uważam że emma watson jest beznadziejna. Zero dobrej gry aktorskiej
każda inna nastolatka mogła by ją zastąpic tak samo z harrym.... ron może byc
a dalczego ty tak wszytskich aktorow z harrego pottera krytykujesz?? a ja ci teraz powiem ze to nicol kidman jest beznadzijena a nie ona
ci co uważają że Emma Watson niepasuje do roli Hermiony Granger są totalnymi matołami którzy sie nieznają...pozdrawiam tych którzy ją lubią...nara
z tego co zauwazylam to ty tak piszesz do kazdego aktora, ktory gral w "Harrym Potterze" Nie znasz sie i tyle nara ziomku
Ja uważam że Emma Watson jest najlepsza z młodzieżowej obsady Harrego Pottera , z filmu na film coraz lepsza ale beznadziejnego Radcliffa mogliby zmienić.
zgadzam sie z toba ze emma nie umie grać :P.a ci co jej tak bronią i mówią że umie to ci co sie w niej zabujali i chodzi im o wygląd a nie talent :P
zgadzam sie z toba ze emma nie umie grać :P.a ci co jej tak bronią i mówią że umie to ci co sie w niej zabujali i chodzi im o wygląd a nie talent :P
Współczuje tym co sie w niej podkochuja bo to jest wredna małpa!!!!!!!!!!!!! Idiotka!!! jakbym ją spotkał to bym ja zwyzywał i tyle. A do obsady HP chyba ja w ciemno wybierali, albo jej starzy dali łapówke. Pozdro. wszyscy anty fani E.W.
No ja chyba jednak mysle ze to łapowka albo znajomości tak samo jak radcliffe dostal sie bo agent co prowadzil casting na pottera byl przyjacielem jego ojca i jak tu mowic o sprawiedliwosci...
Ale dla mnie Radcliffe jest OK. Nawet pasuje do tej roli tak samo jak Grint do postaci Rona czy Felton. Ale ona nie pasuje tutaj wogole. zarozumiala smarkula i tyle. woda sodowa jej do łba uderzyła i tyle. nie zrobi kaiery. Bo Daniel juz zagral w filmie innym a ona???? tylko w HP.
No też wlasnie ja to samo kiedys powiedzialam mojej kumpeli, o tym doświadczeniu na scenie, lapowa pewna. Co do Radcliffa to niech se tam będzie tym Harrym nic specjalnie do niego nie mam oprocz tego "dziwnego zbiegu okoliczności". POZDR.
to prawda ze daniel dostal sie do filmu po znajomości. a kiedys w gazetach były teksty w stylu-poszedłem do teatru i go zobaczyłem!ach te oczy! odrazu wiedziałem ze nadaje sie do tej roli...
Dzięki, ja jej nienawidzę!!! Jest dziwką i tyle!!! Ja bym jej nie wyzwała, tylko bym jej mordę obiła!!!
emma jest beznadziejna. tragiczna , nie magę na nią patrzeć jak oglądam harrego to zasłaniam ja kartka, bo nie chcę jej widzieć!!