Wszyscy przesadzacie. Moim zdaniem jak na swój wiek i prawie żadne doświadczenie aktorskie Emma gra świetnie! Poza tym moim skromnym zdaniem jest bardzo ładna. Ma ładny uśmiech, ładną twarz i wogóle jest ładna :P A jako aktorce.... nic jej nie zarzucę. Mówcie sobie co chcecie. Te wszystkie ANTYEmmyWatson są po prostu żałosne. Co to kogo obchodzi, że jej nienawidzicie? Nie musicie jej oglądać? Dajcie sobie spokój, bo tylko się ośmieszacie.
Pozdro dla wszystkich, którzy lubią Emmę Watson!
Dawno tu nic nie pisałam, ale po twojej wypowiedzi po prostu muszę :| Mówisz, że anty są żałosne... A widziałaś może wypowiedzi niektórych fanek? Nie? To gorąco polecam! Szanuję cię, bo dość kulturalnie sformułowałaś wypowiedź, ale czasem dobrze jest spojrzeć na problem z dwóch stron :)
Pozdrawiam ;]
O tak, załamujące są niektóre osoby, które piszą komentarze typu: mam maila do Emmy, mam jej numer telefonu, moja ciocia jest jej sąsiadką. Teraz już zaczynam mieć kłopoty z odróżnieniem czy piszą to fani, czy antyfani...
P.S. Również lubię Emmę :)
Mary-Kate ja wiem o co Ci chodzi. Wiem jakie brednie potrafią wypisywać fani/ki, ale takich ludzi (typu "mam jej adres" "znam ja") trzeba po prostu olac. No i jeszcze jak sie kogos nie lubi to nie trzeba pisac ze ten ktos jest : polmozgiem, kretynka itd. Nie znacie tych ludzi! Nie mowice o tym jacy sa. O aktorstwie - prosze bardzo. Wchodzac w tej swiat powinni liczyc sie z tym ze inni beda oceniac ich aktorstwo badz jego proby, ale nie wypowiadajcie sie na temat ich charakterow!
Mary-Kate dzieki za Twoja wypowiedz :) Zaliczylam Cie do ludzi normalnych na tej stronie :)
Pozdrawiam