Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

po raz kolejny polemizowal na temat jaka to PODOBNO Emma jest zalosna i zarozumiala osoba. Kazdy ma swoje zdanie, jednak twierdze, ze wiekszosc nastolatek ma u nas powazne kompleksy. Nikt normalny nie wypisuje pod adresem drugiej osoby obelg, nie znajac jej.

Co do tego, ze jej NIE zazdroscicie i NIE chcecie tak wygladac lub byc na jej miejscu, to... darujcie sobie. Polowa nastolatek, a zwlaszcza w naszym pieknym, zacofanym kraju, chetnie zajelaby jej miejsce i co wiecej SZCZERZE WATPIE zeby zachowywala sie inaczej niz sama Emma, gdyby zagrala w filmie swiatowego formatu. Nie chodzi o to, ze to Harry czy nie, bo rownie dobrze moglyby to byc Przygody Kubusia Puchatka, ale nie wierze, zeby nastolatki, ktore dla draki i (wedlug mnie) pokazania jaki zalosny maja poziom i jak sa zacofane wypisuja obelgi pod adresem emmy nie zazdroscily jej i nie chcialy zagrac w jakims filmie. Sadze, ze na pierwszym miejscu slawa uderzyla by do glowy tym wlasnie KRETYNKOM, ktore tak sie wypieraja wszelkiej zazdrosci i zawisci :).

Tak na marginesie to zakonczcie juz ten temat na forum bo zrobil sie juz wybitnie nudny, dobra?? Jak cos wam sie w zachowaniu malej emmy nie podoba, TO NIE WCHODZCIE NA TA STRONE!! To tyle.

POZDRO 4 ALL

użytkownik usunięty
Mr_Mangas

Zgadzam się. Emma to fajna laska, prawda? W dodatku głupia raczej nie jest skoro biegle mówi po francuski. Co film staje sie (robią ją) coraz ładniejsza, dlatego tak niecierpliwie czekam na nowego Harrego, nie zapominając oczywiscie, że to jeszcze piaskownica.

Mr_Mangas

Pełne poparcie. Czasami poziom polskiej młodzieży jest... po prostu bez komentarza :P
Ja tam do niej nic nie mam- fajna, ładna dziewczyna, niezła aktorka.
Powodzenia w dalszej karierze ;)