Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Dlaczego ona jest tak wysoko w rankingu tu na FW?? Przecież to jest śmieszne żeby ona była wyżej choćby od Samuela L. Jacksona czy Christophera Walkena (100 miejsce :/)?? Nie będę mówił co o nie sądzę, bo większość ludzi myśli jak ja (mam nadzieje ;P), powiem krótko: ona nie powinna znależć się wogóle w czołowej "100".

Pozdro

Bugz

ona nie powinna być w czołowym tysiaku bo kogo ona zagrała? Małą czarodziejkę i nic poza tym. Moze w jakimś innym filmie się wybije

alien_2

no ale jeśli jest tak wysoko, to musi byc brana pod uwagę przez ludzi, nie???jestem jej fanka ale daje jej i sobie nie całe 4 lata i zapomnie o niej wiekszosć społeczeństwa. Nastanie nowe pokolenie jako aktorów i fanów i znowu będu pierdolić głupoty tak jak wy np teraz...eh w mózgach macie nie pokolei, tymi swoimmi dyskusjami na forach zwiekszacie jej reputacje....ja nie wiem

anetek

Jezu, anetek przestań tłumaczyć jaka ona jest wspaniała! Powiedzmy szczerze - Alien i Buqz mają racje - zagrała tylko w HP i wcale nie jest tak, że jest jeszcze młodziutka albo nie ma czasu grać w innych filmach - nie wniosła niczego nowego do Hollywood, talentem się nie popisała i dlatego nie gra w filmach. Jak skończy się seria HP to wszyscy o niej zapomną i proszę nie próbujcie mi wmówić, że jestem o nią zazdrosna - bo nie mam o co być.

Loolly

ja niczego nie tłumaczę - po pierwsze. Wiem że niczego nie wniosła, no ale o to tu chodzi...ludzie gadaja o niej jakby naprawde zrobiła cos wspaniałego. Jest rozgłaszana wszędzie jak i przez fanów tak i przez anty fanów. Ktos kto jej nie zna wejdzie na takie strony i juz ma nowego fana lub anty...ludzie głosuja n ania, ludzie pisza striny, zakładaja bliogi tym jej popularnosc zwiększaja..n atym forum to ona jest głównym osrodkiem rekreacji...ludzie mówia o niej za duzo dlate - powtarzam DL:ATEGO jest na szczycie nie wiadomo z czego bo ma większą popularnośc i u fanów oraz anty. Mówie: To się skończy, słuch po niej zaginie nie martwcie się.
O niej sie więcej słyszy niz o naszym Papieżu świętej Pamięci - to jest przegięcie

anetek

To jest smieszne by takie dziecko bylo wyzej od EWANA MCGREGORA i wielu innych gwiazd, to ze zagrala hermione to nic, miala farta, bo idealna aktorka nie jest i jak mowi to tak dziwnie wykreca twarz, byla tylko podobna do postaci ktora wymyslila sobie Rowling, nic poza tym
pozdrawiam

Mona

Rozumiem wasze wszystkie wyrazy absurdu w jej stronę,bo taki przeciętniak jak ona, a nawet nie przeciętniak powinien znależć się w czołówce najwyżej 100 najlepszych dzieci, które wypromowała jedna sucha reprodukcja i tyle. No, ale co tu poradzić... "Podarowali jej trochę słońca" Niech się cieszy dziewczyna

moni_72

jest na tym miejscu bo ludzie ją lubia ,a to oznacz że też na nia głosuja ...
coś jeszcze przecież to chyba oczywiste ..:)

NaShI

Do Nashi:
no dobra, ale za co ją tak lubią??? chyba tylko za to, że miała kreację Hermiony, która jest sympatyczną postacią w książce,... ( co jest wg mnie najwiekszą głupotą) no bo przecież nie talentem aktorskim ;]

Bugz

Filmweb odwiedza bardzo dużo dzieci które dają aktorom 10 bez zastanowienia, jakby Emma Watson była jakimś wielkim talentem widzielibyśmy ją nie tylko w HP.

Aquariia

wiesz , tak pewnie za rolę Hermiony Granger ... ty uważasz że nie ma za co ale innym ona się w tym filmie podobała :)
każdy ma inny gust:)
pozdrawiam Cię:)

NaShI

Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? DlaczegoDlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? DlaczegoDlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? DlaczegoDlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego?Dlaczego? Dlaczego.... tu tacy durnie wchodzą

anetek

właśnie swoją inteligentną wypowiedzią pokazałes/as kto tu jest najwiekszym durniem.. jak ci sie nie podoba to wypierda**** stad, sam/a swoimi tandetnymi wypowiedziami zasmiecasz te forum, jak cos ci nie pasuje, to jw.
sory ale musialem to napisac bo mnie ...denerwują takie osoby
peace

Bugz

Ty hipisie ;)

Uważam, że Emma nie zasługuje jeszcze na miano aktorki, bo zagrała tylko w jednym (jakeż ambitnym) filmie.
Na razie nie ma co się rozwodzić nad tym, czy ma talent i czy zasługuje na miejsce w top100. Jeśli za 10 lat bedzie nadal grać, przyjdzie pora ku temu.

przy okazji: tym topem to sie sugerują chyba tylko lamusy totalne, bo tam są takie jazdy jak Maciek Zakościelny w pierwszej 50...

Szem

Ludzie wy nie lubicie Emmy tylko HERMIONE!!! Zrozumcie to! Bo najpierw byla Hermiona potem dopiero Emma, a Emma to powinna moze zaraz dostac oskara, albo Nobla za CAŁOKSZTAŁT twórczości

Mona

Ratunku! Co to wogóle za temat? Czy trzeba go milion razy wałkowac??

Bugz

I Wy się przejmujecie tym żałosnym rankingiem? Kiedyś jacyś goście z tasiemców brazylijskich(czy argentyńskich, czy jakichś tam) byli na pierwszych miejscach. To świadczy o tym, że na FW jest mnóstwo nastolatek, które o kinie nie mają pojęcia i uwielbiają oglądać tandetne seriale czy filmy. Oczywiście nie wszystkie nastolatki takie są, ale na FW wiele ich można spotkać.
Ja do Watson nic nie mam, ale na pewno nie powinna być na tej liście, bo znalazłoby się i kilkuset aktorów lepszych od niej. Ale z drugiej strony, dawno na tą listę nie patrzyłam, ale o ile pamiętam Keanu Reeves też ciągle jest wysoko, choć moim zdaniem to bardzo przeciętny aktor.
A tak by the way, Samuel jest super.
Pozdrawiam

Veda12

ludzie przestańcie sie zachowywać jak dzieci ...
( tu są same dzieci : )

NaShI

Heh źle mówisz bo u nie to inny wyjątek...pierw była Emma a potem Hermiona
a nazwałam durniami bo nie macie juz o czym gadać ot co :P
a co to za rózninica które miejsce......

anetek

Pisząc "Dlaczego.... tu tacy durnie wchodzą" nie tylko obraziłeś innych, ale i napisałeś o sobie bo w kocu wchodzisz na tą stronę, prawda?
Ale nie o tym chciałem. Dla mnie (i chyba większowci z nas) duża :)

edmundo

edmundo! No co ty nie powiesz!!! ohh jak ślicznie tryskasz ta swoją inteligencją..aż forum trzeszczy....
Cieszmy się że Emma to babka z klasa a nie udreczajmy się pytaniem DLACZEGO??? bo ja jaja :P

Bugz

Jest wysoko bo ludzie na nią głosowali, a że w dzisiejszych czasach bardziej liczy się to w jakim a nie ilu filmach zagrałeś to inna sprawa.
Osobiście nic do niej nie mam i mieć raczej nie będę :P (tak jak do znakomitej większości aktorów i aktorek)