Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 021 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

ja jej tam nie lubie...! chociaz wszyscy mi mowią że jestem strasznie do niej podobna jakos mnie to nie cieszy

zuzanka_19

kolejny beznadziejny komentarz... brr... i po co zaśmiecacie forum!!!???

zuzanka_19

Ja też jej nie lubię i,dzięki Bogu nie jestem do niej podobna:-)

zuzanka_19

Zgadzam się z ewa46k, tylko zaśmiecasz forum. Może i jesteś podobna do Emmy, ale to nie powód by pisać tutaj takie głupoty. Jak tak bardzo chcesz sie pochwalić to pokaż swoje zdjęcie, wtedy fani Emmy je ocenią. pzdr :)

Herma

zgadzam sie z herma i ewa46k nie wiem poco zasmiecasz forum... :/:/...
wlasnie pokaz zdjecie, bo kazda dziewczyna moze napisac, ze jest podobna do emmy watson,a to ze jestes do niej podobna nie oznacza wcale ze musisz sie do niej rzucac, i moglabys napisac jakies godne uwagi argumenty uzasadniajace swoja jakze prymitywna wypowiedz o EW, a tak wogole JESLI naprawde jestes do niej podobna to musisz miec powodzenie u chlopakow...:p POZDRO!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Dann

A ja powiem przekornie : to wy zaśmiecacie forum, mówiąc, że ona zaśmieca forum. Bo ona ma coś do powiedzenia, konkretnego, a wy nie... Ale... I ja je teraz zaśmiecam :).

zuzanka_19

No ale kogo to obchodzi że ona jest podobna do Emmy ? :/

zuzanka_19

tzn. zuzanka-19 jest podobna do Emmy :P

zuzanka_19

Kurcze, to miało wyglądać tak : No ale kogo to obchodzi że zuzanka-19 jest podobna do Emmy ? :/ .

Herma

Was to obchodzi!Skoro odpisujecie na jej temat......A właściwie Monty ma rację,to WY zaśmiecacie forum:-P

zuzanka_19

Ha! Ty też :P

zuzanka_19

nie po pierwsze! zaśmiecanie forum to jest temat na głównym forum czyli na stronie o to mi chodziło z zaśmiecaniem! a na juz konkretnym temacie to możecie pisać do woli...! <hahaha> a teraz w sumie dobry temat powstał kto bardzoej zaśmieca forum... spox. zuzanka-19 czy nie mogłaś napisać tego w jakimś temacie tylko główny temat "rąbać". prosze was dajcie sobie spokój z takimi wypowiedziami bo to sie nudne robi.. lepiej jakis ciekawey temat załużcie. tylko nie w stylu o mam brązowe włosy jestem podobna do Emmy! niech całyś świat sie o tym dowie żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj ludzie ludzie... co sie teraz dzieje z tą młodzieżą??:P:P;P
ps. przepraszam jesli za ostro pisze ale nie mam juz siły odp. na takie brdury! a Wy fani?

użytkownik usunięty
ewa46k

Hehe. Znowu przekornie : odpisując na wątek, sprawiacie, że utrzymuje się on na `szczycie wątkowym` strony Emmy. I forum jest zaśmiecone. Gdyby nikt nie odpisywał, wątek szybko spadłby poniżej tej szóstki czy siódemki które są wyświetlane na stronie głównej. I forum nie byłoby zaśmiecone, bo mało kto zagląda na wątki które właśnie spadły poniżej tej siódemki...
Reasumując : sami jesteśmy w stanie posprzątać forum...

(oczywiście, traktujmy to jako żart :P)

zuzanka_19

wiecie co? to sie już robie bardzo smiesze i bardzo dobre spostrzeżenia co do naszego obenie najważniejszego tematu jakim jest "zasmiecanie" forym;]:];] a i chciałabym abyś (zuzanka-19) w jakis sposub pokazała swoje zdjęcia;) licze na odp. na FORUM!! ;P;P;P:P

ps. pozdro dla Monty

zuzanka_19

Zuzanka-19: Masz 19 lat? Bo chyba to wynika z twojego loginu... Czytałam twój wpis na forum Keiry Knieghtley... - no coz, jesli faktycznie masz 19 lat to troche wspołczuję, bo Twoje wpisy wyglądają na komentarze 13-latki (nie obrazając trzynastolatek:)
Bardzo proszę abyś chociaż trochę wniosła na forum, jakąś refleksje, przemyślenia, informacje, nowinki... cokolwiek, a nie - takie gowno! ;/

zuzanka_19

Hehe :D. Ja wole odpisywać na takie kiepskie tematy, niech ludzie sie dowiedzą do jakiego poziomu można sie znizyć. I co do tego zaśmieciania forum, to tak jak już ewa46k napisała, my tego nie robimy :P, tylko ten kto pisze jakieś beznadziejne tematy. :) Pzdr :*

zuzanka_19

hehehe;P masz racje Herma ;) ;) my fani nie zaśmiecamy forum;P;P;P <hahaha> ostro;P pozdro dla prawdziwych fanów;D

ewa46k

zgadzam sie z Wami dziewczyny tzn z herma i ewa46k my nigdy niezasmiecamy forum:D:D bo robia to antyfani:P:P pozdrowka:):):)

zuzanka_19

Dann jesteś niesamowity;)hehe... Herma też;) My możemy pisać do oporu;);) a zuzanka sie nie odzywa chyba "speiała" sie;)

użytkownik usunięty
ewa46k

Ecch... Jesteście niereformowalni :P

Swoją drogą, to zdumiewające, jak szybko przybywa wpisów w antyfanowskich wątkach...

zuzanka_19

Wszyscy fani Emmy są niesamowici :D, ale MY i tak rządzimy (ewa46k, Dann i ja ) hehe :D.

Herma

no wlasnie!! nasz Trojka rzadzi ;):):);D (Herma;), ewa46k,i ja;))oby tak dalej dziewczyny;):)odechce im sie czepiac Naszych idoli(zwlaszcza Emmy Watson;):):))pozdrowka ;)

Dann

hm...teraz chyba kolei na mnie zeby coś napisać;P sama nie iwem co??? ;) chyba wszystko zostało już napisane;) Musimy sie dalej trzymać razemi szybko "gasić" anty... Emmy;);) heheh to zarcik mały;];] pozdro. dla WSzStkIcH ;D

zuzanka_19

hehe :), mi też się skonczyła wena twórcza :P

Herma

Dann napisałbyś coś;P;P ;];] (15 znaków)

zuzanka_19

No właśnie Dann, pajacu :D

Herma

oj Herma zabongu(czy jak to sie pisze:P)hm...niewiem co pisac:P:P brak weny tworczej;):)ale...hehe oj zuzanka-19 naprawde speniala;D, wiec chyba jej sie przysnilo, ze jest podobna do EW, myslala, ze zrobi na Nas wielkie wrazenie, ale niestety...:P:p wystraszyla sie ;p;p;p pozdro ;)