"czytajcie i pękajcie ze smiechu" :D
http://www.hp.imro.pl/hogsmeade/readarticle.php?article_id=386 [www.hp.imro.pl/hogsmead...]
Prawdę mówiąc, to nie bardzo wierzę w ten wywiad, bo musiałabym mieć go na filmie, by przekonać się co do słów Emmy. W gruncie rzeczy mówiła prawdę o antyfanach, to, jak ją wybrano, można znieść (choć dyskutowałabym o jej talencie - kogoś przecież wybrać musieli), ale zdziwiło mnie, jak siebie opisała. Same zalety! Przecież aż taka idealna być nie może. Ja opisując siebie, dodałabym: lenistwo, łakomstwo i niecierpliwość :).
Ale ja mówię, nie jestem pewna co do prawdziwości tegoż wywiadu.
nie wiem czy on jest na 100% prawdziwy-na stronce było napisane, że ten wywiad zamieszczony jest na wielu różnych stronach. Ale jeżeli jest prawdziwy to... lepiej nie mówić.
A najlepsze jest to, że ona w cechach charakteru wymienia: "ładna i wysportowana"...
nie chce mi się wierzyć że Emma udzieliła takiego wywiadu. Nikt normalny (a zakładam że Emma jest normalna) nie nie powiedział by zdania "Ale to chyba logiczne, że jednak jestem od nich lepsza pod wieloma względami, prawda? To ja się dostałam, a nie one. Prawda w oczy kole...", jest tam jeszcze wiele zdań których Emma napewno by nie powiedziała, ba nikt by takich słów nie wypowiedział w wywiadzie.
"nie wiem czy on jest na 100% prawdziwy-na stronce było napisane, że ten wywiad zamieszczony jest na wielu różnych stronach."
Tak się składa, że tylko na polskich:] Przecież to OCZYWISTE, źe ten wywiad jest zmyślony...
mozliwe-dodałam go w formie ciekawostki. A tak poza tym, to emma NIE jest normalna- bo kto normalny wiesza na drzwiach swojego pokoju napisy "uwaga! kociak w środku"...
Normalny wywiad. Nierozumiem co ona źle powiedziała?? Z czego tu się śmiać że dziewczyna wie czego wżyciu chce żę ma ambicie i się ceni????
A że jest lebsza to logiczna skoro ją wybrali a czy ma talent?? To jest film dla dzieciaków i im się podoba a to jet najważniejsze od żadnego dzieciaka z tego filmu nie jest gorsza a jak słabo gra to się poduczy. U nas ludzie szkoły aktorskie kączą i nie umią grać. Fakt faktem tacy ludzie cos osiagaja co się cenią a nie tacy byź był na jej miejscu to by nie było ci do śmiechu jak stado kretynów by za tobą latało.
Brawo!!! Świetnie się wypowiadasz. Zastanawiam się jaka nauczycielka uczyła Cię takiego "języka polskiego"? A może to jest jakiś zapis fonetyczny? Naprawdę, gdyby zobaczył to profesor Miodek, to by dostał zawału. Totalna ignorancja bije z twojej wypowiedzi (mówię o pisowni, bo o treści nawet się nie będę wypowiadał). "szkoły aktorskie kączą i nie umią grać", "byź był", "jest lebsza"- zastanawiam się, czy można się z tego smiać, czy raczej należy płakać? Pozdrawiam:)
Nie nie jestem "polonistką", bo jestem mężczyzną i co najwyżej mógłbym być "polonistą". Nie jestem znawcą języka polskiego, ale przynajmniej się staram nie kaleczyć go. Czepiasz się mnie, a bronisz kretyna, który pisze "na odpierdol"? Zastanów się trochę dziewczyno.
to nie są prawdziwe odpowiedzi Emmy. w POPCORNIE był ten sam wywiad, tylko jej odpowiedzi się różniły, nie wychwalała się tak. Ktoś najwidoczniej chciał Waston ośmieszyć, jakiś ANTY-FAN, albo ktoś kto jej poprostu nie libi .. i tyle
jak już coś to chyba "polonistą" :D
No nawet jeżeli ten wywiad jest zmyślony, to oznacza, że emma w jakiś sposób sobie na niego zasłużyła. Gdyby ona nie była tak zadufana i nie zachowywała się w taki sposób, to nikt by nie uwierzył, żeten wywiad jest prawdziwy!
Powiem tak: jeżeli ktoś by mi powiedział, że to jest wywiad z anną popplewell (grała zuzannę w "narni") to bym nie uwierzyła-z braku podstaw. a skoro emma się tak zachowuje, to nie dziwota, żed powstają takie wywiady.
"Emma nie jest gorsza od żadnego dzieciaka z tego filmu"? O czym Ty mówisz. Z całej "wielkiej tróji" ona gra najgorzej a najlepszy zdecydowanie jest Rupert Grint-Ron. Nie mam racji? Lubię Harry'ego Pottera, nie wiem, czy wywiad był zmyslony czy prawdziwy ale ja oceniam grę, a nie charakter aktora.
'TALENT! Gdybym nie była mądra i inteligentna to przecież bym się nie dostała, prawda?' - to mnie rozwaliło. przez co nie wierze w prawdziwość tego wywiadu.
nie wieże w prawdziwosc tego wywiadu. Widac ze ktos go zmyślił. Czytalam parę wywiadów z Emmą, w których (co mnie zdziwiło) mówila całkiem mądre rzeczy...
Pewnie ten wywiad zmyślony, ale w tak inteligentnych gazetach jak np: "POPCORN" czy "BRAVO" też wywiady są wyssane z palca... a zreszta!;P