Doprawdy nie wiem czemu ma taką niską średnią? jako aktor to nie można go ocenić bo gościnnie wystąpił w jednym filmie? ale jako muzyk jest genialny. I za to właśnie go cenie. Nie jako aktora lecz jako muzyka. Fenomenalne utwory zapadające mi głęboko w pamięć. Zresztą mam słabość do hiszpańskich piosenek. Iglesiasa bardzo cenie i obecnie jest moim ulubionym piosenkarzem.
no ale niestety na Filmwebie ocenia sie za umiejętności aktorskie:/
A jak sama napisałaś Enrique nie jest aktorem wiec nie imponuje tez aktorskim talentem.
Tak, ale w takim razie nie powinno go być tutaj, albo powinno sie ocenić to co można ocenić czyli umiejjętnosci wokalne, ktore posiada. Natomiast jako aktora go ocenić nie można. Po co oceniać u kogoś umiejętności naprawiania magnetowidu skoro sprzedaje fajki w kiosku, skoro nie można tego ocenić?? Na tej samej zasadzie to jest.
Wybacz za "ona";)
Wracając do tematu, na muzycznej stronie nie ocenia sie aktorów którzy kiedyś w jakimś filmie śpiewali za to jak grają ale za to ja śpiewają.
Na stronie takiej jak ta ocenia sie filmy i aktorów.
No ja wiem o tym... ale dlaczego wieć Iglesias ma średnią 5,xxx a taki Ricky Martin ma ponad 8?? Jeden jak i drugi talentem aktorskim nie grzeszą, zwłaszcza, że ten drugi. A pomijając talent aktorski to wokalistą Iglesias jest lepszy niż Martin.
Pozdrawiam
No to juz jest wola gustu, Ty wolisz Iglesiasa inni Matrina.
Ja osobiście też wole Iglesiasa, ale wiesz pewnie ze ta średnia u Martina jest dziełem zauroczonuch jego osobą nastolatek:D
Pozdrawiam
Ha!!! No jak wystąpił tylko gościnnie w jednym filmie. A niepamiętacie roli Mariachiego w drugiej częście Desperado?? No chłopaki bez przesady :p, w sumie to ja nielubię dawania tych wszystkich piosenkarzy raperów i innych artystów nie związanych z kinem ale ostatecznie aż tak mi nie przeszkadza. Muzykę ma wporządku bo lubię latynoski styl na latynowskie aktorki mogę patrzeć godzinami:D:D:D