Zgadzam sie z Sarah. Mam 21 lat i ja takze lubie Emme. Teksty typu 'jest aktorka jednego filmu' to poprostu glupota tych co to pisza. Ma zaledwie 15 lat, wiec wszystko przed nia. Poza tym nie wydaje mi sie zebym byl pedalem, albo cos w tym stylu bo lubie ja za role Hermiony. Takie posty sa doprawdy zalosne.
Osobiscie sadze, ze prowadzenie anty-fanowskich klubow kogokolwiek, bo nie podoba sie komus zchowanie przed kamerami czy rola w jaka dana osoba sie wciela, to oznaka zacofania w rozwoju intelektualnym. Co was obchodzi jak Emma (czy ktokolwiek inny) sie ubiera, maluje, czy zachowuje podczas wywiadow?? Ciekawy jestem jakbyscie wy (ktorzy te brednie piszecie) sie zachowali na jej miejscu. Twierdze takze, ze Emma nawet jesli czsem zachowuje sie glupio i nierozwaznie to MA DO TEGO PRAWO! ONA MA DOPIERO 15 LAT!! Wystarczy spojrzec na niektorych doroslych aktorow. Ci to dopiero zachowuja sie jakby urodzili sie wczoraj a ich mozg to TABULA RASA (biala karta).
Jesli ta debilka 'elle' czy jak jej tam nie zauwazyla, to 15 to najglupszy kres w zyciu czlowieka. Jesli juz przez niego przeszlas to wiesz o czym mowa. Napisalem 'JESLI', bo czytajac twoje posty doszedlem wszakze do kilku wnioskow:
1. TWOJE ZYCIE MUSI BYC DOPRAWDY BARDZO NUDNE, ZALOSNE I PUSTE SKORO POSWIECASZ CZAS I ENERGIE NA PROWADZENIE ANTY-FANOWSKICH BLOGOW.
2. SKORO TWOJA FRUSTRACJA NA PUNKCIE MALEJ WATSON NIE MOZE ZNALESC INNEGO UJSCIA, POZA OBRAZAMI POD JEJ ADRESEM NA FORUM PUBLICZNYM - ZGLOS SIE DO SPECJALISTY.
3. PO TWOICH WYPOWIEDZIACH WIDAC, ZE ALBO JESTES CHOROBLIWIE ZAZDROSNA (co jest najbardziej prawdopodobne). I NIE OBCHODZI MNIE O CO - URODE, SLAWE, KASE czy cokolwiek innego, ALBO MASZ PROBLEMY Z PSYCHIKA BO NORMALNI LUDZIE NIE PISZA O INNYCH TAKICH GLUPOT TYLKO DLATEGO, ZE OBEJRZELI KILKA WYWIADOW I JEDEN FILM (w kilku czesciah).
4. SADZAC PO POZIOMIE TWOICH WYPOWIEDZI MASZ NIE WIECEJ NIZ 7 LAT, ALBO JESTES COFNIETA W ROZWOJU I NIE DOROSLAS PSYCHICZNIE DO SWOJEGO WIEKU.
Dlatego sadze, ze nie wiesz co to WIEK DOJRZEWANIA i jakie glupoty czlowiek popelnia, popelnia i bedzie popelnial majac tyle lat co mala panna Watson.
(NIE UZYWAM POLSKICH ZNAKOW BO SIEDZE W BIRMINGHAM W ANGLII)
pOzDrO 4 ALL
Hmmm. Mam 16 lat, też lubię Emmę. Tekst "aktorka jednego filmu", hmmm co o nim myślę. Na pewno ciężko jej będzie wypromować się na innej produkcji bo Harrego Pottera zna chyba cały świat. A z tym ubieraniem to. Faktycznie ubiera się odważnie, ale chyba przesadza. Myślę, że to nie jej wina. Uważam, że Emma nie wie jak się ma zachować i bierze przykład z innych sławnych aktorek, a prawie każda aktorka się ubiera w sexowne wdzianka. Uważam, że ci anty-fani jej po prostu zazdroszczą bo przecież jest ładna, umie grać(choć Sandra Bullck to nie jest). Więc się czepiają czegokolwiek.
P.S Gdybym był sławny jak Emma co bym zrobił? Hmm Na pewno traktował swoich fanów jak przyjaciół, nie odwaliłoby mi jak innym gwiazdą jak np. Macaulay Culkin czy River Phoenix(szkoda chłopaka naprawdę :((((( ). Gdybym dostał taką szanse na pewno bym jej nie zmarnował w taki sposób. A na miejscu Emmy to nie wiem jakbym się zachował bo jestem chłopakiem :P.
Źle napisałem :P. Nie jestem pewien jakbym się zachował na jej miejscu, bo jestem chłopakiem. Ale pewnie jak ona, chociaż nigdy nic nie wiadomo, ale umalowany bym był, jakieś ciuszki też by się włożyło :].
I O TO WLASNIE CHODZI!!! MALA WATSON ZASMAKOWALA TROCHE SLAWY I BIERZE SOBIE ZA WZORCE DOROSLE AKTORKI! BO NIBY KOGO MA BRAC ZA PRZYKLAD? MISIA YOGI??
DAJE GLOWE, ZE TE IDIOTKI KTORE WYPISUJA TE WSZYSTKIE BREDNIE NA JEJ TEMAT, CHETNIE ZAJELYBY JEJ MIEJSCE. ZAROWNO NA PLANIE JAK I W KREACJACH.
POZOSTAJE MI TYLKO ZYCZYC elle (TAKI CHYBA MA NICK) DWOCH RZECZY. ZYCZE CI:
1. ZEBYS DOWIEDZIALA SIE CO TO JEST MOZG.
2. ZEBYS ZACZELA Z NIEGO KORZYSTAC W ODPOWIEDNI SPOSOB (ZACZNIJ MYSLECI PRZESTAN OBRAZAC LUDZI, O KTORYCH CHARAKTERZE, SPOSOBIE BYCIA I WARUNKACH ZYCIA I WYCHOWANIA NIE MASZ BLADEGO POJECIA).
POZDRAWIAM
Wiecie co? To wyłacznie kwestia gustu. Ale trzeba przyznać, że to ona ma najwięcej antyfanów ze wszystkich aktorek. Je Emmie mówie nie i kłótnie o gusty sa bez sensu, bo i tak żadna ze stron zdania nie zmieni...
ja jej szczerze nie lubie(jako jednej z nielicznych) jest taka zapatrzona w siebie...Widze to po jej wypowiedziach i nie zmienie zdania;/
Ludzie - ona nawet nie miała czasu na normalne "nastoleństwo" (że tak to napiszę :p). Nie wie jak to jest być zwykłą nastolatką i nie dziwię się jej zachowaniu. I zgadzam się - jakbym była sławna na pewno tuszowałabym braki na twarzyczce i poużywała jakichś kosmetyków (chociaż nawet zwykłe nastolatki w jej wieku mają tapetę na twarzy) i ubierała się w modne ciuchy (bo miałabym kaske :p).