Czytałam na oficjalnej stronie Emmy,że podobno Watson dostała propozycje zagrania w innych filmach.Więc DLACZEGO(?)je odrzuciła?Em jest całkiem dobrą aktorką.Ja akurat nie przepadam za Emmą,ale może dzięki jakiejś innej roli zyskałaby moje uznanie...no nie wiem...z drugiej strony szkoda że gra tylko w Pottersonie=(
Ostatnio znalazłam taki tekst:
Emma Watson ogłosiła, że rezygnuje z ról w amerykańskich filmach opowiadających o nastolatkach, ponieważ nie chce grać buntowniczki. Oto jej słowa:
"...Zazwyczaj robię to co powiem. Ale uważam, że nie ma sensu grania roli nastolatki, która buntuje się przeciw całemu światu. Będąc szczerą, to mój najgorszy koszmar..."
Pzdr. :)
ale przydalaby sie jej jakas odmiana:) a nie ciagle potter...ale jako hermiona i tak jest fajna ;]:D
Dobre pytanie! Ale na to pewnie odpowie ci sama Emma. Zresztą, teraz i tak kręci "Pottera", więc jakby miała kręcić równocześnie dwa filmy?
Jeśli akurat chodzi o kręcenie 2 filmów jednocześnie, nie jest to zaden problem. Aktorzy kręca zwykle po parę filmów rocznie, w tym często grają w nich role pierwoszplanowe no i są to ważniejsze projekty.
Hm, no nie wiem Czemu Emma nie chce grać w innych filmach nastolatek...no ale czmu ona sie buntuje jesli chodzi o role nastolatek? Przecież ona nie wypadnie w innej roli przekonująco tylko w takiej...
Winona Ryder gdy była nastolatką powiedziała takie słowa:
"Ja gram nastolatki, więc czemu macie mi to za złe? A kogo mam grać będąc młoda? Sędzie federalnego?"