....jak można się nią tak zachwycać?Jest okropnie mdła i sztuczna!Zepsuła wszystkie filmy o Harry'm Potterze(no...może z wyjątkiem kamienia filozoficznego).Nie znowu żebym miała coś do jej fanów/ek,ale ja uważam że nie umie grać:-(
Nie chodzi nawet o Jej zdanie, ale o formę, w jaki spobób je prezentuje.
No, ale to, co piszemy, świadczy nie o tym, o czym piszemy, tylko przede wszystkim o nas samych...
Zgadzam się z Ewą :) Zapraszam na bloga o Emmie: http://blog.tenbit.pl/emma_watson__ komentarze mile widziane :)
Elle Fanning ma 8 czy 9 lat i ma lepszą średnią na Filmweb niż Emma Watson która ma 16 lat:-D Wniosek.......domyślcie się:-)
Conchita Campbell(12 lat), Abigail Breslin(11 lat)i Dakota Fanning(13 lat) też mają od niej wyższą średnią.Nawet ta cała Emilka Stachurska z Niani:-)No więc widać że Emma NIE TYLKO WEDŁUG MNIE NIE UMIE GRAĆ!!!
Wyższa średnia, też mi argument :))))
Inna sprawa, że Emma zajmuje Ci podejrzanie dużo czasu, jak na kogoś tak obrzydliwie sztucznego i nieumiejącego grać...
Nigdy nie potrafiłem zrozumieć, jak można w ogóle zajmować się kimś, kogo się nie lubi. I chyba nigdy nie zrozumiem. A co poniektórzy dalej mnie zadziwiają. Niekoniecznie pozytywnie :).
Jak w tytule : litości...
eeee, co to ma do rzeczy ?! to że średnia Emmy jest taka a nie inna to dlatego że grasują tutaj antyfani. Te wszystkie dzieci które wymieniłaś nie narobiły sobie jeszcze tak dużej popularności no i przy okazji antyfanów. Dlatego mają wyższą średnią.
Dakota Fanning jest bardziej znana i LUBIANA od Emmy chociarz jest od niej młotrza o 4 lata!
Elle Fanning jest od niej młotrza o 8 lat i ma znacznie bardziej urozmaiconą filmografie.Emma gra tylko w Pottersonie,a Elle w różnych filmach:-PPPPP
Abigail Breslin ma 11 lat i nominację do Oscara!Więc proszę nie pisać mi że jest MAŁO znana.
A co do tego że ,,dlaczego zawracam sobie głowe kimś kogo nie lubie" to odpowiedź jest banalna:Poprostu jak weszłam na tą stronę o Emmie to zobaczyłam jej średnią,a jest ona tak marna że nie trudno ją sobie zapamiętać,a na forum napisałam,bo przecierz one od tego jest aby wyrażać swoje opinie(niekonieczne pozytywne:-),a wam nikt nie kazał tego czytać;-PPP
Ok, mój błąd, przepraszam. Ale nadal będę się upierać przy tym że Emma ma słabą ocenę przez antyfanów. Widziałaś kiedyś antyblogi tych dziewczyn o których mówisz ? Bo Emma ma ich naprawdę duuużo, co z resztą jest chore, ale niestety jest. To oni robią Emmie złą reklamę, a nawet nic o niej nie wiedzą. A co do popularności no to nie wiem kto jest bardziej znany, tutaj mógłbym się spierać bo filmów o Harrym wyszło już 4 i w każdym Emma grała. I zaje****ie dużo ludzi widziało ten film i ją zna. Pzdr.
Po pierwsze : spójrz głębiej na to, co piszesz, nie tylko poprzez pryzmat swoich odczuć - to raczej oczywiste, że to Emma jest bardziej popularna, nieważne w tej chwili, czy pozytywnie, czy negatywnie - to drugie jeszcze lepiej o popularności danej osoby świadczy. A gdy zobaczyłem, ile osób głosowało na aktorki, które wymieniłaś... Ale zostawmy to. Przyjmijmy, że są popularniejsze od Emmy, skoro tak Ci na tym zależy :). Nie wmówisz słoniowi który wierzy że jest nosorożcem, że jednak jest słoniem :).
Po drugie zatem : ktoś pisze, że ta... Abigail jest mało znana? Co najwyżej, że jest mniej popularna od Emmy - a to spora róznica :).
Po trzecie : To, że Twoje aktorki mają taką wysoką ocenę, zawdzięczają tylko temu, że głosowało na nie garstka osób - powiedzmy, zapaleńćów, których ich role bardzo się spodobały. Reszta nawet nie zadała sobie tego trudu. Niech liczba oddanych na nie głosów dojdzie do dziesięciu tysięcy - wtedy zaczną być wiarygodne.
Tiaa... Co to ja jeszcze chciałem...
Po czwarte : pisze się `młodsza`... :)
Po piąte i ostatnie : tutaj się zgadzam - po to jest forum, by wyrażać i wymieniać swoje opinie, a nam nikt tego nie kazał czytać. Przeczytaliśmy, nie zgodziliśmy się, wyrzuciliśmy to - i czekamy na dalsze riposty z Twojej strony :))
no maja od niej wyzsza srednia ale co z tego:P
To zalezy jeszcze od ilosci oddanych gloswo:P
emma Watson- ocena 7,55 głosow 9114 :P ( mowi samo za siebie)
Ta Dakota - ocena 7,78 i 1923 glowsow:P
Cindy C- 9,32 ale tylko 143 glosy
i Abigail B- 8,89- 128 glosow;P
Wiec mowi to samo za siebie;P
Kurcze, ja nie rozumiem jak można być tak infantylnym :/. Rozumiem, możesz Jej nie lubić, ale zeby stawiać Jej taką ocene ... ("1"). Jak Ci sie nie podoba Jej gra aktorska to lepiej wogóle nie wchodz na to forum :/.Pewnie cieszyłabyś sie jakby można było oddawać nieskończenie wiele głosów...
hehe ale macie argumenty!! Hermioneczka2 własnie miałam napisać to samo!! obejrzałam strony tych dziewczynek wymienionych wyżej i okazuje sie za maja ok 2000 głosów najwiecej!! a Emma ok 9000... to JEST różnica!!! pozatym jak napisałam w swojej pierwszej wypowiedzi na tym tamcie... czemu to od razu piszesz jako temat??? Ja też nie lubie paru aktorów ale nei pisze na ich stronach ze ich nie lubie bo co to może interesować innych ludzi???
Pozwólcie że może JA stane w obronie....no cóż...chyba jako jedyna mądra:-)A więc skoro tak bardzo lubicie tą całą Emme to nikt nie kazał Wam czytać tego tematu,a co dopiero na niego odpowiadać!!!Torturował Was ktoś?!Mówił że jeśli nie odpiszecie to coś Wam zrobi?!Wątpie!Autorka tego tematu napewno nie miała zamiaru obrazić fanów/ek Emmy Watson tylko wyrazić swoją opinie,a to chyba nic złego.Każdy może mówić co o kim myśli,przecierz od tego jest forum!Agata121 nikogo nie obraziła tylko wyraziła swoją opinie na temat Emmy,tak samo jak inni uważają że Orlando Bloom nie umie grać i piszą o tym na forum,tak samo Ona napisała że według niej Emma Watson nie umie grać!
Agata121 napisała ,,Nie znowu żebym miała coś do Jej fanów/ek,ale ja uważam że nie umie grać".To się nazywa wyrażenie swojej opinii:-)
To też jest jej opinia, bardzo ciekawa: "Jest okropnie mdła i sztuczna!". Tu chodzi o wygląd Emmy czy gre aktorską ?
,,Jest okropnie mdła i sztuczna!"-tu chodzi o grę aktorską!Nie można być mdłym i sztucznym w wyglądzie:-)
Hehe może być sztuczna w wyglądzie :P. Jakby nawalili jej 2 kg tapety na buźkę to by była sztuczna :P
Witam, ogólnie rzecz biorąc nie jestem fanką Emmy ale nie powoduje to tego, że zakładam tematu o tym jak aona jest beznadziejna i, że nie umie grać, itp. Nie uważam, że jestem wszechwiedzaca a w szczególności, że znam jej charakter. Nie wiem jak ty agata121, ale ja nie byłam z nią na herbatce i nie poznałam dogłębnie jej osobowości, no chyba, że ty miałaś ta przyjemność wiec zwracam honor...:P:P:P
ja nie napisalam ze wielbie Emme, fajnie gra Hermione nie mam nic do niej :P ale chodziolo mi ogolnie o porownanie:P 9000 do 140:P
Średnia wogóle nie jest ważna. Mogę znaleźć mnóstwo młodszych aktorek, które mają wyższą średnią. Ale na nie głosowała garstka osób, a 7.55 to wcale nie taka mała średnia. A co do aktorek z leprzą średnią to chociażby Morgan York, Alyson Stoner, Liliana Mumy. Ale ich można doszukać się gdzieś na szarym końcu i szukają ich tylko niektórzy, których zachwyciła ich gra aktorska. Emma wcale nie jest mdła ani sztuczna, jest niezła.
Ja nic do Emmy nie mam, nawet ją lubię, uważam że jest dobra, ale jednak o wiele wolę siostry Fanning, Abigail Breslin i AnneSophie Robb
Agata121
"Dakota Fanning jest bardziej znana i LUBIANA od Emmy chociarz jest od niej młotrza o 4 lata!
Elle Fanning jest od niej młotrza o 8 lat i ma znacznie bardziej urozmaiconą filmografie."
Zacznij od przeczytania słownika ortograficznego, albo sprawdź pisownię w Mozilli czy Wordzie. Trudno się liczyć z opinią kogoś kto robi takie błędy w pisowni.
Emma jest fajna, ale totalnie nie pasuje na Hermionę. Nie przypominam sobie żeby Hermi miała być super laską. Jeszcze w jedynce jakoś uszła, była wtedy taka zarozumiała i ta burza włosów. No nawet. Gdybym była reżyserem, to przerobiłabym Watson na rudo i mielibyśmy super Ginny, albo na jasny blond i mogłaby w Czarze Ognia zagrać Super Laskę Och Ach Wilę Fleur. Tak, ta druga obca jest chyba najlepsza.
Emma jest niezłą aktorką, ale moim zdaniem lepiej wychodzi jej rola modelki ! Jest piękna, a jej sesje powalają na kolana :)
A wg mnie Watson gra beznadziejnie.
Jest sztuczna i widać, że nie nauczyła się za wiele po tych kilku latach spędzonych na planie.
Jest ładna - okej. Ale czy to ma być przepustką do światowej kariery?
Co do Dakoty Fanning to mała gra świetnie. Widać, że urodzona z niej aktorka.
A Emma do roli Hermiony nie za bardzo pasuje, bo przecież Hermionka taka piękna to nie była i miała burzę długich, kręconych włosów, co w każdym kolejnym filmie z serii HP wydaje się być chyba coraz bardziej zatracane.
też nie rozumiem tego całego szału na Emmę...
gra aktorska nie jest powalająca, ale i tak jest najlepsza z tej trójki... urody nie oceniam, choć zdecydowanie nie jest w moim typie. co do charakteru- fakt, nie znam jej, ale czytam i oglądam wywiady i one mówią same za siebie- obsesja na punkcie pieniędzy (ciągle mówi, że nie mają dla niej znaczenia, więc czemu w kółko o nich nawija?), rozpaczliwa próba wykreowania się na 'normalną' nastolatkę, z nieustannym podkreślaniem, co dla tej normalności robi (przykład- zapisy na uniwersytet- by zachować 'anonimowość' zapisała się drugim imieniem, co potem z chęcią całemu światu objawiła), ta cała pseudointeligencja i dojrzałość... aj, szkoda słów. jak dla mnie Emma jest straszną pozerką, z wielkim parciem na szkło. gdyby jej tak zależało na tym 'normalnym' życiu, to widzielibyśmy ją tyle, co Ruperta.
jak wy kurna zazdrościcie... cała twarz polaka.... jeśli ja wybrali do roli Hermiony to musi mieć coś w sobie.
po prostu jej zazdrościcie, dlatego ja obrażacie. A mówiąc o Polsce, (jeśli to w ogóle była prawda) miała racje. W 100% się z jej wypowiedzią zgadzam.
Ludzie od kiedy wyrażenie swojego zdania ma coś wspólnego z zazdrością ? po prostu ktoś jej nie lubi np za grę aktorską i wyraża swoje zdanie a argument jak: nie lubisz jej/jego bo mu zazdrościsz jest najprostszy i najbardziej żałosny przynajmniej według mnie.Wracając do Pani Watson według mnie autorka z niej żadna po prostu jest sztuczna znam autorki które były w jej wieku i naprawdę dobrze grały ale to jest tylko moje zdanie.
Ten gryss7 trochę przesadził . Niech się przyzna że jej zazdrości . Zaraz powie że pewnie obciągneła reżyserowi i dlatego ją wybrali . Pierwsze słysze żeby Emma obrażała polaków . Nigdy nei widziałem na ten temat filmiku . Ona się uczy J.Polskiego jej prababcia była polką . Wątpie żeby tak inteligętna dziewczyna wyrażała się źle na temat ojczyzny jej prababki .Ale piszcie co chcecie . A no i wątpie żeby śmierdziała .
Nie gra najlepiej ,to fakt . Ale co o tym może wiedzieć osoba chodząca po zawodówki , mówiąca w 4 językach .
a mnie dziwi czemu Rupert Grint nie jest tak doceniony jak ona. moim skromnym zdaniem wypada stanowczo lepiej niż emma. są takie momenty w serii, że jej gra wywołuje u mnie śmiech. nie wiem czy jest mdła, ale jej gra jest niewątpliwie sztuczna.
tylko nie mówcie mi że jestem zazdrosna, bo to takie odwracanie kota ogonem.