Eva Green

Eva Gaëlle Green

8,5
38 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eva Green

jedna nielicznych kobiet która rzeczywiście wymaga operacji plastycznej, i nie cycków czy tyłka, ale twarzy, poprostu jest okropna, jeszcze jak była mlodsza to jako tako no się patrzyło na nią ale teraz jest poprostu z twarzy jakby zabiedzona chora albo po narkotykach, ta twarz nie trzyma się czaszki tylko żyje własnym życiem

funkadelic

moze mama cie oszukiwała i wmówiła ci że są naturalne...

konstanty_2

bez sensu to zdanie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
funkadelic

schemat myslenia jak u małorolnego chłopa. komuś sie nie podoba ta idolka gimbazy, to musi byc pedałem. twoj stary to musiał mieć ciekawy pogląd na świat xD

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Poszedłeś się poskarżyć?

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

No ty już się położyłeś, zapewne do trumny, bo taki będzie twój los.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

A kiedy będzie coś nowego?

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Slodka_Lolitka13

Lubię kobiety które są bi a co do Evy Green to faktycznie nie jest może jakaś wybitnie piękna ale żeby odrazu brzydka...

Slodka_Lolitka13

Też nie rozumiem podniety Evą Green. Nie zachwyca urodą, oryginalna jest to fakt ale żeby zaraz mówić, że jest piękna to gruba przesada. Co do Natalie uważam, że jest przereklamowana. Mam nieodparte wrażenie, że jest "typem urody, który ginie w tłumie".

konstanty_2

Konstanty Ty przystojniaku.....

konstanty_2

Konstanty na mój gust twój gust jest wypaczony. Eva Green jest zaliczana do najpiękniejszych kobiet świata a ty o niej, że paskuda? No to w takim razie w twoim guście może jest Fiona ze Shreka? ;)

konstanty_2

Ja pier[cenzura], ale dyskusja

konstanty_2

ohh mamy geja na forum xD

konstanty_2

A dla mnie jest okrutnie piekna, taka typowa diaboliczna pieknosc...

konstanty_2

Eva to ulubiona aktorka moja i mojego męża, lubimy na nią patrzeć jest piękna i wspaniałe ciało. I ma coś w sobie bardzo pociągającego, i ten wzrok ..mmmm