Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Ja naprawde juz nie rozumiem co sie na tym świecie dzieje. Czy wy naprawde macie coś pomieszane w głowach? Te wszystkie bzdury na które niechcący sie natknełam o Radcliffie i Watson są po prostu śmieszne! Ja osobiście za nimi nie przepadam, ale aż sie prosi zeby w koncu skomentowac te wasze wszystkie śmieszne posty... "jestem dziewczyną daniela", "daniel mi odpisal!!!!!!!!!!!", "emma to moja dziewczyna", "emma mi odpisala!!!!!!!!!", "daniel napisal mi po polsku", "daniel napisal mi ze chodzi z natalią", "emma jest idiotką"...
ludzie, opanujcie się! rozumiem, że jesteście fankami Radcliffa albo Watson i bardzo ich lubiecie, ale bez przesady. nie wygadujcie o nich i o sobie (razem z nimi) takich bzdur, bo tylko sie ośmieszacie!
Poza tym ci, który twierdzą że 'kochają' Daniela lub Emme, prędzej mają chyba na ich punkcie obsesje, bo NIE MOŻNA kochać osoby z którą się nigdy nawet słowa nie zamieniło (a nie sądze by któraś/którys z was kiedykolwiek chocby widzial na zywo ktores z nich)! Mogą się wam oni oczywiście podobać, albo możecie być nimi zauroczeni, albo nawet miec obsesje na ich punkcie, ale na pewno nie mozecie ich kochac! Więc radze wam, nie piszcie takich rzeczy, bo to po prostu śmieszy...

_myslicielka_

Mysle że do końca nie masz racji....
Ja nie jestem ani jej fanem ani jego!! Ale mysle że mozna kochać osobe, jak już się obejrzało 3 części, ma się od zawalenia głowy fotek i różnych filmików a tej poctawie mozna rozkochać kogoś w sobie!!!!
Nawet jeśli jest się bardzo daleko od tej osoby!!!

mechme

Uważam, żę masz całkowitą rację! Naprzykład ja zakocham się w jakimś chłopaku, którego nie znam i on np. jest z tego samego miasta to go widuję bardzo rzadko, to to samo jak zakochałabym się np. w Tomie Feltonie, miłość platoniczna.

frank_3

a ja się powtorze- to nie jest miłość! moze sie wam tylko tak wydawac bo to jest podobne uczucie, ale tak naprawde jest to zauroczenie. wydaje wam sie ze kochacie jakąs osobe,a jej nie znacie wiec jak mozecie kochac kogos o kim nie macie zielonego pojecia? Mogloby sie okazac ze prywatnie np. Daniel Radcliffe jest ćpunem, chamem, zboczeńcem i alkoholikiem. i co dalej byście go tak kochaly?? nie sądze...