ja jej tam nie lubie...! chociaz wszyscy mi mowią że jestem strasznie do niej podobna jakos mnie to nie cieszy
Zgadzam się z ewa46k, tylko zaśmiecasz forum. Może i jesteś podobna do Emmy, ale to nie powód by pisać tutaj takie głupoty. Jak tak bardzo chcesz sie pochwalić to pokaż swoje zdjęcie, wtedy fani Emmy je ocenią. pzdr :)
zgadzam sie z herma i ewa46k nie wiem poco zasmiecasz forum... :/:/...
wlasnie pokaz zdjecie, bo kazda dziewczyna moze napisac, ze jest podobna do emmy watson,a to ze jestes do niej podobna nie oznacza wcale ze musisz sie do niej rzucac, i moglabys napisac jakies godne uwagi argumenty uzasadniajace swoja jakze prymitywna wypowiedz o EW, a tak wogole JESLI naprawde jestes do niej podobna to musisz miec powodzenie u chlopakow...:p POZDRO!!!!!!!!
A ja powiem przekornie : to wy zaśmiecacie forum, mówiąc, że ona zaśmieca forum. Bo ona ma coś do powiedzenia, konkretnego, a wy nie... Ale... I ja je teraz zaśmiecam :).
Was to obchodzi!Skoro odpisujecie na jej temat......A właściwie Monty ma rację,to WY zaśmiecacie forum:-P
nie po pierwsze! zaśmiecanie forum to jest temat na głównym forum czyli na stronie o to mi chodziło z zaśmiecaniem! a na juz konkretnym temacie to możecie pisać do woli...! <hahaha> a teraz w sumie dobry temat powstał kto bardzoej zaśmieca forum... spox. zuzanka-19 czy nie mogłaś napisać tego w jakimś temacie tylko główny temat "rąbać". prosze was dajcie sobie spokój z takimi wypowiedziami bo to sie nudne robi.. lepiej jakis ciekawey temat załużcie. tylko nie w stylu o mam brązowe włosy jestem podobna do Emmy! niech całyś świat sie o tym dowie żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj ludzie ludzie... co sie teraz dzieje z tą młodzieżą??:P:P;P
ps. przepraszam jesli za ostro pisze ale nie mam juz siły odp. na takie brdury! a Wy fani?
Hehe. Znowu przekornie : odpisując na wątek, sprawiacie, że utrzymuje się on na `szczycie wątkowym` strony Emmy. I forum jest zaśmiecone. Gdyby nikt nie odpisywał, wątek szybko spadłby poniżej tej szóstki czy siódemki które są wyświetlane na stronie głównej. I forum nie byłoby zaśmiecone, bo mało kto zagląda na wątki które właśnie spadły poniżej tej siódemki...
Reasumując : sami jesteśmy w stanie posprzątać forum...
(oczywiście, traktujmy to jako żart :P)
wiecie co? to sie już robie bardzo smiesze i bardzo dobre spostrzeżenia co do naszego obenie najważniejszego tematu jakim jest "zasmiecanie" forym;]:];] a i chciałabym abyś (zuzanka-19) w jakis sposub pokazała swoje zdjęcia;) licze na odp. na FORUM!! ;P;P;P:P
ps. pozdro dla Monty
Zuzanka-19: Masz 19 lat? Bo chyba to wynika z twojego loginu... Czytałam twój wpis na forum Keiry Knieghtley... - no coz, jesli faktycznie masz 19 lat to troche wspołczuję, bo Twoje wpisy wyglądają na komentarze 13-latki (nie obrazając trzynastolatek:)
Bardzo proszę abyś chociaż trochę wniosła na forum, jakąś refleksje, przemyślenia, informacje, nowinki... cokolwiek, a nie - takie gowno! ;/
Hehe :D. Ja wole odpisywać na takie kiepskie tematy, niech ludzie sie dowiedzą do jakiego poziomu można sie znizyć. I co do tego zaśmieciania forum, to tak jak już ewa46k napisała, my tego nie robimy :P, tylko ten kto pisze jakieś beznadziejne tematy. :) Pzdr :*
hehehe;P masz racje Herma ;) ;) my fani nie zaśmiecamy forum;P;P;P <hahaha> ostro;P pozdro dla prawdziwych fanów;D
zgadzam sie z Wami dziewczyny tzn z herma i ewa46k my nigdy niezasmiecamy forum:D:D bo robia to antyfani:P:P pozdrowka:):):)
Dann jesteś niesamowity;)hehe... Herma też;) My możemy pisać do oporu;);) a zuzanka sie nie odzywa chyba "speiała" sie;)
Ecch... Jesteście niereformowalni :P
Swoją drogą, to zdumiewające, jak szybko przybywa wpisów w antyfanowskich wątkach...
no wlasnie!! nasz Trojka rzadzi ;):):);D (Herma;), ewa46k,i ja;))oby tak dalej dziewczyny;):)odechce im sie czepiac Naszych idoli(zwlaszcza Emmy Watson;):):))pozdrowka ;)
hm...teraz chyba kolei na mnie zeby coś napisać;P sama nie iwem co??? ;) chyba wszystko zostało już napisane;) Musimy sie dalej trzymać razemi szybko "gasić" anty... Emmy;);) heheh to zarcik mały;];] pozdro. dla WSzStkIcH ;D