Erik KingI

7,3
1 903 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Erik King

Uwielbiam jego gre w dexterze, bardzo tez lubie jego postac.Mam sentyment do tego typu postaci, ktore "czują" co sie dzieje (przyklad: Bradley Bellick).

użytkownik usunięty
Bobey

a mnie on strasznie denerwuje. juz samym wygladem. caly czas przechyla glowe na bok a jego klata i brzuch wygladaja jakby nie mogl wypuscic powietrza. a do tego dziwnie uklada usta. wypycha je i tak okropnie wygladaja. role w dexterze ma swietna i swietnie gra ale ten jego wyglad... :/ tylko to mnie dobija

Oj widzę że chciałbyś być taki przypakowany jak on...

użytkownik usunięty
knight_rider

no to cie rozczaruje :P nie nie chciaŁAbym byc taka przypakowana :P

użytkownik usunięty

Postać, którą grał w "Dexterze" to absolutny fenomen - bardzo wkurzał , ale robił to w pozytywny sposób. Naprawdę jedna z najważniejszych postaci tego serialu.

Bobey

Tak! On jest świetny! Choć w 1 sezonie nie za bardzo go lubiłam, to pod koniec drugiego sezonu wręcz pokochałam jego postać! Nie będe zdradzać szczegółów, bo może ktoś nie oglądał drugiego sezonu, ale naprawde koleś zrobił na mnie wrażenie!!

Moniia

genialna rola w Dexterze... Początkowo strasznie mnie wkurzał swoimi zachowaniem... Wprost genialnie jednak grał konflikt z Dexterem... na kilometr było widać, że chłopaki się nie cierpią... Ale w drugim sezonie... No cóż chyba jak większość... Bardzo polubiłem Doakes`a... Tylko ta glupi pinda brytyjka go wysadzila... Idealnie zagrana rola... W trzeciej serii *bo teraz przez nia przechodze) brakuje jego postaci, albo chociaz jakiejs podobnej. Coz trudno... Poza nim polubilem bardzo Batiste :) Jakos mam taki sentyment do niego ;)

Bobey

Mam to samo. Do samego końca ślepo się łudziłem, że to nie jego zwłoki są w tej rzece. Tak jak wspomnieliście, pierwszy sezon jego nie był zły, ale drugi była akcja. Świetnie odegrana rola.

Bobey

Aktor taki sobie , w Dexterze nie pokazuję nic nadzwyczajnego , przeciętniak.

Lecho1523

Chociaż może nie taki przeciętniak :D zmieniłem zdanie ale nie uważam go za jakiegoś wybitnego aktora a rola w Dexterze fajna

Bobey

od pierwszego odcinka "...Ty mnie K*** przerazasz!" polubilam ta postac! Jest swietny! Szczegolnie jak sie wkurza!

Bobey

widzę, że mamy w większości podobne odczucia i spostrzeżenia co do jego roli w Dexterze.
Serial "Dexter" ma wielu aktorów wzbudzających sympatię (np. tytułowy Dexter, Batista, Doakes). W 2. sezonie Doakes był po prostu znakomity. Jego konflikt z Dexterem i to przeczucie były świetne. On miał to "coś" w sobie, co było podobne do Dextera. Żałowałem, że zginął.

użytkownik usunięty
deader

Tez bardzo lubilam te postac !
Ciekawe jest ze wlasnie Doakes - taki typowy glina i miesniak jako jedyny mial trafne przeczucia ze Dexter cos ukrywa i cos jest z nim nie tak :)

no właśnie nie był typowym gliną
w przeszłości był żołnierzem jednostek specjalnych - zabijał w imię swojego kraju
Dexter nawet mówił, że są podobni - obydwaj byli zabójcami

deader

kurde, denerwuje mnie jego "dziubkowaty" wyraz twarzy
tak składa te usta, że ma minę jak te hot13 robiące sobie zdjęcia do lusterka...

gabiszu

hehe, dokładnie, nawet zacząłem na niego mówić dziubek :)

Bobey

Popieram już od pierwszego go polubiłem, po prostu koleś wymiata, do 4 sezonu wciąż miałem nadzieje na jakiś zaskakujący jego powrót. Szkoda, że tak krótko w Dexterze grał.

Davidosss

zgadzam się z przedmówcami, postać sierżanta Doakes'a była niepowtarzalna.

użytkownik usunięty
KaRoliusz

Fajnie, że wyjaśnili czemu Doakes przyczepił się Dexa, nie pomyślałbym, że on sam się zdradził, tylko, że James miał super instynkt, czyli to umniejsza Doakesowi, co innego wyczuć idealnego bezbłędnego mordercę.