jedna nielicznych kobiet która rzeczywiście wymaga operacji plastycznej, i nie cycków czy tyłka, ale twarzy, poprostu jest okropna, jeszcze jak była mlodsza to jako tako no się patrzyło na nią ale teraz jest poprostu z twarzy jakby zabiedzona chora albo po narkotykach, ta twarz nie trzyma się czaszki tylko żyje własnym życiem
schemat myslenia jak u małorolnego chłopa. komuś sie nie podoba ta idolka gimbazy, to musi byc pedałem. twoj stary to musiał mieć ciekawy pogląd na świat xD
Lubię kobiety które są bi a co do Evy Green to faktycznie nie jest może jakaś wybitnie piękna ale żeby odrazu brzydka...
Też nie rozumiem podniety Evą Green. Nie zachwyca urodą, oryginalna jest to fakt ale żeby zaraz mówić, że jest piękna to gruba przesada. Co do Natalie uważam, że jest przereklamowana. Mam nieodparte wrażenie, że jest "typem urody, który ginie w tłumie".
Konstanty na mój gust twój gust jest wypaczony. Eva Green jest zaliczana do najpiękniejszych kobiet świata a ty o niej, że paskuda? No to w takim razie w twoim guście może jest Fiona ze Shreka? ;)