Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

To chyab zarty!!!!!!!!!!! Emma jest beznadziejna w 1000000000000000%!!!!!!!!!!!!!!!!! Wogole nie pasuje do tej roli i jest jakas sztuczna. Jak to dobrze ze nie zagra juz w 5 częsci(oby nie zagrala)

fan_Brada_Pitta

zgadzam sie z Tobą:).anty-fani łączcie sie :)

użytkownik usunięty
ag_

Wszyscy którzy mają coś do Emmy niech z nią pogadają w cztery oczy, wtedy się okarze kto jest: mądrzejszy, wart tej roly, utalentowany, itp...

Czy można debili którzy lubią harryego wypierdolić z Filmwebu???
Do filmwebu powinni należeć ludzie znający się trochę na kinematografii.!!!!
HISTORII FILMU

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Zandarm

sorry, ale każdy ma swoje zdanie i nie możesz tego zmienić! Gdyby wszyscy ludzie myśleli podobnie, świat byłby nudny. A poza tym są tysiące tematów forum, na których można opisać się za, bądź przeciwko i tak powinni ludzie pisać

fan_Brada_Pitta

Widzę, że mamy bramkarza w gronie anty-fanów :D Również mam nadzieję, że Emma nie zagra w V części, książka bardzo mi się podobała i nie chcę żeby popsuł ją jakiś wytapetowany narcyz.

użytkownik usunięty
fan_Brada_Pitta

Co Hermiona ma nie zagrać w 5 części, zapytam moją przyjaciółke ona teras czyta 5 część, a co się stanie odeszła czy umarła.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;'';;';

fan_Brada_Pitta

Boże naprawde skończcie z tym książka, fajna film mógł być ale ile można gadać. Ja nie wiem nie możecie poruszać bardziej inteligentnych tematów. Trzeba zgłosić żeby ktoś zablokował możliwość pisania na tamat HP. Pozdro

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem