Eric Bana

Eric Banadinović

8,0
24 328 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eric Bana

On jest jednym z najlepszych aktorow jacy istnieja...w Troi (bylam juz w kinie dwa razy) byl niesamowity...szkoda ze umarl...w sumie to najbardziej bylo mi szkoda jego,Achillesa,bo Pitt tez zagral bardzo fajnie,Bryzeidy i Andromachy bo zabili im chlopakow...szkoda ze Paryś i Helga nie umarli bo byli beznadziejni...:)...ale mysle ze Ericowi bez dwoch zdan nalezy sie Oskar...;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
darling

Zgadzam się z Tobą w zupełności.Eric Bana w tej roli był uosobieniem prawdziwego mężczyzny i bohatera dla wielu kobiet:))))

użytkownik usunięty
darling

Heh, zgadzam się z Wami. Parys i Helena wywołali tą wojne to dlaczego oni nie zgnieli?? No ale Eric swietnie zagrał ;D Tez bylam dwa razy w kinie i strasznie mi sie podoba film i wszystko! :D

użytkownik usunięty

Super facet, super sktor, a w dodatku cudnie wygląda

darling

Zgadzam sie z Toba ! Eric Bana strasznie utalentowany ^^ Widzialyscie go moze w filmie "Chopper" ? XD Swietnie tam gral ^.^
Jestem pewna ze kiedys dostanie Oskar :) A co doTroi..Mi tez bylo szkoda Achillesa T_T Brad tak fajnie zagral ta role..
A Helge na stos ! ;P

darling

oo tak...na stos na stos...hihihi...i parysia tez...bo byl beznadziejny...i zabil achillesa...heh ;P

darling

Nie wiem..Parysa raczej lubie XD Jest taki slodki i smieszny XD

Dark_Elve

No...ja za nim raczej nie przepadam...ale Erica na prezydenta...;)))))

darling

oskar mu sie nalezy w 100%...a nawet jesli nie teraz to i tak napewno kiedys go dostanie...:)