak miała grać inne role, skoro większość swojego czasu spędzała na planach filmowych Harry'ego Pottera?"
Normalnie, tak jak inni aktorzy. To że co roku jest film nie oznacza, że rok spędza na planie. Gra aktorska to w sumie kilka miesięcy, reszta to montaż. Poza tym Baletki i Pottera nagrała praktycznie na raz i dała radę;)
A co do tematu, to nie przepadam za nią, więc logiczne jest, że nie będę mówiła o niej pochlebnie. Gra nienaturalnie, ładna jest, ale bez przesady. Niby taka normalna i nie szuka rozgłosu, ale ciągle ktoś o niej gada. Mówią, że inteligentna i skromna, ale wcale po niej tego nie widać. Same sprzeczności. Za to menadżera ma dobrego i się wybiła, to jej się chwali, nie łatwo zajść tak daleko w dobie konsumpcjonizmu jaki dzisiaj panuje, więc pod tym względem ją szanuję, chociaż dziewczyna niczym się nie wyróżnia i ma za poważny wizerunek jak na swój wiek.