Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

...jako aktorki.Jej gra jest sztuczna i irytujaca.Te jej przerażone miny i jakby cięzki oddech jest niesamowicie sztuczny.Nie oceniam jej jako osoby, bo nie interesuję się jej życiem, ale jako aktorka jest dla mnie skreślona.

EveryMeAndEveryYou

zgadzam się. uwielbiam pottera ale jedyne co mnie w filmie drażni to właśnie ona. aktorka z niej marna, kompletne beztalencie;/

cichoczarna

Popieram.

P_Halliwell

A ja własnie ja lubie najbardziej czytalam ze tylko ona jako jedyna sie tak nie myli i wychodzi jej scenka najlepiej ze wszystkich i dlatego pod koniec nakrecania 5 czesci chciala odejsc bo sie wkurzyla ze musi powtarzac tyle scen przez kogos pomylke albo przez zachcianki rezysera a przeciez tez miala zycie prywatne i nauke ja nienawidzilam HARRY POTTERA a teraz ze wzgledu na Emme polubialam i to strasznie mnie wkurzylo to ze podobno wypowiedziala sie okropnie na temat Polski i Polakow ale skad ja mam wiedziec czy to prawda marze zeby tam pojechac i pogadac z nia po Polsku

użytkownik usunięty
EmmaWatsonAdriana

To plotka wymyślona przez antyfanów. Bull shit.

Skoro antyfani tak nie lubia emme to po co wogole na nia patrza i komentuja??!!A Aśka chcialabym sie jeszcze spytac o jaka plotke teraz ci chodzilo ze jest wymyslona przez antyfanow?

użytkownik usunięty
EmmaWatsonAdriana

Ten jej rzekomy tekst o Polsce i Polakach. Nigdzie tego nie znajdziesz. Na żadnej stronie, żadnego filmu wideo, który mógłby to potwierdzić.

no wiem tez tak myslalam ale ja tez nie moglam znalezc takiego wywiadu gdzie powiedziala chociaz Polska po angielsku ale nie wszystko musi byc w w wywiadach szkoda ze nie ma zamiaru przyjechac do Polski;(

EveryMeAndEveryYou

A ja myślę, że ze swojej roli wywiązuje się na przyzwoitym, jak nie dobrym poziomie. Zobaczymy jeszcze, co z niej wyrośnie...?

przemek_791

zgadzam się z osobą, którą załóżyła ten temat. z przykrością musze to stwierdzić: Emma Watson jest beznadziejną aktorką. ja czasami sie staram przymknąć oko na te jej wyczyny, sztuczne miny, niezwykłą modulację brwiami i inne operacje które nwykonuje podczas filmów, ale nie da rady! naprawdę, ni wiem kto ją wybrał, może na początku choć trochę przypominała pannę Granger, ale teraz to już w ogóle. tak, bez wątpienia to najgorsza aktorka w całej obsadzie HP. pozdrawiam :]

EveryMeAndEveryYou

I ja się z Tobą zgadzam. Jest niezwykle irytująca, a jej warsztat aktorski pozostawia sporo do zyczenia. Jest popularna, bogata, ma mnóstwo fanów, uważana jest za jedną z najładniejszych nastolatek, choć wcale się z tym nie zgadzam, więc będzie dalej jeszcze przez długi czas rozchwytywana, będzie przyciągała publikę i grała w filmach mimo, ze się do tego nie nadaje. Gdyby podszkoliła się trochę... ale ona jest sztuczna, mnie nie przekonuje jej gra, mimika... nie. Nie lubie jej najbardziej z całej obsady, a obsada, trzeba przyznać, jest świetna. Brytyjskie szkoły teatralne są doskonałe i mają naprawdę doskonałych aktorów, szczególnie tych "starszej daty".

EveryMeAndEveryYou

Przestańcie wreszcie rozpowiadac plotki, które biorą się z urojeń niepoważnych ludzi. A jak ktoś jej nie lubi, to po co tu wchodzi?

MaggieMay

Bo to nie jest fanclub Emmy, tylko forum. A forum, jak wynika z definicji, to miejsce, gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie (oczywiście, zgodnie z zasadami netykiety).
A co do Emmy - jako stała bywalczyni różnego rodzaju stron o tematyce potterowskiej, często czytam na jej temat. Muszę przyznać, że to bardzo inteligentna dziewczyna, a obiektywnie patrząc - ładna. Wydaje mi się, że nie robi z siebie "gwiazdki", interesuje się nauką, nie wywołuje prawie żadnych skandali. Przyznam, że lubię ją jako osobę, ale... no właśnie. Aktorka z niej żadna.
Moim skromnym zdaniem, najgorsza z całego "tria". O ile Rupert od początku był dobry, a teraz jest jeszcze lepszy, o ile Dan na początku był kiepski, ale z filmu na film poprawia swój poziom, tak Emma od pierwszej części HP nie poczyniła żadnych postępów. Dalej jest wyjątkowo sztywna, jej miny albo są nieadekwatne albo przesadne. Oglądając HP bez dubbingu (którego nie znoszę) stwierdziłam, że swoje kwestie wypowiada bardzo sztucznie. Zero naturalności. W dodatku - co jednak nie byłoby zarzutem, gdyby dobrze grała - Hermiony nie przypomina od dawna.
Naprawdę dobrze jej życzę i mam nadzieje, że się jeszcze wyrobi, choć coraz mniej w to wierzę...

użytkownik usunięty
Villemo95

Zgadzam się !!! E.Watson gra sztucznie ;/

Villemo95

100% racji masz.

Anastazja_2

trochę obiektywności , jak na kogoś kto ma tak mało ról na koncie , to gra całkiem przyzwoicie . Czekam na Napoleon and Betsy , jestem ciekawa czy pokarze coś nowego :)

Bene

nom ale te napoleonand betsy wejdzie do kin wogole z polskimi napisami???

Villemo95

Villemo co to oznacza twoim zdaniem ze "nie wywołuje prawie żadnych skandali."skoro prawie nie wywoluje to znaczy ze jednak wywoluje ale nie duzo ale niby jakie skandale wywoluje bo ja juz niewiem????

EveryMeAndEveryYou

Ja też jej nie lubię. Nie jako osoby - przecież jej nie znam, ale jako aktorki. Wszystko robi tak sztucznie. Oglądając Pottera widzę Emmę Watson, a nie Hermionę. W pierwszej części jeszcze dało się ją oglądać, ale teraz... masakra.

EveryMeAndEveryYou

Z tego, co napisał kwiatuszek:
"chciala odejsc bo sie wkurzyla ze musi powtarzac tyle scen przez kogos pomylke albo przez zachcianki rezysera a przeciez tez miala zycie prywatne i nauke"
wynika, że jest strasznie w sobie zadumana i arogancka...
To jest chyba OCZYWISTE że pomyłki się zdarzają...
Przecież nikt nie robi tego specjalnie...
Normą jest też to, że jedną scenę kręci się kilka razy...
Ale ona chyba jest tak głupia, że o tym nie wie...
No w końcu nie ma czasu na dokształcanie się...
Mnie też osobiście ona strasznie denerwuje...
Te jej miny i twarz...
Najbardziej nienawidzę jej z Kamienia Filozoficznego...
Te jej przemądrzałe miny...
I najbardziej to, jak szeroko otwierała usta mówiąc...
Po prostu dobijające..
A jak tata powiedział, że jest ładna to poczułam się jak ostatnia brzydota...;P
Tylko proszę tego co powiedział nie komentować, bo uroda zależy od gustu...
Dla mnie osobiście Emma jest po prostu brzydka...
No ale w końcu to nie dziewczynom ma się podobać, nie...;P

;]

Vendetta_

wiesz ja mowiac szczerze sama dodalam ze ona jest wkurzona ze musi powtarzac sceny przez kogos pomylke ale to nie chyba z tego powodu sama to dodalam bo juz kiedys ktos napisal w jakims forum ze slyszal ze emma watson najlepiej sie wywiazuje ze scen i najmniej robi pomylek wiec mozliwe ze tym razem sie ona nie mylila ale jednak musiala powtarzac ale niewiem ...kurcze ale postawcie sie na jej miejscu ma nauke i chce zdac te egzaminy tak gdzies pisalo ze chciala odejsc bo rezyser ten nowy mial zachcianki a co do tego ze jest brzydka to wogole szczeka mi opada jak ktos tak sadzi i ze ty napisalas ze jak twoj tata powiedzial ze jest ladna a ty sie poczulas jak brzydota"to oznacza ze ty jestes niewiadomo jak piekna a ona jak brzydula ehhhh moze to ocenimy jak przeslesz swoje zdjecie heh

EmmaWatsonAdriana

No bo tak się poczułam...;P
I przecież mam zdjęcie...

;]

I tak jak napisałam...
Uroda to rzecz gustu...
Mi się ona nie podoba...
Ale to nie mi ma się podobać, nie...? ;P

Vendetta_

heh ja nie oceniam komu ma sie podobac ja naprzyklad jestem dziewczyna a jednak nie trudno ani nie glupio mi ocenic czy jest ladna bo naprawde jest a tak z czyste3j ciekawosci to moglabys mi przeslac twoje zdjecie???

EmmaWatsonAdriana

No a nie wyświetla się na moim profilu...?
Wiesz co..?
Masz epuls albo photobloga...?
Mój nick na epuls to Catherine_- a na photobloga confessione...
Tam mam fotki...

;]

Vendetta_

Aa i przecież to nic złego jak mówisz, że jest ładna...;]
Co innego jakby dziewczyna pisała, że Emma jej się podoba...;P
Wiesz o co mi chodzi, nie...? ;D

Vendetta_

hehe wiem o co chodzi ale przeciez na swiecie tez sa lesbijki no nie???i ja nawet nie mam nic do tego ze by sie podobala jakiejs lasce a mnie poprostu zadziwia jak ona sie zmienila a kurcze nie byla taka ladne w dziecinstwie hehe

Vendetta_

Aha i nie mam epuls ani photobloga a te zdjecie w tym profilu to twoje????ten avatar???

EmmaWatsonAdriana

No...;]
Moje...xDD
Wejdź na tą stronę...
Tam są moje fotki, 2 rysunki chyba i jedno przerobione zdjęcie chłopaka...:lol:
A to co mam na avatar'a to gdzieś tam dalej jest jak na archiwum po lewej stronie klikniesz...^^

http://www.photoblog.pl/confessione

Vendetta_

No te zdjecia akurat masz fajne i niewiem czy przerabiales te zdjecia ale nawet jak przezrabialas to itak jestem w stanie stwierdzic ze masz bardzo fajna delikatna czysta skore i wlosy jakies takie napuszone nie?moze lepiej by bylo jakbys se prostowala?ja mam troche problemy z cerą ale szczerze to nie jestes ladniejsza od Emmy Watson;)ona na niektorych zdjeciach wyglada po prostu znakomicie.Ale byc moze jakby nas pomalowali ci sami stylisci itd.to moze wygladałybysmy tez swietnie;)

EmmaWatsonAdriana

Włosy napuszone bo suszarką je podwiewałam...
A twarz rozmywałam trochę...
Ogólnie najwięcej zaskórniaków mam na czole...
I koło ust mi się 3 takie malutkie zrobiły to je rozmyłam...
Ale tamto co miałam wcześniej z co mi rękę było widać to go w ogóle nie dotykałam...
Tylko zmniejszyłam...
Każdy w tym wieku ma problemy z cerą...;p
A wchodziłaś na photobloga...?
Tam mam więcej...
I jest sporo, które w ogóle nie były przerabiane...
Niektóre mam bez makijażu nawet...o_O

Vendetta_

84, 83, 82, 80, 79 i 78 <to z tych nowszych, bo starszych tam nie będę już wypisywała> mam bez zupełnego przerabiania...
<na 83 widać te krostki koło ust co mam...;P>
A 73, 72, 71 mam bez makijażu...;D
Włosów już niestety nie wyprostuję...
Nie schowałam jej dobrze i odstawał kabel, a tata na niego wszedł, wkurzył się i mi ją rozwalił...;P

Vendetta_

nie na tego photobloga nie wchodzilam bo nie mam jak ;(bylabym ci wdzieczna jakbys weszla na moje forum sa dwa "co to ma byc" "co ma takiego emma watson" aaaaa i jeszcze "co w koncu jest prawda" i jakbys mogla wejsc na te 2 pierwsze fora co ci teraz napisalam i skomentowac moje wypowiedzi a wlasciwie linki ktore tam przeslalam.WSZYSTKICH PROSZE O SKOMENTOWANIE BO TAM SA TAKIE FAJNE ZDJECIA;)Z KTORYMI MAM PROBLEM

Vendetta_

Mam jeszcze takie pytanie wchodzilas moze na oficjalna strone Emmy Watson?BO chcialam zapytac czy mozna tam sie wogole zarejestrowac i zalogowac bo ja probuje i jakies bledy mi wyskakuja przy logowaniu wiesz moze????albo czy ktokolwiek wie????i prosze komentujcie te forum:
"co to ma byc" i "co ma takiego emma watson"

EmmaWatsonAdriana

Nie, nie wchodziłam...
A podaj stronę, to zobaczę...;]

Vendetta_

http://www.emmawatsonofficial.com/ zobacz bo ja sie nie moge polapac przy rejestrowaniu

EmmaWatsonAdriana

No ja też nie mogę...
Coś tam się wyświetla i please try again later...;

Vendetta_

Ale suchar;( a tam jak nie ma Polskiego tlumacza i jak nie lubi Polakow to nie odpisze

EmmaWatsonAdriana

I zanim odpisze...
Pewnie od cholery osób jej maile przesyła...

Vendetta_

A wiesz co mnie ciekawi...?
Jak ona to robi, że ma takie ładne włosy...
Przecież odkąd zaczęła grać w HP to cały czas: farbowanie, tapirowanie, kręcenie, prostowanie, modelowanie itd...
I tak samo z makijażem...
Że nie widać zmarszczek pod oczami...
Chyba maluje się odkąd miała 13 lat...
I tak przez 5 lat i nie widać zmarszczek...
Ja 1,5 roku się malowałam tuszem i mi się porobiły troszkę...;P

Vendetta_

A przeczytaj to...
http://nazarcik.bloog.pl/id,3742720,wyniki,1,index.html

Jej brat podobno zna polski a jej prababcia była Polką...;D

Vendetta_

Ciekawe skad ta osoba co zalozyla ten bloog ma takie informacje (i czy wogole sa one prawdziwe;(..)Jesli to prawda trzeba jak najszybciej znalezc e-maila do jej brata ;);) ale jakos nie wierze zeby znalezc e-maile do alexa i skoro jej babcia byla polka dlaczego chodza ploty ze emma nienawidzi polakow???a co do jej wlosow to mi sie strasznie podobaja jej wlosy chcialam miec takie same tylko ze ja nie mam takiej szczuplej buzi jak ona;(;(;(i mi pewnie nie bedzie pasowac ten fryz ale kazda aktorka i aktor maluja sie na scenie nawet jak maja 10 lat ale to jakies specjalne sa kosmetyki wiec nie powinna miec od nich zmarszczek jak ja jej zazdroszcze.........i ty jak sie malujesz od 1,5 roku to tez nie powinnas miec zmarszczek zmarszczki sie ma od 19 albo 20 lat dopiero nawet jak sie malujesz to nie powiinnas miec ja nie widze na twoich zdjeciach zadnych zmarszczek wydaje ci sie DZIEKI ZA INFO Z TĄ POLKĄ MOZE JAK TO PRAWDA TO POSZUKAM E MAILI DO ALEZA BO BEZ SENSU PISAC BEZPOSREDNIO DO NIEJ a tak jeszcze znalazlam w szafie taka fajna narzutke luzna przejrzysto fioletowa cos w stylu emmy i na dodatek fioletowa jej ulubiony kolor chcialam jej to przeslac hehe ale raczej nie dojdzie do niej bo niewieadomo jaki ma prawidlowy adres dlatego wolalabym sama jej to dac hehe tak mi cos odbilo

EmmaWatsonAdriana

Hehe...
Ale masz pomysły...;D
A może nie lubi polaków bo się z babcią <czy tam prababcią> Polką o coś pożarła...?
Wymyśliłam taką opcję...;P

Vendetta_

tez tak se pomyslalam ze jej mama i babcia pozarly sie o cos z ta prababcia bo emma raczej osobiscie sie z nia nie pozarla bo jak sie urodzila to raczej juz prababcia nie zyla a nawet jak zyla jeszcze tam 5 lat to emma byla za mala zeby sie z nia o cos pozrec chyba ze matka i babcia opowiedzialy jej jak podrosla jakie mialy konflikty z ta prababcia itp.no to mozliwe........ale niewiem czy wogole to prawda ze jej babcia byla polka a nawet jakby byla polka to nie rozumiem dlaczego odrazu ten alex zna jezyk polski przeciez on tymbardziej nie mial kontaktu z prababcia bo jest mlodszy od emmy jakos to wszystko pomieszane;);)a co do tych pomyslow to ogladalam filmiki na youtube z rozdawaniem autografow emmy watson i wiara jej dawala kwiaty a nawet prezenty widzialam jak ktos jej dal chyba lancuszek w takim pudeleczku i zrobila taka smieszna zaskoczona mine dlaczego ja jej tez chcialam cos dac hehe marzenia;(niewiem moze widzialas ten filmik???

EmmaWatsonAdriana

Czasami się zdarza, że prababcia żyć może...;D
Nie wiem czy ta informacja jest prawdziwa...
Gdyby się znalazło choć jeszcze jedną taką wzmiankę z innej jakiejś strony to już by było bardziej wiarygodne...
A nie oglądałam tego filmiku...
Daj link to sobie zobaczę...;]

Vendetta_

oj bym musiala sama wejsc na youtube i zobaczyc bo ja to ogladalam jak wpisywalam emma watson i wybieralam filmiki jak dawala autografy i na niektorych bylo pokazane jak dostawala prezenty.......nowlasnie gdyby byla wzmianka z innej strony a tymczasem ja dopiero zobaczylam to na jednej

EmmaWatsonAdriana

no i oczywiscie moze zyc jeszcze tam jakis czas ale emma raczej sie z nia nie pozarla osobiscie

EmmaWatsonAdriana

tamtego filmiku jak dostala prezent nie moge znalezc a jestem w pracy i nie moge co chwila siedziec na youtube a na dodatek tutaj w pracy mam przenosny internet i kiepsko chodzi i zanim sie wczyta porzadnie filmik musze czekac ok 20 minut

EmmaWatsonAdriana

ale znalazlam przypadkowo filmik ktory tez juz kilka razy ogladalam tzn.ten filmik akurat nie ale w tym filmiku co ja widzialam tez byla ta piekna wymowa emmy zobacz se......"Harry Potter et l'ordre du Phénix : Le tapis rouge à Paris"to wpisz na youtube

EmmaWatsonAdriana

oooooo wpisz sobie jeszcze to w youtube "Emma in Paris"pewnie wyszuka sie kilka ale mi konkretnie chodzi o ten filmik co dodal go Emm4W4tson ja ten filmik znalazlam wpisujac w youtube emma watson i kliknelam na pierwszy filmik official emma watson" i tam jak zjedziesz nizej masz wlasnie filmik dodany przez emm4w4tson pod tytylem emma in paris juz mnie zaskoczylo to ze emma jest w spodniach wyszla normalnie a nie jak jakas gwiazda i na dodatek sama zamkla drzwi wiesz zwykle gwiazdom szofer zamyka drzwi a ona sie nie pieprzyla tylko wyszla zamkla i porobila se zdjecia z tymi kolesiami nie odmowila

EmmaWatsonAdriana

szkoda tylko ze zamiast normalnego glosu jest podstawiona muzyka i nie za bardzo dobry obraz;(ciekawe kto to nagrywal i czy ona wogole wie ze ja nagrywali bo nawet nie patrzyla na kamere a zwykle jak widzi ze ktos ja kreci to usmiecha sie to kamery

EmmaWatsonAdriana

zobacz to jakos poza 3 minutą 3 minuty i 5 sekund to jak im chyba mowila ze nie maja za nia lazic ale zrobila sobie zdjecie z tymi kolesiami i na koniec jeszcze im pokazala ze to ostatnie i pozegnali sie bez klotni.......widac ze jest super