Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 799 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson
napruto

zgadzam się

napruto

mało w zyciu widziałes aktorek, ale niezła jest ( patrzac z perspektywy duupy ,nie umiejetnosci scenicznych i talentu aktorskiego)

napruto

To po oglądaj se jej nagie zdjęcia :P

Bartekxx

Emma jest śliczna i ma wiele uroku, ale są ładniejsze:
Rachel Weisz
Keira Knightley
Tamsin Egerto
Taylor Momsen
Deborah Ann Woll
Diana Kruger

In my humble opinion.

Evilminded

No no.... Rachel Weisz w zestawieniu z malolatami.

Goltor

To źle czy dobrze? Poza tym w tym zestawieniu małolatą jest tylko Taylor Momsen.

Evilminded

+ Emma ma chyba 20 lat to kogo miałam napisać? Pięćdziesięcioletnią Sharon Stone?

Evilminded

Dla mnie najładniejsza jest Natalie Portman. Ale ostatnio Emma z krótkimi włosami zaczęła mi się podobać nawet.

Bartekxx

fake to sobie schowaj wiesz gdzie :D

napruto

ona jest piękna ... najładniejsza może nawet

oskarraf

Zobacz sobie Jordane Brewster albo Keira Knightley

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
napruto

co do rachel nie jest ładniejsza.... co do keiry z piratów też nie. co do diane ze skarbu narodów też nie....
emma jest bardzo ładna, bo ma pełną urodę...

DiDi_RamBo

No to Kaya Scodelario, Hayley Williams, Susan Coffey, Rachel Hurd Wood, Rachelle Lefevre, Shannyn Sossamon, Zooey Deschanel, Clare Maguire?

Evilminded

hayley Williams ?? ta ruda, to żart ??

DiDi_RamBo

Audrey Hepburn!

axsas

Taylor Momsen??? Haha dobry żart. Emmie nie dorasta do pięt. Jest ładna, ale bez przesady. Jej wyzywający styl nie podoba mi się ani trochę. Emma ma klasę, której Taylor nie ma za grosz. Co do reszty to Keira jest równie ładna co Emma.

Lola140392

To nie żart. Emma ma męskie rysy twarzy.
Taylor - http://images.theage.com.au/2010/07/16/1696920/article400_taylor-momsen-420x0.jp g
Emma - http://th.interia.pl/40,b533623542975214/emma_watson.jpg

Evilminded

To że ma naturalną urodę nie znaczy że ma męskie rysy twarzy
http://topnews.in/light/files/Taylor-Momsen_1.jpg -Taylor
http://e3.pudelek.pl/p31/cb03117b0004b47b4bc9cfc6 -Emma

Lola140392

No właśnie na tym zdjęciu które wrzuciłaś widać, że ma męskie rysy. I to nie przez to, że jest naturalna ;p
Poza tym, czy Taylor ma nienaturalną urodę? Specjalnie wrzuciłam zdjęcie na którym nie wygląda na jakąś pandę (mam nadzieję) tylko na ładną, młodą dziewczynę.
I poruszałam temat urody, a nie klasy. Tak samo mogę powiedzieć, że Taylor jest lepszą aktorką, modelką, a na dodatek jest piosenkarką. Tyle, że to nie ma nic do urody.

Evilminded

Miło że wspomniałaś o aktorstwie, bo jakoś nikt do tej pory tego nie zauważył. Wszystko sprowadza się do tego że ten temat wogóle nie powinien tutaj powstać. Bo na tym forum powinno się oceniać właśnie aktorstwo, nie urodę. Czy to jest wogóle ważne która jest ładniejsza? Każda z wymienionych wyżej aktorek ma inny typ urody;p Każdemu podoba się co innego i każda kobieta/dziewczyna jest inna. Są ludzie którym podoba się uroda Emmy a są tacy tak jak ty Evilminded którzy wolą Taylor:) I na tym powinniśmy zakończyć tę bezsensowną konwersację, bo to i tak nie ma sensu. Każdy ma swoje własne zdanie i lepiej zająć się aktorstwem bo uroda to dosyć, powiedzialabym, śliski temat. Pozdrawiam:)

axsas

No, ale nie porównuj Audrey do jakiejś Emmy -,-

Evilminded

Jakby nie patrzeć przedstawiają podobny typ urody, więc porównanie jest logiczne.

axsas

Może i podobny, ale Audrey to zupełnie inne czasy. I w ogóle.

DiDi_RamBo

tak ta ruda, masz z tym jakiś problem?

napruto

O gustach się nie dyskutuje. Dla jednych może być ładna dla innych znowu ma męskie rysy. I to jest fajne że każdemu podoba się coś innego. I takie wymienianie która jest NAPEWNO ładniejsza od Emmy a która brzydsza jest moim zdaniem płonne i bezowocne bo i tak do niczego ta konwersacja nie prowadzi poza kłótniami.

PS. Moim zdaniem Emma jest urocza i naturalna, ale jak mówię... to jest jedynie moje zdanie :)

GaGusia

Dla mnie 3 najpiękniejsze aktorki to: Kaya Scodelario, Emma Watson i Audrey Hepburn.

GaGusia

skoro to jest forum dyskusyjne to chyba trzeba na nim dyskutować?

napruto

zgadzam się, że jest naprawdę śliczna. Polecam też sprawdzić Hilarie Burton. :)

napruto

zgadzam się w 100%.

napruto

Uroda to jedno cecha, którą jest jednym wielkim POJĘCIEM WZGLĘDNYM. Jedni uważają Taylor za ładną, inni Emmę a jeszcze inni misia polarnego. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
Emma jest śliczna, ale i tak chyba ideałem damskiej urody dla mnie jest Rachel McAdams.