To chyab zarty!!!!!!!!!!! Emma jest beznadziejna w 1000000000000000%!!!!!!!!!!!!!!!!! Wogole nie pasuje do tej roli i jest jakas sztuczna. Jak to dobrze ze nie zagra juz w 5 częsci(oby nie zagrala)
Wszyscy którzy mają coś do Emmy niech z nią pogadają w cztery oczy, wtedy się okarze kto jest: mądrzejszy, wart tej roly, utalentowany, itp...
Czy można debili którzy lubią harryego wypierdolić z Filmwebu???
Do filmwebu powinni należeć ludzie znający się trochę na kinematografii.!!!!
HISTORII FILMU
sorry, ale każdy ma swoje zdanie i nie możesz tego zmienić! Gdyby wszyscy ludzie myśleli podobnie, świat byłby nudny. A poza tym są tysiące tematów forum, na których można opisać się za, bądź przeciwko i tak powinni ludzie pisać
Widzę, że mamy bramkarza w gronie anty-fanów :D Również mam nadzieję, że Emma nie zagra w V części, książka bardzo mi się podobała i nie chcę żeby popsuł ją jakiś wytapetowany narcyz.
Co Hermiona ma nie zagrać w 5 części, zapytam moją przyjaciółke ona teras czyta 5 część, a co się stanie odeszła czy umarła.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;'';;';
Boże naprawde skończcie z tym książka, fajna film mógł być ale ile można gadać. Ja nie wiem nie możecie poruszać bardziej inteligentnych tematów. Trzeba zgłosić żeby ktoś zablokował możliwość pisania na tamat HP. Pozdro