Moim zdaniem gdyby nie zagrała roli hermiony ,nie stała by sie sławna ,ponieważ jest okropnym beztalenciem. Ludzie co wy w niej widzicie?! ps:to zdjęcie ukazuje o czym ja mówię.
dlaczego gdyby nie zagrała roli hermiony nie stalaby się sławna? nia łapie. chyba że chodziło ci o to, że ta "lekka" rola zrobilą z niej gwiazde, i ze {mlode fanki rzuciły sie na nią jakby byla jakimś guru} ( to już BARDZOI wlasny omnysł, że tak poiwiem, no ale mi sie tak skojarzyło ie wim czemu.
a za beztalencie uważam ją od czasu obejrzenia trzeci razy pierwszej części HP. ladna też nie jest, ale to już kwestia gustu.
pozdro
po prostu swoją rolą w HP (szczegolnie w dwoch pierwszych filmach) niewiele sobą zaprezentowała jako aktorka. mozemy tylko czekac i miec nadzieje, ze cos z niej jednak wyrosnie...
jak teraz czytam to co napisałam wcześniej to kompletnie nie wiem o co mi chodziło. wiec jakby ktos miał wątpliwości to ja po poprostu emmy nie lubie
Fajny text: "...gdyby nie zagrała roli hermiony ,nie stała by sie sławna...". A gdyby tak Armstrong nie nauczył się jeżdzić na rowerze to by nie został mistrzem :]. Wybrali ją z pośród wielu ,więc musi mieć talent i zapewne ma.
Wybrali ją bo była podobna. No wiesz według fabuły książki Hermiona była OBRZYDLIWA... Więc wszystko się zgadza.
Cóż, tak szczerze też za nią nie przepadam. Jak na aktorke jest na mój gust za mało wyrazista. Ale może zbytnio się czepiam;)
No tak... trudno stać się wyrazistą aktorką jak się zaczyna karierę i to będąc podlotkiem... poza tym wiele razy zdarza się że takie aktorki jak ona dostają tylko jedną rolę w swoim życiu. Może i tak będzie z nią - tego nie wiemy...wydaje mi się że ta rola jej po prostu podpasowała bo przecież tyle razy w wywiadazh słyszymy "Emma Watson I Hermiona Granger to ta sama dziewczyna". No sami zweryfikujcie czy byłoby Wam trudno grać samych siebie za miliony dolarów?
No niewiem... wejdźccie na http://www.harrypotter4.friko.pl/grafika/g_emma6.jpg [www.harrypotter4.friko. ...]
I sami ocencie jak wygląda... tak wygląda naturalnie.... Nie bądźccie źli a ja ją lubię. Wiem że powinno sę wyrażać swoje prawdziwe ucucia ale pomyślcie - jesteś Emmą Watson i czytasz taki temat na forum. Gdyby nie to, ze mam silną wolę rozpłakała bym się jak dziecko.
Weź pod uwagę to że zdjęcie jest stare sprzed ok 3 jak nie 4 lat...na nim wygląda bardzo dziecinnie. Poza tym zawsze KAŻDY aktor czy aktorka ma swoich przeciwników jak i zwolenników. Ja raczej należe do tych neutralnych ale i tak muszę stwierdzić że sodówka jej do głowy uderzyła. Może to tylko stan przejściowy...:P zobaczymy:)
przepraszam kto tu jest beztalencie ???? Emma ??? wy sie lepiej przyjżyjcie temu Deppowi albo Woodowi...
\wtedy będziemy gadać (debile)
zapraszam do mnie :P
Brawo NaShI !
Ci co czytali jaką kolwiek prace na temat wiedzą jak mówili na nią na planie. Juz teraz nie pamiętam ale uważam ze jest dobrą aktorką i nie tylko rola w HP dała jej sławe. W końcu ktoś by ją odkrył. A wracając do HP to kazda scena w której ona grała nie musiała być powtarzana!! wiec wiecie
Droga NaShI
ja nie chcę się tu niekulturalnie wyrażać, więc będę mówić cywilizowanym językiem. Otóż każdy ma prawo mieć własne zdanie na temat gry aktorów, ale jeśli zaczniemy uważać, że wyżej wspomniany przez Ciebie Johnny Depp jest beztalenciem to powiedz mi jak za pare lat będą wyglądały kreacje aktorów w wielu filmach np. z Emmą Watson w roli głównej- nie mam tu na myśli,że dziewczyna nie potrafi grać,ale każdy wie, że Johnny czy Elijah Wood są na dużo wyższym poziomie i nikt nie ma prawa nazywać ich "beztalencia" ( a tak właściwie to co powiedziałabyś o Danielu Radcliffie?? ). Miejmy nadzieję,że Emma wyrośnie kiedyś na wspaniałą aktorkę taką jak,np Sandra Bullock,ale narazie niczym się nie wyróżnia.
Kończę bo trochę się rozpisałam :P:P :)
buziaki dla wszystkich :*:*- mala