Erika Sawajiri

7,3
205 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Erika Sawajiri

Erika jest prześliczna i niesamowicie utalentowana ale wyczytałam z kilku źródeł, że jest strasznie arogancka, nieuprzejma i cierpi na tzw. "syndrom primadonny" =( Również trochę podejrzanie wygląda jej małżeństwo z (powiedzmy sobie szczerze: nieatrakcyjnym) Tsuyoshim Takashiro, starszym od niej o ponad 20 lat. Co prawda w prawdziwej miłości wiek nie ma znaczenia, ale mam dziwne wrażenie, że ona zwyczajnie poleciała na kasę (wyczytałam, że w trakcie rozwodu mogłaby dostać całkiem niezłą sumkę xD). Mimo wszystko Erika dalej pozostanie jedną z moich ulubionych aktorek mimo to co wyrabia w życiu prywatnym x]

Pixycherry

I tutaj sie zastanawiam ile w tym prawdy... a juz najbardziej człeka szlag trafia ze ogladajac dramy z nia widze ze potencjał to ona ma olbrzymi jesli chodzi o gre na ekranie i nie chce dopuszczac mysli ze wiekszosc z tych rzeczy to tylko kasa dla niej :/
Nowe uderzenie juz w lutym 2012 po ponad 4 latach przerwy, zobacze moze wroci na top po tych zawirowaniach.

azumichan

Myślałem że nie żyje, dobrze będzie ją znowu na ekranie zobaczyć, nie mogę się doczekać.