Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Rzeczywistosc

użytkownik usunięty

Serio uwazam ze jest inteligentna sympatyczną i sliczna dziewczyna, ale niestety jest
dramatycznie zla aktorką, (obejrzalam filmy inne niz harry potter) i bylam rozczarowana...

Ile tych filmów nakręciła pomijając Pottery? Jeden film telewizyjny dla BBC, kilkuminutowy epizod w MWwM. Być może miałaś szansę obejrzeć za granicą Perks, w którym jej występ spotkał się raczej z dobrym przyjęciem. Wszystko.

użytkownik usunięty
Irry

Tak sie sklada ze jest wiecej filmow niz perks i potter... na przyklad ta cała monroe

ta cała Monroe to raptem 5,35 min scen z Emmą, z czego około połowa to sceny bez żadnych kwestii.

Irry

No właśnie, nie grała w innych filmach ponieważ producenci jej nie chcą co dowodzi, że jest słabą aktorką, a przecież ona zaczęła swoją karierę 11 lat temu. Grała tylko w "Harrym Potterze" tak więc można powiedzieć, że w całej swojej karierze zagrała tylko w jednym filmie. A na przykład Natalie Portman w jej wieku zagrała już wiele ról w różnych filmiach, a były to nie byle jakie filmy, np. Leon Zawodowiec, Marsjanie Atakują, Gwiezdne Wojny, Gorączka. Nominowana do wielu nagród.

dirt16

Del Toro wybrał ją do "Pięknej i Bestii", skończyła zdjęcia do filmu Aronofsky'ego 'Noah', skończyła zdjęcia w filmie Sofii Coppola 'The Bling Ring'. Zagrała w filmie Weinsteina. Z powodu Potterów nie zagrała w 'Ludzkich dzieciach'. Rzeczywiście, producenci jej nie chcą... Nie kompromituj się.

Irry

Napisałeś wcześniej, że zagrała tylko w jednym filmie dla BBC i kilkominutowym epizodzie w MWwM. A teraz nagle zmieniłeś zdanie, wynajdujesz kolejne filmy, to w końcu w który twój post mam wierzyć? To właśnie ty się takimi wpisami kompromitujesz.

Po za tym "The Bling Ring", wielki hicior, z niezwykłą obsadą (aktorami którzy zagrali ledwie 2-3 role w całym życiu), naprawdę wielki powód do dumy, pewnie będzie najlepszym filmem XXI wieku i przebije Leona Zawodowca oraz Gwiezdne Wojny.

"Noah" z pewnością będzie lepszy, nie ma innej możliwości bo jest Anthony Hopkins. A więc nasza kochana Hermiona dostała aż jedną ofertę zagrania w większym filmie, świetnie, tak trzymać. Ale to nie ma znaczenia bo za tę rolę zaraz zasypią ją Oscarem, Złotym Globem, Teen Choice i całą resztą innych nagród.

To nic, że Claire Danes dostała trzy Złote Globy, dwie nagrody Emmy i dwie Satelity, bo przecież Emma zagrała Hermionę, będzie grać w "Noahu" z Hopkinsem i w ''The Bling Ring'' z doborową obsadą. Stąd takie a nie inne pozycje.

Niektóre aktorki grają po trzy role w jednym roku, a Emma Watson aż dwie w ciągu dwóch lat. "Noah" i "The Bling Ring" to dwa wielkie hity, dlatego musiała zrezygnować z roli Fantiny w "Nędznikach" i Kobiety-Kot w "The Dark Knight Rises", mimo, że producenci błagali ją na kolanach przez trzy dni. Bez wątpienia najbardziej rozchwytywana aktorka w historii.

dirt16

A. czytamy posty innych ze zrozumieniem.
B. Staramy się wypowiadać się w sposób jasny i zrozumiały.
C. Leon Zawodowiec jest legendą kina. "Nowe" SW są porażką i gra w nich np. dla L. Neesona jest zwykłą ujmą. McGregora nie lubię toteż się nie wypowiadam. Rola Amidali też raczej do annałów kinematografii nie trafi. Ile mam wymienić filmów N. Portman w których była zwyczajnie słaba albo scenariusze były z rodzaju tych do kotleta?
D. Czy Bling Ring będzie hiciorem czy nie okaże się. Chyba, że wzorem wielu kinomanów wiesz lepiej o jakości filmów jeszcze przed pokazem studyjnym (nie mówię nawet o premierze). Nie oglądałam (przepraszam ale brzmisz jak gimnazjalistka której ktoś podarł zdjątko Patisona i teraz nienawidzi całego świata) ale już się wypowiadam.
E. Powyższe dotyczy również "Noah". (Przy okazji, sugeruję nie odmieniać rzeczownika w transkrypcji angielskiej). Wystarczy mianownik.
F. Claire Danes. Nie wiem kto to taki ale na pewno Marlon Brando (gdyby żył) czyściłby jej buty. jak napisałem nie znam i nie jestem połączyć to nazwisko z żadnym filmem. A przy okazji droga gimnazjalisto. Porównywanie do siebie aktorów to zwykła smarkateria. Ale twój wiek cię w jakimś stopniu usprawiedliwia.
G. Nie zaproponowano jej roli w Nędznikach. O czy to świadczy? Tak, o niczym... (tu możesz już swobodnie odmienić - rola Kobiety - Kota).
H. Nie zmieniam zdania. Pisałem o filmach które już można oglądać oraz o produkcjach na różnych etapach powstawania.
I. Nie pozwól uciąć sobie kończyny górnej. Jest przydatna np. do gmerania w nosie. Emma Watson jest młoda, ma dopiero 22 lata. Jest, zaryzykuję twierdzenie, najlepiej rozpoznawaną aktorką młodego pokolenia. Przyciąga kasę (tak, wiem, że to nie jest najlepszy sposób oceny, ale czasy mamy parszywe i film musi mieć widownię by mógł powstać). Jest piękna, świeża i naturalna. Jeszcze przez kilka lat to ona będzie wybierać scenariusze, nie reżyserzy i producenci ją. Ma świetne obycie z kamerą i ma szansę grać z najlepszymi w tej branży. Ma dużo czasu i niezłe zadatki by być dobrą aktorką.
PS. Nie starała się o rolę w TDKR. Zwykły szum medialny.

Irry

Ekhem... czytając twój tekst odkrywałem coraz to nowsze horyzonty ludzkiej głupoty. Ja nie wiem czy ty tak na żarty, czy rzeczywiście jesteś tak głupi.
Mam rozumieć, że w punktach A i B odnosisz się sam do siebie? Bo chyba nie ma innej możliwości. Twój tekst to żałosny bełkot, co to jest: "Staramy się wypowiadać się", "nie jestem połączyć", "droga gimnazjalisto". Masz rację, musisz się bardziej starać.

Co do TDKR, Nędzników i Kobiety Kot, to był zwyczajny sarkazm, a ty wziąłeś to wszystko na poważnie, cóż za nietakt. Ja się czasami sarkazmem posługuję i każdy kto przeczyta mój tekst zawsze wie o co chodzi. Nie można powiedzieć, że zabłysnąłeś. Tutaj skieruję cię do twojego punktu A.
"Gimnazjalistko". Pomylenie mężczyzny z dziewczyną również świadczy o twoim niskim IQ (iloraz inteligencji, gdybyś nie wiedział).

"Porównywanie do siebie aktorów to zwykła smarkateria. Ale twój wiek cię w jakimś stopniu usprawiedliwia."
Smarkaterią jest dyskusja na temat wieku, to jest tak gdy już się nie ma argumentów i nie wie czym zabłysnąć. Z pewnością widziałeś mój dowód osobisty i wiesz ile mam lat. Po za tym kto normalny kłóci się z dzieckiem? Skoro uważasz mnie za gimnazjalistę to powinieneś się wstydzić, ponieważ oznacza to, że jesteś głupszy od gimnazjalisty.

Co do punktu I. To, że używasz kończyny do gmerania w nosie jest już twoją sprawą ale nie zachęcaj do tego innych, wyszłeś na idiotę przyznając się do takich ohydnych poczynać. Ja używam kończyny górnej do pisania egzaminów na studiach, ewentualnie do jedzenia śniadania i kolacji lub malowania ścian.

"Jeszcze przez kilka lat to ona będzie wybierać scenariusze, nie reżyserzy i producenci ją. Ma świetne obycie z kamerą i ma szansę grać z najlepszymi w tej branży. Ma dużo czasu i niezłe zadatki by być dobrą aktorką."

O wielki proroku, zobaczyłeś jej przyszłość w swojej magicznej kuli? Może jakieś argumenty podasz, dlaczego twierdzisz iż ma zadatki by być dobrą aktorką? Bo taki tekst to i od dziecka w piaskownicy można usłyszeć.

Role Amidali i Matyldy były świetne, wręcz wirtuozerskie, a nowe Star Wars jest lepsze od Harrego Pottera. Natomiast słabe scenariusze nie są winą aktorki, więc nie wiem dlaczego o tym piszesz.

Uczeń który udaje nauczyciela zawsze się skompromituje gdyż nie posiada takiej wiedzy. To o tobie.

Irry

Dam sobie rękę uciąć, że nie śpi po nocach bo co chwila dzwonią do niej Tarantino, Spielberg, Burton z Nolanem na czele.