Enrique IglesiasI

Enrique Miguel Iglesias Preysler

6,5
551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Enrique Iglesias

Mam takie pytanie ! Czy Enrique Iglesias jest mężem Anny Kurnikovej ?

olcia_xoxo

był jej mężem ale wzieli rozwód chodź oficjalnie nigdy nie potwierdzono że byli małożeństwem tak czy siak już nie są razem:)powodem było to że anna chciała mieć dziecko a enrique nie był przygotowany do ojcostwa:) ot,i cała tajemnica:)

Eva_Longoria_3

ludzie, po co piszecie bzudry, skoro nic nie wiecie o danej sprawie? czy naprawde wierzycie w durne plotki? Enrique nigdy nie byl mezem, ojcem, ani babcia. Sa szczesliwa para od ponad 5 lat i tyle. Swistek im do szczescia nigdy nie byl potrzebny.

laq

No właśnie, nic nie wiemy na ten temat bo media pokazały nam już jego 100 rozwodów, 100 powrotów i niedługo powiedzą że trzy lata temu urodziły mu się bliźniaki =/ ... Enrique nic nie mówił na ten temat więc dajcie spokój :/ ...

DulceAmarga

wiec nic nie wiadomo w tej sprawie tak?

użytkownik usunięty
Jessie_4

Z tego co wiem, to oni nigdy małżeństwem nie byli.
Enrique faktycznie kiedyś powiedział jakiemuś dziennikarzowi, że wziął rozwód z Anną, później wytłumaczył jednak, ze był to tylko żart, a on nigdy żonaty nie był.

Jessie_4

Jessie, czytaj proszę ze zrozumieniem. Napisałem, że nigdy nie było ślubu.

olcia_xoxo

Mam nadzieje że ze sobą zerwą. Kurnikowa mnie denerwuje!!!!!!
Wogle nie wzieli ślubu od tego trza zacząć.

dobrella

ja czytalam jego wywiad na interii i tam pisalo, ze Enrique i Anna brali slub 5 razy. ona byla w ciazy 15 razy, a rozzstan juz nie zdolal wyliczyc...

olcia_xoxo

ello:)
Enrique jest meże Anny
bo pisało ze wieli rozwód ale potem sie przyznali ze Enrique zartował

użytkownik usunięty
olcia_xoxo

Nie nie jest jej mężem. wystarczy czytac wywiady...
Nigdy nie był, raz zażartował że wziął z nią rozwod, ale przyznał potem że żadnego ślubu nie było, i jeszcze długo nie bedzie

Nie zażartował. Media to wymyśliły - sam Enrique mówił o tym w wywiadzie.

laq

Ludzie o czym Wy w ogóle gadacie?!?! Przecież wiadomka jest od dawna, że Iglesias jest gejem, a ten cały związek z Anną jest tylko na pokaz!!! Tyle!!!

Pozdrawiam Serdecznie...

nie_ma_mnie_2

Fiołas lecz sie...
Iglesias nigdy nie był jej mężem, są poprostu parą :)

KOKAINA_2

@Koka - robię to od dawien-dawna!;-) Mój psychiatra kazał mi być miłym dla otoczenia, więc powiem Ci tylko, abyś poprawiła błędy, przeprosiła wszystkich i wyszła stąd;-) Tyle!!!;-))

Do Siego Roku;-))

nie_ma_mnie_2

Fiołas, myślę że twój stary jest gejem. Twoja "stara" też. Wykorzystują cię i leczysz kompleksy na forum, nieładnie. Do siego roku.

laq

Kochani powiedzcie mi skąd ten chory psychicznie czubek wylazł? Z jakiej czeluści, czy skąd? Przecież ja nie będę deliberowal z jakimś prymitywnym indyviduum z pieprwszej-lepszej łapanki!!! Zjeżdzaj śmieciu...!

nie_ma_mnie_2

"Przecież ja nie będę deliberowal z jakimś prymitywnym indyviduum z pieprwszej-lepszej łapanki!!"

To co właśnie robisz, idioto? A teraz zamknij już swoją głupią mordę. No chyba, że chcesz zaprzeczyć sam sobie - co u idiotów często spotykane.

laq

Kolejna rządna zemsty elokwentna riposta... pomiota z rynsztoka znanego alekow4, murdi, kylo_masters, tutaj jako LAQ!!! Szkoda mi na ciebie prądu i mego cennego atramentu - tak, więc.....spadaj gnoju!